reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Maleducada a ja wiem czy takie małe jak jest ten bok wyjety to jakoś się wydaje dużo przestrzeni mon by i do 3lat pewnie spal gdyby nie rodzeństwo bo to jak taki tapczanik a potem już bez takiego łóżka z barierka tylko normalne dorosłe taki był plan:p

Co do dziecka i kiepskiego dnia ja w takiej sytuacji wołam tate;p

reklama
Dziewczyny mam nadzieję ze kiedyś Was nadrobie :-) ostatnio tak zle sie czułam ze nie byłam w stanie tu nawet wchodzic..kurczę a w pierwszej ciąży czułam sie tak dobrze... chyba musi być sprawiedliwie ze nie może byc tak super caly czas bo jeszcze trzeciego by mi sie zachciało :p

Witam się z rana ja dziś z łóżka wstać nie mogę a wczoraj cały dzień leżałam , chłopcy staneli na wysokości zadania , czarek przyszły kowal im śniadanie i ubrał się sami teraz tylko na szybko się ogarnę i biegiem do przedszkola ..

Dzień dobry! Czy ja już mówiłam że kocham moją teściową? Mm mam już gorące bułeczki na śniadanie i to z różnych piekarni bo nie wie jakie zechce i gotuje mi jajeczka mniam :)
A zaraz w trasę

Dzień dobry w końcu wstałam ;)
Keejti teściowej pozazdrościć Ci można:) ja chyba też ugotuje sobie jajka na śniadanie i zjem z majonezem.

Lilith ja w sumie tez nie.wiem czy gielda cos sie.zmienila :p

A ruchy czulam tez.bardzo szybko, bo w 16tc:-)

Keejti odpoczywaj ile.mozesz :-) tez zazdroszcze Ci tesciowej:-)

Milagros i jak nocka?? :p

Katerineczka dobrze, ze wyniki w porzadku.. ja tez musze kiedys w koncu isc :-\

Keejti no nie wiem, mi się wydaje małe.

A na fochy dziecka mąż chyba też nie pomoże. Jeszcze gdyby to był jeden gorszy dzień... A on od kilku dni się tak zachowuje.

Myślałam że z tą teściowa to tak ironicznie, a Twoja serio jest w porządku z tego co mówisz :-)

A mój synek znów od rana marudzi, nocka tez kiepska, heh

Pierwsze ruchy z Zu czułam 16tc. Teraz może być szybciej bo jestem szczuplejsza.

U mnie glukoza 74. W sumie wszystko w normie poza hematokrytem - tuż pod normą.

Keejti moja tesciowa za to coraz bardziej mnie drażni. Wczoraj byli odwiedzinach i takiej ekspresowej wizyty nie mieli jeszcze. Ani razu nie zapytała mnie jak sie czuje czy cokolwiek. Ani słowa o ciąży nie było. Aż Zuzia skądś wydarla zlecenie na badania i jej przyniosła i za chwilę teściowa: idziemy. I raz dwa się ubrala i poszli.

Mam za tydzień iść na pobranie na drugi koniec rzeszowa, za dwa gin i nie wiem co zrobię z Zu jak teściowa tak świruje. Koleżanka mówi żebym jej nie odpuscila i niech ruszy dupe i przyjdzie.

reklama
Witam ponownie :) nie mialam za abrdzo internetu od swiat wiec nie mialam jak pisac, ale teraz bede miala wiecej wolnego czasu, to postaram sie byc na biezaco :)

mam za soba pierwsze usg, 7t 6 dzien dzisiaj przypada, termin mam na 22 listopada :) pani dr pokazal w 3d serduszko i wogole z maksymalnego przyblizenia ta malutka istotke <3

mecze sie strasznie z wzdeciami i mdlosciami. macie moze jakies sprawdzone sposoby? herbata z imbiru i miety nie pomaga, tabletki na wzdecia tez.. :(

Do góry