reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
My mieliśmy ślub tylko w urzędzie, dla mnie to papierek prawdę powiedziawszy a rocznica związku to święto. Ale wstyd, że zaręczyn nie pamiętam bo byłam mega szczesliwa i do teraz pamiętam jakby to wczoraj było..
Milagros dokładnie, jakiś gest musi być, od siebie..

Bułka z pieczarami pycha. Zależy też która u nad są dwa rodzaje, w paluchu wydrazonym ostre tarte pieczary albo bula okrągła, pieczary, szynka i żółty ser zapiekane razem..

Dominika u mnie mdłości mega ale wymioty coraz rzadsze. Nie martw się, będzie coraz lepiej.

Aob, moj normalnie chodzi spac o 20-20.30. Czasem i po 19. Ale mamy problem z drzemka.. Od dawna nie chce się klasc.. Za to wystarczy, ze wyjdę do lekarza po południu czy na spacer jak wczoraj i odpada w aucie.. Wtedy, zależnie od piry zasniecia wszystko się przestawia i idzie spać po 21. Pamiętaj, że u mnie jest godzina wstecz. Do tego starsza ma wolne, chodzi późno teraz i jest Oki. U niej to norma ale nie budzę jej jak mlody spi bo po co. A Dex zawszecwstaje 8 d 8.30. Tylko jak ja spać nie mogę albo wyjątkowo musze wcześnie wyjść to on ma swoje plany, pewnie to znasz..

Witam dziewczyny ja miałam problem Z umówieni em się na usg prenatalne byłam u siostry tej co ma chora córeczkę i zadzwoniła mi do swojego lekarza który wciągnie mnie do programu i w krk będę miała genetyczne i test peppa na NFZ ... wiec tez dużo będę miała zaoszczędzone :) po 15 jadę po skierowanie a jutro będę dzwonić i się umawiać

Aaa no fakt ciagle o tym zapominam ze u was godzina wczesniej jest.. z czasem pewnie mu sie unormuje.. albo moze.potzrebuje jeszcze z pol godz chociaz w dzien.. a co do planow.i spania rano to oczywiste znam doskonale :-)

Linka super wiadomosc:-)
A jak sie mala czuje??

Koalka większość płatne, skierowanie miałam tylko na morfologie mocz i glukozę do tego cała lista do zrobienia we własnym zakresie.

Milagros ok, ok, może nie rozumiem dlatego, że ja nigdy nie miałam zaręczyn :p

Joasia to Tobie nie kazał powtarzać grupy krwi? Mi powiedział, że do każdej ciąży musi być nowy wynik, ale to sobie zrobię bliżej porodu :-)

Lilith a my nawet jakbyśmy chcieli świętować rocznicę bycia razem to byłoby ciężko, bo jakoś ta znajomość sama płynnie się w związek przerodziła :p

Aob super, że dałaś rade na badaniach.

Koalka o programie pierwsze słyszę, a chodzę na NFZ.

Aob tez mamy na obrączkach datę ale w ogóle ich nie nosimy. :p

Koalka my np walentynek nie obchodzimy.

Lilith ja też miałam ślub cywilny (kościelny 2 razy przekladalismy, bo tak się wszyscy wtracali w końcu odwolismy i wzięliśmy ślub dla siebie, tylko my i świadkowie reszta się dowiedziała po fakcie i jestem szczęśliwa ze się obeszło bez tego weselnego zamieszania), ale dla mnie ten cywilny jest bardzo ważny :-)

Maleducada to dziwne, ze musisz drugi raz roboc grupe krwi, bo to robi sie raz i na cale zycie.. dorosly grupa sie.nie zmienia... nawet dzis o tym czytalam.. ja jestem hdk, wiec ani w 1wszej ciazy ani teraz nie robilam tego, bo zawsze mam przy sobie ksiazeczke, a mozna tez za okolo 25zl zrobic sobie.karte z.gr krwi i to jak dowod jest :-)

Aob66 mała pod tlenem szukają przyczyny dlaczego bo badania narazie w porządku wygląda na to ze infekcjii brak ,wiec pewnie znowu płuca nie mogą sobie poradzić , już szuka siostra aparatu do tlenu żeby zakupić do domu bo ma aparat do saturacjii wiec jak spadnie będzie mogła szybciej jej tlen podać . Zanim odwiedzi pediatra i szpital

Aob no ja mam oryginalny wynik grupy z poprzedniej ciąży i wtedy mówili, żeby tego pilnować to mi wystarczy na przyszłość, a teraz znów, że muszę jeszcze raz zrobić, tyle że nie muszę od razu tylko jak będę miała akurat kasę na to

Linka jejku, tak mi szkoda tego maleństwa :'(

reklama
Do góry