reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Cześć dziewczyny mi dziś strasznie ciężko jest . Ciśnienie znowu niskie ledwo na nogach stać mogę .. kawa nie pomaga za wiele .

Lilith inhalacje wkoncu pomogą

Moje chłopaki szykują się do piaskownicy po obiedzie. Wiaderka łopatki przygotowane juz .. a ja nie mam nawet siły się ogarnac
Hej, a jakie ciśnienie masz ? Ja tez mam niejakie i dosłownie sie słaniam :-(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Oj..niestety te uroki.. Musisz przemeczyc ten dzień jakoś i Oby jutro było lepiej kochana!

Milagros ale masz ładny nowy suwaczek, Linka Ty też :-)
Ja zawsze z tej stronki robie, śliczne są i mniej typowe.

Ewa mam 90/60 najnizsze ale moja gin mówi ze w ciąży to jest bardzo niskie ... żeby uważać nie wstawać odrazu żeby się gdzieś nie wywrucic .,,,

Lilith jakos przemęcze chłopaków powoli wykąpać kolacja i może jakimś cudem wcześniej zasną..
O suwaczek mam z pomocą agucha bo juz zapomniałam jak się wstawia... musze jeszcze mojego Jasia dodać bo go brakuje . I tak moje suwaczki zajmą sporo miejsca ;-) ;)

Linka rowniez mam niskie ciśnienie w ciąży i puls wysoki.
mój wlasnie pojechał z listą do sklepu ;) ale będzie jedzonko :D

Joasia to super pomoc miałaś :p ja nigdy nie zapomnę jak wróciłam ze szpitala i mimo że też miałam cc to pierwsze co musiałam całe mieszkanie wysprzatac bo taki był syf.

Lilith ja czuję że bez hemoroidów się nie obejdzie, pod koniec tamtej ciąży się nieźle namęczylam, a po porodzie od razu zniknęły.

Iza u mnie też nie ma jeszcze karty ciąży, a następna wizyta to prenatalne.

Wiklinka - zdrówka! Ja tak mam przy kichaniu.

Właśnie mi uświadomilyscie ze ja nawet suwaczka jeszcze nie mam :p

A ja chyba z godzinę juz siedzę w samochodzie pod Castorama i zaraz mnie coś trafi...

reklama
Ja przed cc i po cc miałam pidawane ogromne dawki żelaza..takie zalecenie mojej ale aż się inni lekarze za głowę lapali.. I po cc niestety nie było kolorowo.. Jeszcze bałam się pić to sobie nie pomagalam.. U mnie w każdej ciąży i po hemoroidy..

Linka nie jestem pewna czy zmiescisz 5. A chodziło mi o to, że ja zawsze miałam z tej stronki co teraz dodalyscie, wiec mowie, ze ładne hihi. Są mniej typowe.

Milagros dokładnie, takie zywsze i kolorowe. Mój obecny ciszowy towarzyszył mi w każdej ciazy. Zawsze ten sam hihi.
Co będziesz jesc dobrego?

Mnie scielo mega po tym pkackach.. Nie moglam z łazienki wyjść i tez mi słabo.. Głowa peka..polezalam chwilke i wcale nie lepiej..

Linka no mój dzis idzie do kapania za jakieś max 30min bo mega jyz wymeczony ( u mnie jest 18.08) i o 19 spać..to ja też do wylegiwania ale np.wczoraj zasnal zdrowo po 21..

Do góry