reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith tutaj u nas to wszystko wygląda praktycznie identycznie, szczególnie jak jest zmielone. Jedynie po smaku. Ja nigdy indyka nie kupuje ale ona raz kiedyś też kupiła i smakował właśnie tak słodko, nie szło tego przyprawić.bo indyka niestety trzeba umieć zrobić. Albo zostaje opcja że nie umyta maszynka była w sklepie i stąd ten posmak. Bądź zepsute mieso. Nic mnie nie zdziwi. Ona rzadko patrzy co kupuje. Mówi co chce ale nigdy nie patrzy czy dają jej to co chciała. Wiem że brzmi to okropnie, ale złota kobieta to to nie jest. Przynajmniej nie dla mnie.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Pisałyście coś o farbowaniu włosów :) Właśnie pytałam położnej na ostatniej wizycie, powiedziała, że można malować normalnie, kobieta w ciąży ma o siebie dbać jak przed, a nawet jeszcze bardziej :)

Zana to smacznego hihi, niedlugo będziemy robić :-)
Ja jem ze śmietaną i ketchupem ani trochę nie mam ochoty na sosiki czy gulasze..

Milagros wiem, juz trochę o niej pisalas i wspolczuje. Może to faktycznie to mięso, bo ono jest charakterystyczne a kobieta w ciąży to jyz w ogole pozna hihi. Może wfzuc do zamrażalnika by sis nie zmarnowalo?

Linka no nieźle pomysły ma Twój ale wiesz miał pidstawe by tak zazartowac i pewnie chciał dobrze.

Mam, th to nie karta a księga. Odbieram u lekarki we wtorek i juz się zastanawiam czy że stara będzie połączona..

reklama
Do góry