reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith ja ruchy czuje zawsze bardzo wcześnie:) nawet bardzo bardzo;) wiec październikowki to raczej nic dziwnego ze juz:)

Jestem padnięta!!

Milagros- nawet tak nie myśl:) wszystko bedzie ok!

My krwi pepowinowej nie przechowujemy.

Padam ... I chipsów juz nie ma:(:(:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
To trzeba być ta szczesciara co się aż tak szybko czuje, tam to chyba tylko takie.

Zasiedzialam się.. Obzarlam potwornie..

Aob giełdę pamiętam ale to jednak nie to samo. Chyba, że coś się pozmieniało z za moich czasów a całkiem to możliwe.
Dobrej nocki :*

Aob znam go aż za dobrze...

Nie schizuje, czekam na piątek.

Ja tez podnieta, odwyklam od takiej aktywności fizycznej aż głowa mnie boli :D

Piwo już wypite, smakowało :-)
Co do ruchów, słyszałam że z drugim szybciej, i podobno w 16-17tc już czuć ale jak to się ma do rzeczywistości to nie wiem :)

O Jezu wiecie co zjadłam? Mega duża porcje lodów czekoladowych carte Dor teraz są na promo w biedronce. Chyba kupię zapas. Czuję że to będzie smak mojej ciąży. Dawno takich nie jadłam puszyste kremowe no jestem zachwycona

No tam wlasnie te w 16 tak pisały ciekawa jestem czy teraz tak szybciej poczuje...

Zapomniałam wam napisać ze wczoraj podejrzalam wyniki. I są okej całkiem. Toxo ujemne ujemne, cmv przechodzone świeżego nie ma, te wszystkie żółtaczki kily i HIV ujemne, cukier 83 z czego się bardxo ciesze bo miałam cukrzycę w poprzedniej, morfologia ok

Jedyny minus tarczyca znowu mi skoczyła... mam teraz tsh 3.00 i ft4 14,7
Tsh się aż tak nie martwię bo skacze w ciąży ale ft4 4 mam za niskie. Podniosłam sobie trochę sama dawkę i pójdę do endo. Niestety skacze mi bardzo z niko tez tak miałam wiec nie będę się zamartwiac no ale...

reklama
Katerineczka jak u Ciebie wykryli cukrzyce ciążowa? Tzn przy jakiej wysokości ? Ja mam 93 A zawsze miałam koło 70 i się zdziwiłam.

Z ta tarczyca widzę że dużo z was ma problem. Może się zbiore i też pójdę zrobię chociaż tsh bo nie miałam skierowania.

Kejti widziałam reklamę tych lodów wyglądają super :D
Marti ja dziś zjadłam parę chipsów ;) nie dajmy się zwariować :)

Do góry