reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Katerineczka a ja nie wiem gdzie tej lemoniady w sklepie szukać :-/[/QUOTE]

Na półce z kolorowymi napojami u mnie jest obok fakty mirindy i napojów tymbark. U mnie to jest taka butelka pół litrowa z wąska szyjka. Żywiec gaz z sokiem. Najlepsze ze juz w jednym sklepie wykupiłam juz wszystkie. ..;)

Maleducada, ja teraz tez mysle,ze skromne przyjecie jest lepsze. Ale szkoda mi mojej mamy, dla ktorej jest to wazne i naprawde nie robi mi problemow o nic. Daje mi prawo wyboru. Gorzej z rodzina mojego pieknego.

Linka oby z malutka wszystko bylo ok :-)

Wysłane z mojego A777-C-MID-general przy użyciu Tapatalka

Joasiu ano ladniutkie hihi.

Ja tez mam znowu robiona grupę krwi mimo iż w szpitalu jak byk w karcie mają i mam swoją książeczkę.. Dziwne to..

Co do ślubów i związków to widać, co osoba to inne podejście. Jak zresztą wecwszystkim i to jest super!

Maleducada, no to ludziki musiały być zaskoczone! Chyba słusznie zrobiliście, bo to wasze szczęście i wasze decyzję, o to w tym chodzi.
U nas to była taka trochę wymuszona data, na tym problem polegał.. Ja psychicznie ciagle w dołku po stracie..chcieliśmy bardzo ale ja chyba wtedy nie aż tak..A już poplanowane było.. U nas za imprezę płacila Tesciowa i mój tato.. No i ona chciała bo już na swoim mieszkaliśmy.. Tak się niestety to poukladalo ale jestem baardzo szczesliwa, ze stało się tak z tym ślubem w rezultacie.. Czasem człowiek dopiero po latach inaczej na to patrzy..

Linka, a jak siostra psychicznie się czuje? Jej to musi być bardzo ciężko..

Aob mala w sensie dużą? Głupie to ale ja już ja jak dziecko nie traktuje.. 10 lat to kawał baby.

Moi zaraz dostają truskawki z bita śmietaną uuuummmm nie zjadlabym hihi

Za to mój.. Wstal rano wcześniej, ja na niego w koncu z gębą ze co się tak wlecze z wyjściem.. A on za mnie kanapki porobil dla dzieci.. Owoce naszykowal.. Pić mi zrobił.. Miło mi się zrobiło..

Teraz doczytałam w internecie, że ten program poprawy opieki tylko obejmuje województwo warminsko mazurskie tam gdzie ja mieszkam. Trochę to krzywdzące myślałam że ogolnopolskie.
Czytam Was dziewczynki że piszecie o bułkach z szynką i pieczarkami. Jezusie jak ja bym to sobie zjadła ale ja nie mogę nic smażonego nic pieczonego żadnych grzybów ogórków nic ciężkostrawnego. Mój jadlospis to banany, jabłka, owsianka, jogurty i zupy ale nie tłuste. Przed ciążą jeszcze miałam problemy z żołądkiem, zgaga i refluks ciagle mi dokuczały. Boje się że przy dużym brzuchu to zamęcze się. Mam jeszcze takie pytanie do Was może wiecie jakie skutki mogą być zażywania kropli na trawienie w ciąży. O dzidziusiu dowiedziałam sie w 5 tyg a przed tym czasem piłam krople litrami teraz boje się że krzywdę robilam robaczkowi.:-(

Dziewczyny zyje!!!:-D kcouki musialyscie naprawdę mocno zaciskac, bo nie oslablam nawet :-D dziekuje:-*

A i mialam troche na skierowaniu od gin na nfz plus dostalam karte stalego klienta i 5% znizki wiec zaplacilam niecale 200zl takze pozytywnie, bo szybkowalam sie na niewiele mniej niz 300zl:-)

Teraz mlody oglada baje a mama moze polezec :-)

No i synus mnie tez pozytywnie zaskoczyl, bo obudzil sie pozniej niz ja a rzadko tak bywa :-D

Koalka witaj... minie niedlugo wszystko:-) juz masz bliżej niz dalej :p

Milagros jak ostatnio pisalyscie o rocznicach to wypytalam mohego i pamieta wszystkie daty, ale za tydz akurat jest jedna z nich i ciekawe czy nie zapomni:-)

Maleducada to ciotka sie postarala haha zeby.tak trafic :-D

Lilith korzystaj poki mozesz z tym jedzeniem :-) ja tez juz mialam zgage a teraz spokoj...

Katerinaczka bedzie odpuszczac wszystko i niedlugo odsapniemy :-) a kiedy wizyta?

Oby Twoje słowa okazały się prorocze...:) 25 kwietnia

My to w sumie żadnej rocznicy nie obchodzimy - wspominamy sobie owszem, bo nasze spotkanie wywróciło nasze dotychczasowe życia do góry nogami ale nie mamy konkretnego dnia, który byśmy świętowali, a ślubu ani zaręczyn nie bylo wiec nie mamy wiele dat do zapamiętania. Ale nie powiem bo na Walentynki czy urodziny to zawsze życzenia są i jakiś drobny upominek też

Moj chcial mi bizuterie kupic, albo nowego tableta. Ale powiedzialam mu,ze szkoda pieniedzy mamy za duzo wydatkow. Remont, slub, dzidzius. I tak mamy za duzo elektroniki w domu[emoji14]ale wiem,ze moj marzy o nowym komputerze. Moze po slubie :-)

Wysłane z mojego A777-C-MID-general przy użyciu Tapatalka

Mój właśnie dostał komputer i od rana siedział i grzebal ;p
Ja już po wizycie, mały spi, tata w pracy a ja leżę i objadam się czekolada

reklama
Hej dziewczyny :) moja data porodu to 20.11.16 :)

A mam takie pytanie ? Czy ktoras z was miala biegunkę? Wlasnie wczoraj nagle zaczal mnie bardzo boleć brzuch i zaraz nastapila biegunka. Dzisiaj sie kiepsko czuje, mam mdlosci, ale nie wymiotuje. Mialyscie tak ?
Pozdr :)

Do góry