reklama
katerineczka
Fanka BB :)
Katerineczka a ja nie wiem gdzie tej lemoniady w sklepie szukać :-/[/QUOTE]
Na półce z kolorowymi napojami u mnie jest obok fakty mirindy i napojów tymbark. U mnie to jest taka butelka pół litrowa z wąska szyjka. Żywiec gaz z sokiem. Najlepsze ze juz w jednym sklepie wykupiłam juz wszystkie. ..
Na półce z kolorowymi napojami u mnie jest obok fakty mirindy i napojów tymbark. U mnie to jest taka butelka pół litrowa z wąska szyjka. Żywiec gaz z sokiem. Najlepsze ze juz w jednym sklepie wykupiłam juz wszystkie. ..
D
Deleted member 158337
Gość
Maleducada, ja teraz tez mysle,ze skromne przyjecie jest lepsze. Ale szkoda mi mojej mamy, dla ktorej jest to wazne i naprawde nie robi mi problemow o nic. Daje mi prawo wyboru. Gorzej z rodzina mojego pieknego.
Linka oby z malutka wszystko bylo ok :-)
Wysłane z mojego A777-C-MID-general przy użyciu Tapatalka
Linka oby z malutka wszystko bylo ok :-)
Joasiu ano ladniutkie hihi.
Ja tez mam znowu robiona grupę krwi mimo iż w szpitalu jak byk w karcie mają i mam swoją książeczkę.. Dziwne to..
Co do ślubów i związków to widać, co osoba to inne podejście. Jak zresztą wecwszystkim i to jest super!
Maleducada, no to ludziki musiały być zaskoczone! Chyba słusznie zrobiliście, bo to wasze szczęście i wasze decyzję, o to w tym chodzi.
U nas to była taka trochę wymuszona data, na tym problem polegał.. Ja psychicznie ciagle w dołku po stracie..chcieliśmy bardzo ale ja chyba wtedy nie aż tak..A już poplanowane było.. U nas za imprezę płacila Tesciowa i mój tato.. No i ona chciała bo już na swoim mieszkaliśmy.. Tak się niestety to poukladalo ale jestem baardzo szczesliwa, ze stało się tak z tym ślubem w rezultacie.. Czasem człowiek dopiero po latach inaczej na to patrzy..
Linka, a jak siostra psychicznie się czuje? Jej to musi być bardzo ciężko..
Aob mala w sensie dużą? Głupie to ale ja już ja jak dziecko nie traktuje.. 10 lat to kawał baby.
Moi zaraz dostają truskawki z bita śmietaną uuuummmm nie zjadlabym hihi
Za to mój.. Wstal rano wcześniej, ja na niego w koncu z gębą ze co się tak wlecze z wyjściem.. A on za mnie kanapki porobil dla dzieci.. Owoce naszykowal.. Pić mi zrobił.. Miło mi się zrobiło..
Ja tez mam znowu robiona grupę krwi mimo iż w szpitalu jak byk w karcie mają i mam swoją książeczkę.. Dziwne to..
Co do ślubów i związków to widać, co osoba to inne podejście. Jak zresztą wecwszystkim i to jest super!
Maleducada, no to ludziki musiały być zaskoczone! Chyba słusznie zrobiliście, bo to wasze szczęście i wasze decyzję, o to w tym chodzi.
U nas to była taka trochę wymuszona data, na tym problem polegał.. Ja psychicznie ciagle w dołku po stracie..chcieliśmy bardzo ale ja chyba wtedy nie aż tak..A już poplanowane było.. U nas za imprezę płacila Tesciowa i mój tato.. No i ona chciała bo już na swoim mieszkaliśmy.. Tak się niestety to poukladalo ale jestem baardzo szczesliwa, ze stało się tak z tym ślubem w rezultacie.. Czasem człowiek dopiero po latach inaczej na to patrzy..
Linka, a jak siostra psychicznie się czuje? Jej to musi być bardzo ciężko..
Aob mala w sensie dużą? Głupie to ale ja już ja jak dziecko nie traktuje.. 10 lat to kawał baby.
Moi zaraz dostają truskawki z bita śmietaną uuuummmm nie zjadlabym hihi
Za to mój.. Wstal rano wcześniej, ja na niego w koncu z gębą ze co się tak wlecze z wyjściem.. A on za mnie kanapki porobil dla dzieci.. Owoce naszykowal.. Pić mi zrobił.. Miło mi się zrobiło..
