reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja miałam pulpety na wolowym ale powiem Ci, że to może być coś ze smakiem. Tzn. U mnie bywa tak, że pewne rzeczy zupełnie inaczej smakują ale też nie zawsze i nie wszystko, zależy od dnia.
A jak pidejscie do takiego mięsa? Może odruchowo odrzuca?

Mam nadzieje, ze to od zatwardzenia bo się wystraszylam tej ciężkości i obolenia w nocy.. Boje się hemoroidów heh i to baaardzo, juz się z nimi nameczylam kiedyś.

Moje maleństwo juz uslyszane, milo..

reklama
Cześć dziewczyny mi dziś strasznie ciężko jest . Ciśnienie znowu niskie ledwo na nogach stać mogę .. kawa nie pomaga za wiele .

Lilith inhalacje wkoncu pomogą

Moje chłopaki szykują się do piaskownicy po obiedzie. Wiaderka łopatki przygotowane juz .. a ja nie mam nawet siły się ogarnac

Lilith ogólnie bardzo lubię mięso mielone, ale to jest normalnie słodkie. Jadłam w święta mielone u mojej mamy i smakowało normalnie. Wcale bym się nie zdziwila gdyby kupiła z indyka bo ona tak potrafi.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros albo poszedł cukier zamiast soli. ;)

Kiedyś jak czekałam do gina to weszła do środka taka babeczka na oko po 60 że ja swędzi i piecze i tak głośno o tym opowiadała gin i wspólnie doszły do tego że to może od papieru z biedronki haha miny kobiet w poczekalni bezcenne

My też dzisiaj napad na piaskownice i płac zabaw ale na szczęście umówiłam się z siostrą a ona za Julkiem szaleje;)

Lilith no w szpitalu mieli bardzo dobry sprzęt do usg i w srode dzidzius mial 1,29 a dzis 2,27 :) Mnie ogolnie nic nie boli mozliwe ze to infekcja badz podrażnienie bo na noc zaaplikowalam lutke i może coś się naruszylo Pani doktos stawia te dwie przyczyny . Narazie ok bo to tylko sluz i mam nadzieje ze tak juz zostanie. Dzidzius wypada na 9.t.c. czyli tylko 5 dni mlodszy

Kejti pomyłki na pewno nie było, cukier trzymam wgl w innym miejscu i wszystko testuje zanim użyje. Mięso z indyka jest słodkie i wcale bym się nie zdziwiła jakby kupiła to z indyka albo jakby w mięsnym nie umyly maszynki i stąd ten smak. Tyle co wsypalam pieprzy, przypraw i nic. Nawet sos przeszedł tym zapachem.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros ale przecież kurcze te mięsa mają zupełnie inny kolor..zauwazylabys od razu..

Gosia wymiar sliczny, gratuluję. Widać, że jest wszystko Oki i pewnie to faktycznie od lutki.

Linka ni niestety te krople nic mi nie pimagaja juz.. Mózg mi się znowu zapchal hehe, jak nic jutro po antybiotyk bo teraz nawet nie chce nic zejść..

Tez mam niemrawy dzień..ale ciasto z mezem zrobilam a on z rana ogafnal cała chatę.

Boli jak siadam to to chyba od zatwardzenia.. Sorki hihi za opis.

Keejti historia niezła, przynajmniej jaka fajna bezpośrednia babcia :-)

Mi ręce kiedyś opadną chodzę jak smet po mieszkaniu a mąż do mnie : może byś zjadła ogoreczka maczanego w miodzie haaha
Dla wyjaśnienia w pierwszej ciąży wynalazłam smak idealny ogórek kiszony maczany w miodzie ...nigdy później nie odważyłam się spróbować i teraz tez nie ... za to lody może poprawia mi humor

reklama
Do góry