reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam po weekendzie. Postanowiłam czas spędzić z mężem i jakoś nie miałam czasu siedzieć na necie.

Samotnaja bardzo mi przykro mam nadzieję że jakoś sobie radzisz.

Witam nowe mamy jak to się mówi w kupie raźniej.

Ostatnio narobiluscie ochoty na mizerie aż wczoraj ja robiłam bo tak mi się chciało. W sobotę byłam na grillu i zjadłam kielbaske z grilla mniam. Co do mdłości u mnie jest o niebo lepiej mdlo mnie teraz jak nie zjem i jak jakiś zapach poczuje najgorzej jest w sklepie na dziale warzywnym i mięsnym uciekam wtedy bo mnie ciągnie na wymioty.

Co do wózka będę kupować nowy bo dla Anastazji kupowałam ten 3 w 1 i żałuję bo tej spacerówki nawet nie urzywalam bo za duża i mam oarasolke ale nie wiem jakiej firmy nie pamiętam. W każdym razie jak coś kupuje teraz sama gondole i tyle.

Któras pytała czy przeczuwam płeć mi się wydaje że córka Ale mąż twierdzi że syn. Okaże się niedługo.

Zaraz jadę do sklepu i dzisiaj łazanki z kiszonej kapusty na obiad mniam

reklama
Witam i ja..

Dominika to dobrze, że już powoli przechodzi, Oby tak dalej.
Milagros, wspolczuje nocy. Jednak jak możesz odespac to zlw nie jest.
Keejti no Tesciowka wypasna.
Joasiu a Ty ze swoją rozmawialas o co jej chodzi lub maz? Może trzeba poruszyć temat? O badania bym zapytała ale jeśli zacznie wydziwiac z thm czy w przyszłości to bym jej pokazala inaczej i ograniczyła kontakty ogólnie.
Witam nowa mamę, szkoda ze nie napisałaś coś więcej o sobie..
Linka ja też dziś w łóżku zalegam chyba.. Kiepska noc miałam.. Nie dość, że z moim się pozarlam, syn zas wydziwial to takie koszmary miałam, ze bałam się zasnąć.. W rezultacie wstalismy o 9.30.. Jestem polamana i nietomna..
Długo tego posta dusilam noo.. I już nie pamiętam co miałam napisać eh

Ah dziewczyny z tymi naszymi chłopami, mój mi wczoraj życzenia składał zamiast dziś -,-

uciekam na cały dzien, nadrobie was wieczorem, jednak nie ode śpię. zapomniałam że mam przymiarke w salonie i na kawke się umówiłam z koleżanką ;)

W zasadzie to nie wiem co napisać:) to mój debiut na jakimkolwiek forum;) mam prawie 30 lat, dwójkę urwisów płci męskiej - jeden 5 lat, drugi 12 m-cy; i czuję po kościach że teraz będzie trzeci do kompletu...;) za to mam w domu kotkę, co by równowaga była trochę zachowana;))

Katharinka u mnie bylo to samo i tez jedzenie pomagalo..a na wzdecia jak juz dziewczyny pisaly espumisan:-)

Netta, maleducada lacze sie w bolu.. mojemu chyba tez zeby ida.. i co prawda w dzien jest znosnie,ale w nocy budzi sie z placzem a wrecz krzykiem co normalnie sie nie zdarza... ale najważniejsze, ze to minie :p

Milagros wspolczuje nocki:-\ odespij swoje... wiem jak bywa mi teraz ciezko ze swoim, a czyjes dziecko wg mnie piluje sie "gorzej" i jeszcze jestes nie przyzwyczajona do zarwanych nocek to w ogole..

Joasia moja tesciowa co prawda mieszka zdecydowanie za daleko zeby mi pomagac, ale zebym chociaz dostala telefon od niej z pytaniem jak sie czuje albo jak Niko to nie powiem... dzwoni tesciu i to ja naprawdę musi...

Lilith kiedy Twoje nieszczescia i zle samopoczucie Ci odpusci co.. jak mozesz to odpoczywaj :-) a co do gieldy to nie wiem czy cos soe zmienia czy nie :p

Inka witaj :-) tez widze masz malenstwo :-) moze bedzie cora kto wie :p choc ja mam synka i mysle, ze teraz tez bedzie.chlop :-D moj upiera sie, ze wie co robi i bedzie corka i nawet zakladac sie chce ze mna :p

Katerineczka super, ze badania w porzadku wyszly :-)
Ja zdecydowalam, ze jutro ide na pobranie krwi i niby jest ze mna duzo lepiej, ale rano nadal mam zawroty glowy i strasznie boje sie jak jutro dam rade na czczo :-( a najgorsze, ze nie moge znow trafic do szpitala, bo teraz nie mam co z mlodym zrobic i to jest najgorsze :-\

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i licze na wasze jutro za mnie zebym dala rade ;-)

Aob, nieźle:) mój nie jest taki pewny co zmajstrował:) jak dla mnie to obojętne byleby zdrowe dzieciątko było. Synek będzie bardziej ekonomiczny w utrzymaniu ale nie powiem bo jakieś sukienki dla odmiany też bym chętnie kupiła:)
Mój mały też jest teraz na etapie ząbkowania i chwilami bywa nieznośny, do tego chyba zaliczył trzydniówkę bo od środy do piątku gorączkował a wczoraj go obsypało...dzisiaj jest już lepiej wiec chyba to już za nami...

Hej laski:-)

Kejtii kochana masz tesciowa:-) wczoraj bylismy w gosciach u mojej tesciowej brata. W sumie od 12 godziny bylismy poza domem. Wybila godzina 16.30 a mi sie przypomnialo ze musze lutke kolo 17-18 wziac. Mowie do TZ ze zbieramy sie. Wstajemy od stolu a tesciowa pyta-gdzie idziecie? TZ mowi ze zbieramy sie do domu i ze ja nie moge tak dlugo siedziec (to prawda bo tak mnie nawalaja pozniej ledzwie ze nie daje rady) a ona na to- jest kanapa to niech sie polozy...wyobrazacie to sobie? Salon, stol suto zastawiony i kanapa na ktorej leze ja hahahahahaga

Ostatnia edycja:
Witam sie z nowymi mamusiami:-)

U mnie mdlosci, mdlosci,mdlosci:-( musze jakims cudem TZ cos na obiad zrobic ale 3 razy juz uciekalam z kuchni na widok miesa:-((

Inka pocieszmy sie, ze kiedys zeby mina, a przy chorobie dziecko powie co go boli i bedzie latwiej:-) tez nie narzekalabym jakby byla dziewczynka, ale fakt dla chlopca mam wszystko.. :-)

Priinceseczka ja tak w swieta mialam, ze lezalam przy stole haha :-D a w koncu zostalas czy pojechaliscie?? Ja biore lutke jak mi sie przypomni, a czesto zapominam :p

reklama
Do góry