reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Maleducada a ja wiem czy takie małe jak jest ten bok wyjety to jakoś się wydaje dużo przestrzeni mon by i do 3lat pewnie spal gdyby nie rodzeństwo bo to jak taki tapczanik a potem już bez takiego łóżka z barierka tylko normalne dorosłe taki był plan:p

Co do dziecka i kiepskiego dnia ja w takiej sytuacji wołam tate;p

reklama
Dziewczyny mam nadzieję ze kiedyś Was nadrobie :-) ostatnio tak zle sie czułam ze nie byłam w stanie tu nawet wchodzic..kurczę a w pierwszej ciąży czułam sie tak dobrze... chyba musi być sprawiedliwie ze nie może byc tak super caly czas bo jeszcze trzeciego by mi sie zachciało :p

Witam się z rana ja dziś z łóżka wstać nie mogę a wczoraj cały dzień leżałam , chłopcy staneli na wysokości zadania , czarek przyszły kowal im śniadanie i ubrał się sami teraz tylko na szybko się ogarnę i biegiem do przedszkola ..

Dzień dobry! Czy ja już mówiłam że kocham moją teściową? Mm mam już gorące bułeczki na śniadanie i to z różnych piekarni bo nie wie jakie zechce i gotuje mi jajeczka mniam :)
A zaraz w trasę

Dzień dobry w końcu wstałam ;)
Keejti teściowej pozazdrościć Ci można:) ja chyba też ugotuje sobie jajka na śniadanie i zjem z majonezem.

Lilith ja w sumie tez nie.wiem czy gielda cos sie.zmienila :p

A ruchy czulam tez.bardzo szybko, bo w 16tc:-)

Keejti odpoczywaj ile.mozesz :-) tez zazdroszcze Ci tesciowej:-)

Milagros i jak nocka?? :p

Katerineczka dobrze, ze wyniki w porzadku.. ja tez musze kiedys w koncu isc :-\

Keejti no nie wiem, mi się wydaje małe.

A na fochy dziecka mąż chyba też nie pomoże. Jeszcze gdyby to był jeden gorszy dzień... A on od kilku dni się tak zachowuje.

Myślałam że z tą teściowa to tak ironicznie, a Twoja serio jest w porządku z tego co mówisz :-)

A mój synek znów od rana marudzi, nocka tez kiepska, heh

Pierwsze ruchy z Zu czułam 16tc. Teraz może być szybciej bo jestem szczuplejsza.

U mnie glukoza 74. W sumie wszystko w normie poza hematokrytem - tuż pod normą.

Keejti moja tesciowa za to coraz bardziej mnie drażni. Wczoraj byli odwiedzinach i takiej ekspresowej wizyty nie mieli jeszcze. Ani razu nie zapytała mnie jak sie czuje czy cokolwiek. Ani słowa o ciąży nie było. Aż Zuzia skądś wydarla zlecenie na badania i jej przyniosła i za chwilę teściowa: idziemy. I raz dwa się ubrala i poszli.

Mam za tydzień iść na pobranie na drugi koniec rzeszowa, za dwa gin i nie wiem co zrobię z Zu jak teściowa tak świruje. Koleżanka mówi żebym jej nie odpuscila i niech ruszy dupe i przyjdzie.

reklama
Witam ponownie :) nie mialam za abrdzo internetu od swiat wiec nie mialam jak pisac, ale teraz bede miala wiecej wolnego czasu, to postaram sie byc na biezaco :)

mam za soba pierwsze usg, 7t 6 dzien dzisiaj przypada, termin mam na 22 listopada :) pani dr pokazal w 3d serduszko i wogole z maksymalnego przyblizenia ta malutka istotke <3

mecze sie strasznie z wzdeciami i mdlosciami. macie moze jakies sprawdzone sposoby? herbata z imbiru i miety nie pomaga, tabletki na wzdecia tez.. :(

Do góry