reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny zyje!!!:-D kcouki musialyscie naprawdę mocno zaciskac, bo nie oslablam nawet :-D dziekuje:-*

A i mialam troche na skierowaniu od gin na nfz plus dostalam karte stalego klienta i 5% znizki wiec zaplacilam niecale 200zl takze pozytywnie, bo szybkowalam sie na niewiele mniej niz 300zl:-)

Teraz mlody oglada baje a mama moze polezec :-)

No i synus mnie tez pozytywnie zaskoczyl, bo obudzil sie pozniej niz ja a rzadko tak bywa :-D

Koalka witaj... minie niedlugo wszystko:-) juz masz bliżej niz dalej :p

Milagros jak ostatnio pisalyscie o rocznicach to wypytalam mohego i pamieta wszystkie daty, ale za tydz akurat jest jedna z nich i ciekawe czy nie zapomni:-)

Maleducada to ciotka sie postarala haha zeby.tak trafic :-D

Lilith korzystaj poki mozesz z tym jedzeniem :-) ja tez juz mialam zgage a teraz spokoj...

Katerinaczka bedzie odpuszczac wszystko i niedlugo odsapniemy :-) a kiedy wizyta?

reklama
Ojej to jestem w szoku ze płaciłyście :errr:
Ja również chodzę prywatnie ale dostałam skierowanie od lekarza i darmowe badania bo zostałam objęta programem z uni który opłaca badania kobietą w ciąży i dzieciom do 1 roku życia. Myślałam że to jest ogólnopolski program. Zastanawiam się czy może to dlatego że mój lekarz przyjmuje również za NFZ i może pociągnął mnie pod ten przywilej. Grosza nie zaplaciłam. Ogólnie te badania przysługują od 10 tyg. Lekarz wpisał mi 10tydz mimo ze byłam w 6 i powiedział żebym nic w laboratorium nie mówiła bo mnie odleślą. 300zł to bardzo dużo ile pieluszek można za to kupić.

Aob u nas zero pobudki i do tego dwójką jeszcze spi! Wkurza mnie już to, że usnac nie mogę..

Powagą nie pamiętam, czerwiec 2004 to wiem..Bo po stracie mojego Aniołka i jeszcze nie do końca sobą bylam.. Zareczyly 2003 kwiecień i tyle wiem hihi.
Ale rocznica jest zawsze 21.12, to święta data dla mnie.

Porównanie niesamowite, Niby maleństwo ale jednak jakie duże juz.

Lilith o widzisz, my dokładnej daty bycia razem nie mamy, po prostu tak wyszło, koniec września, początek października. Ale to mile ze tak kwiatka da, że pamiętał.

U mnie dziś zero mdłości i już mam schize :D

Aob u nas zero pobudki i do tego dwójką jeszcze spi! Wkurza mnie już to, że usnac nie mogę..

Powagą nie pamiętam, czerwiec 2004 to wiem..Bo po stracie mojego Aniołka i jeszcze nie do końca sobą bylam.. Zareczyly 2003 kwiecień i tyle wiem hihi.
Ale rocznica jest zawsze 21.12, to święta data dla mnie.

Porównanie niesamowite, Niby maleństwo ale jednak jakie duże juz.

Lilith, ale wy to jak dla mnie pozno chodzicie spac, dlatego moze spia :-) i tez bym na Twoim miejscu byla zla, ze ja nnie moge... moj zaraz bedzie mial drzemke, bo juz lezy hah:-)

Wybacz kochana, ale jestes nadwyraz wyjatkowa jak nie pamietasz :-D:-D:-D ale jak to nie jest wazne dla Ciebie to i po co :p my mamy na obraczkach daty, wiec latwiej :p choc ja obroczki nie nosze od poprzedniej ciazy, bo zaczelam tyc, puchnac i juz tak zostalo, ze jest za mala:-\ pare kg mi zostalo...

A to fakt dopiero co malenstwu wytworzyly sie raczki a juz tak je widac :-) cudooo :-*

Witam się dzisiaj.
Lilith współczuję Ale ja też spać nie mogę obudziłam się 4 coś i nie mogłam spać później. Znowu wróciły mi mdłości od wczoraj wieczorem leżę bo zdycham.

Witam nowe mamy koalka i diabliczke.

Co do badań w 1 ciąży też placilam bo chodziłam prywatnie i też na początku koło 300 zł wybulilam teraz chodzę tu na kasę i mam fajnie bo nie muszę się po laboratoriach tłuc bo mam na miejscu od razu krew pobiora mocz wezmą no full wypas. Nawet grupe krwi mi zrobili a mam z poprzedniej ciąży.

A i co do dat to ja wymagam rocznicę ślubu i urodziny. Za miesiąc mamy 4 rocznicę slubu w tamtym roku zapomniał zresztą faceci mają amnezje do dat to co się im dziwić

Aaa Koalka ja w poprzedniej ciazy tez chodzila prywatnie i mialam badania za free ale wlasnie dlatego,ze moja gin miala cala przychodnie i ona nie przyjmowala na.nfz, ale miala tam kilku lelarzy, wiec i miala podpisana umowe z nfz.. a ten moj teraz tylko prywatnie przyjmuje i w szpitalu.. tp juz tam "polozy" mbie na pol dnia i za to zrobi mi test pappa za darmo :-)

reklama
Ja przez cały związek na walentynki nawet kwiatka nie dostawałam a co dopiero dzień kobiet czy inne święta. Mój luby normalnie był przekochany ale celebrować takich wydarzeń nie lubił i nie potrafił. A szkoda, bo kobiety lubią być obdarowywane przez swoich misiaczków przynajmniej ja lubie dostawać kwiaty nawet z ogródka.
Mamusie może warto dopytać sie o te darmowe badania nawet nie tyle co u lekarza a w laboratorium, zawsze to jakaś oszczędność i odłożenie pieniążków na coś dla dzidziusia.

Do góry