reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Lilith Twój jak mój, zdjęć nie robi ale komentuje na każdym kroku[emoji14]
katerineczka
Fanka BB :)
Milagros 93 to bardzo dobry wynik nie martw się , ja jestem mega zadowolona ze taki mam. Miesiąc temu miałam 106
A w styczniu 115
Wychodziły mi kiepskie wyniki tej krzywej cukrzycowej 180 czy jakoś tak
No i musiałam przejść na dietę, na szczęście wystarczyło bo tak to insulina. ..
Ja mam problemy z chorobami tego typu. Oprócz hasimoto, miałam podejrzenie kolejnej auto zespół Sjorgrena. Dlatego zdecydowalam się teraz na ciaze bo wynik przeciwciał wyszedł dobry, a może być tak że to początek i rozwinie mi się to później. To jest dość niebezpieczne w ciąży wiec juz nie miałam na co czekać. To może być moja ostatnia ciąża. Chyba dlatego tak się trzese.
A w styczniu 115
Ja mam problemy z chorobami tego typu. Oprócz hasimoto, miałam podejrzenie kolejnej auto zespół Sjorgrena. Dlatego zdecydowalam się teraz na ciaze bo wynik przeciwciał wyszedł dobry, a może być tak że to początek i rozwinie mi się to później. To jest dość niebezpieczne w ciąży wiec juz nie miałam na co czekać. To może być moja ostatnia ciąża. Chyba dlatego tak się trzese.
D
Deleted member 158337
Gość
Dziękuję za odpowiedźMilagros 93 to bardzo dobry wynik nie martw się , ja jestem mega zadowolona ze taki mam. Miesiąc temu miałam 106
A w styczniu 115
A co do Twojej sytuacji, to rozumiem, też bym tak zrobiła, nie ma co czekać
D
Deleted member 158337
Gość
Marti bierz moje ja aż zgagi dostałam :O
Keejti-93
Haha dziewczyny mój dzisiaj do mnie ale masz bęben ;d
EmKa moi rodzice i brat maja krowy i na niektóre mówią pierwiastka i tylko z tym mi się skojarzyło ;d
Wiecie jak mi dobrze na tym zwolnieniu leżę i nic nie robię. Jutro wracamy do siebie, m wziął więcej zmian w drugiej pracy i będę więcej sama z małym w domu popołudniami.
A i jeszcze coś kupiłam mojemu przedwczesny prezent na rocznicę-mini komputer taki jak pendrive wkladany na hdmi do tv lub monitora i klawiaturę bezprzewodowa od razu z touchpadem i powiem Wam szał ciał czad normalnie. Fajne cacko. A M zachwycony
EmKa moi rodzice i brat maja krowy i na niektóre mówią pierwiastka i tylko z tym mi się skojarzyło ;d
Wiecie jak mi dobrze na tym zwolnieniu leżę i nic nie robię. Jutro wracamy do siebie, m wziął więcej zmian w drugiej pracy i będę więcej sama z małym w domu popołudniami.
A i jeszcze coś kupiłam mojemu przedwczesny prezent na rocznicę-mini komputer taki jak pendrive wkladany na hdmi do tv lub monitora i klawiaturę bezprzewodowa od razu z touchpadem i powiem Wam szał ciał czad normalnie. Fajne cacko. A M zachwycony
Ostatnia edycja:
zuzanna8704
Ja na badania idę we wtorek i też cały pakiecik mam do zrobienia. Powiem Wam, że w tej ciąży czuję się dużo gorzej (jak dwa tyg. temu mówiłam coś wręcz przeciwnego) mdłości mnie męczą (jakbym na permanentnym kacu była ) w pierwszej ani raz nie miałam, a do tego moje dziecko tak daje popalić , że katastrofa... Znów powrócił problem z brzuszkiem i generalnie pobudki co pół godziny mamy tak od dwóch tyg. Jutro idziemy do gastroenterologa , bo ani pediatra ani alergolog nic nie potrafią zaradzić ... A ja wymiękam i chyba stąd o moje złe samopoczucie , bo nie dość , że jestem przemęczona to jeszcze stres o synka...
EM Ka
Hehheh kejti
Biedne jesteście z ta cukrzyca ciążowa i tymi tsh :/
Biedne jesteście z ta cukrzyca ciążowa i tymi tsh :/
reklama
maleducada
Mama czwórki wszystkiego najlepszego dla pociechy! :-)
Keejti szkoda, że to łóżeczko takie małe...
Marti ja też się dziś obzerałam truskawkami tyle ze bez cukru i z jogurtem zamiast śmietany i kurde juz się nie mogę doczekać prawdziwych truskawek!
Za to chipsów nie znoszę.
Kurde ciężki dzień miałam, moje dziecko się zrobiło nieznośne i nie mam pomysłu jak temu zaradzić :-(
Keejti szkoda, że to łóżeczko takie małe...
Marti ja też się dziś obzerałam truskawkami tyle ze bez cukru i z jogurtem zamiast śmietany i kurde juz się nie mogę doczekać prawdziwych truskawek!
Za to chipsów nie znoszę.
Kurde ciężki dzień miałam, moje dziecko się zrobiło nieznośne i nie mam pomysłu jak temu zaradzić :-(