reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Hejka Przyszla Mamusio :-) Mam bliski termin bo ja na 18.11:-)
Ja przeżywam to samo co ty plus wymioty. Tydzień temu w nocy obudził mnie potworny skurcz, myslałam że to poronienie bo tydzień wczesniej krwawilam i w szpitalu podali mi progesteron na podtrzymanie. Okazało się że to biegunka i silny ból brzucha taki że płakałam na kibelku. Do tego byłam sama w domu, przestraszyłam sie że szok. Ale po 15 min wyróżnienia wszystko przeszło jak ręką odjął. Za dwa dni znów biegunka ale bez tych potwornych skurczy. Zaczęłam jeść rano i wieczorem łyżkę kakao na sucho i przeszło mi :-)
To ja dzisiaj normalnie umieram. Caly dzien leze, chce im sie wymiotowac i tak kluje mnie caly brzuch, ale wlasnie ani wymiotow ani nic innego. Mam nadzieje, ze wkrotce sie poprawi :)

Milia witamy!
Dziewczyny, dwa dni mnie tu nie było a tu ponad 30 stron do nadrobienia.
Dobra lektura na bezsenne noce :D

U nas 12 tydzień :) chyba już czas śmielej mówić o dzidzusiu rodzinie i znajomym :))

Dziewczyny nie zazdroszczę ciążowych dolegliwości :(
Chyba jestem wyjątkiem, praktycznie nic mi nie dokucza ( czasem mdlosci, głównie w pracy)
Z tym że ból pleców po pracy w pozycji stojącej (8h), jest niedowytrzymania. A dojście do toalety czy kuchni to prawdziwe wyzwanie :/

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie :)
Musiałam z małą poćwiczyć i ją nakarmić, a teraz czekam na męża, aż wróci z pracy. Dziś choć pomidorową zrobiłam, wczoraj nic, bo strasznie mnie mdliło.

Olita biegunka to też objaw ciążowy tak samo jak krew z nosa.
Kurczę tak czytam Was i nie spodziewałam się takich kwot badań prywatnych :O Wcześniej chodziłam na NFZ i nie płacilam a teraz 300 zł, szok... pisalyscie też ze rodzinny może dac skierowanie...na co konkretnie. Zaraz się zabieram za szukanie cen
Milia gaga gdzie na południu?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie przyszłe Mamusie i Mamusie które maja już szkrabów. Nie mogę się nadziwić jak dajecie sobie radę w ciaży przy dolegliwościach mdłości i ciągłe zmeczenie do tego obiady na mężów i zajmowanie się jeszcze dzieckiem. U mnie pierwsza ciąża i mimo że jestem energiczna osobą poprostu brak mi sił i chęci nawet na wstawanie z łóżka. Zawsze wyobrażałam sobie ciąże w której będę biegać i zadowolona kompletować ubranka i wyprawkę a okazuje się że jestem nie do życia.

Do góry