Koalka91
Teraz doczytałam w internecie, że ten program poprawy opieki tylko obejmuje województwo warminsko mazurskie tam gdzie ja mieszkam. Trochę to krzywdzące myślałam że ogolnopolskie.
Czytam Was dziewczynki że piszecie o bułkach z szynką i pieczarkami. Jezusie jak ja bym to sobie zjadła ale ja nie mogę nic smażonego nic pieczonego żadnych grzybów ogórków nic ciężkostrawnego. Mój jadlospis to banany, jabłka, owsianka, jogurty i zupy ale nie tłuste. Przed ciążą jeszcze miałam problemy z żołądkiem, zgaga i refluks ciagle mi dokuczały. Boje się że przy dużym brzuchu to zamęcze się. Mam jeszcze takie pytanie do Was może wiecie jakie skutki mogą być zażywania kropli na trawienie w ciąży. O dzidziusiu dowiedziałam sie w 5 tyg a przed tym czasem piłam krople litrami teraz boje się że krzywdę robilam robaczkowi.:-(
Czytam Was dziewczynki że piszecie o bułkach z szynką i pieczarkami. Jezusie jak ja bym to sobie zjadła ale ja nie mogę nic smażonego nic pieczonego żadnych grzybów ogórków nic ciężkostrawnego. Mój jadlospis to banany, jabłka, owsianka, jogurty i zupy ale nie tłuste. Przed ciążą jeszcze miałam problemy z żołądkiem, zgaga i refluks ciagle mi dokuczały. Boje się że przy dużym brzuchu to zamęcze się. Mam jeszcze takie pytanie do Was może wiecie jakie skutki mogą być zażywania kropli na trawienie w ciąży. O dzidziusiu dowiedziałam sie w 5 tyg a przed tym czasem piłam krople litrami teraz boje się że krzywdę robilam robaczkowi.:-(
katerineczka
Dziewczyny zyje!!! kcouki musialyscie naprawdę mocno zaciskac, bo nie oslablam nawet dziekuje:-*
A i mialam troche na skierowaniu od gin na nfz plus dostalam karte stalego klienta i 5% znizki wiec zaplacilam niecale 200zl takze pozytywnie, bo szybkowalam sie na niewiele mniej niz 300zl:-)
Teraz mlody oglada baje a mama moze polezec :-)
No i synus mnie tez pozytywnie zaskoczyl, bo obudzil sie pozniej niz ja a rzadko tak bywa
Koalka witaj... minie niedlugo wszystko:-) juz masz bliżej niz dalej
Milagros jak ostatnio pisalyscie o rocznicach to wypytalam mohego i pamieta wszystkie daty, ale za tydz akurat jest jedna z nich i ciekawe czy nie zapomni:-)
Maleducada to ciotka sie postarala haha zeby.tak trafic
Lilith korzystaj poki mozesz z tym jedzeniem :-) ja tez juz mialam zgage a teraz spokoj...
Katerinaczka bedzie odpuszczac wszystko i niedlugo odsapniemy :-) a kiedy wizyta?
Oby Twoje słowa okazały się prorocze... 25 kwietnia
My to w sumie żadnej rocznicy nie obchodzimy - wspominamy sobie owszem, bo nasze spotkanie wywróciło nasze dotychczasowe życia do góry nogami ale nie mamy konkretnego dnia, który byśmy świętowali, a ślubu ani zaręczyn nie bylo wiec nie mamy wiele dat do zapamiętania. Ale nie powiem bo na Walentynki czy urodziny to zawsze życzenia są i jakiś drobny upominek też
D
Deleted member 158337
Gość
Moj chcial mi bizuterie kupic, albo nowego tableta. Ale powiedzialam mu,ze szkoda pieniedzy mamy za duzo wydatkow. Remont, slub, dzidzius. I tak mamy za duzo elektroniki w domu[emoji14]ale wiem,ze moj marzy o nowym komputerze. Moze po slubie :-)
reklama
Hej dziewczyny moja data porodu to 20.11.16
A mam takie pytanie ? Czy ktoras z was miala biegunkę? Wlasnie wczoraj nagle zaczal mnie bardzo boleć brzuch i zaraz nastapila biegunka. Dzisiaj sie kiepsko czuje, mam mdlosci, ale nie wymiotuje. Mialyscie tak ?
Pozdr
A mam takie pytanie ? Czy ktoras z was miala biegunkę? Wlasnie wczoraj nagle zaczal mnie bardzo boleć brzuch i zaraz nastapila biegunka. Dzisiaj sie kiepsko czuje, mam mdlosci, ale nie wymiotuje. Mialyscie tak ?
Pozdr