reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Princeseczka ja pamiętam ze jak pracowałam w przychodni i kiedyś kupiliśmy w sklepie papier rumiankowy żeby starczyło do dostawy to ginekolodzy się strasznie wkurzali bo ponoć kobietom szkodzą zapachowe papiery, ale szczegółów nie znam.

Naśladowki to chyba teraz słabo.

Fajnie się twój facet zachował :-) Mój na pewno by nie wyszedł ze mną.

reklama
Hej:) my od rana na nogach, dzis bedzie znow piękny dzień!(i jeszcze 3dni do zobaczenia kruszynki!!)

Lilith ja bez objawów zupełnie. Pod warunkiem, ze wypije rano gorąca herbatę i nie dopuszczam do głodu;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej hej
U mnie kolejny leniwy dzien:-)
Moj mnie juz wkurza...

Ivi zazdroszcze zapalu :-D no i braku objawow..

Rumianek lubi uczulac, wiec trzeba z nim ostroznie..

Jejciu , Was nie da rady nadrobić :) Wczoraj z moim cały dzień spędziliśmy na rybach nad rzeką, więc dotleniłam się i to porządnie :) Niby nic nie robiłam, a padłam jak długa :) Właśnie dziewczyny , któraś z Was składała już wniosek na 500+ ? Netta wszystkiego co najlepsze dla maluszka :)

Iza pamiętam, że raz odwiedziła mnie dawna koleżanka ze studiów z mężem i kilkumiesięcznym bobaskiem. Tak się złożyło, że akurat Zu usadziła bombe, a że ja byłam zajęta rozmową, to mój m wziął i sie zajął cuchnącą sprawą, a moja koleżanka w tej chwili mówi: Patrz, on jakoś może zmienić pieluche.
W sumie przy maleńkiej Zu dużo pomagał. W nocy jak brakowało w cycach czasem mleka to wstawał bez gadania i odmrażał. Kąpał ją od początku, bo ja po cc bałam się jej trzymać. Teraz to raczej sie z nią bawi, a pieluchy zmienia już mniej chętnie. No, ale pewnie jak będzie małe bobo to też będzie pomagał, bo jednak organizm matki ma swoje ograniczenia. Ja często zasypiałam w wannie.
Gotował na początku obiady, bo ja miałam mega baby boom. Jakoś go nie będę widziała z chustą, ale w Tuli większą Zu nosił często.

Gaga ja myślę o tym od kilku dni. A dziś nawet widziałam rozmowę w tvn24 z dominikaninem ojcem Pawłem Gużyńskim, który jest na prawdę surowy i bardzo prolife, a jednak jest przeciwnikiem tej ustawy, bo przecież prawo nie może narzucać takich rzeczy.
No ja jestem przeciw aborcji, ale nie jesli jest to kwestia zagrożenia życia matki, i ta ustawa skazywalaby ją po prostu na powolne samobójstwo.

Wiklinka uf... na szczęście wszystko ok.

Keejti i Agucha rozwaliłyscie mnie nielubieniem arbuzów.

Maleducada ja slyszalam żeby nie używać kolorowych papierów, najlepiej biały lub szary.

A ja najadlam sie dzis strachu wrocilam z Izby przyjęć rano wstalam i na papierze jasno różowa krew ze sluzem wystraszylam . NA izbie mila Pani doktor zbadala i usg zrobila . Sluz juz jasny a dzidzius rosnie mlodszy o 5 dni mierzy 2,27 cm a najważniejsze serduszko bije. sluz juz normalny jak narazie bezr plamien duphaston 4*1 i nystatyne bo mozliwe ze to z infekcji 1dziennie oby juz wwszystko bylo oki trzymajcie kciuki

Gosia to dobra wiadomość i chyba sporo Ci dzidzia urosła? Uważaj na Was!

Wiecie mnie od nocy coś boli dziwnie.. Ale myślę czy to nie od zatwardzenia..Bo mam od 3 dni.. Tak ciężko mi w macicy jakby spieta była kurcze..

Princeseczka dupek u mnie z rana i jest Oki, czuje mdlisci są wymioty ale nie jakiś szal, biorę raz 10mg. Ale on nie pomaga na ból podbrzusza a już lutka 100mg i jak ręką odjal a czuje się tak samo jak kiedyś na wieczornym dupku 10mg. Za kilka dni schodze na 50mg.

Aob co się dzieje?

Emka, tak nad samą kością lonowa jest. Chowa się lobuziak jak Dexter i głowica wtedy pid kat idzie i łatwiej złapać. Wczoraj wieczorem się tak ustawił, ze 20min.szukalismy by złapać w pełni dźwięk z zapisem, bo tak to albo tętno albo dźwięk..A to już niedosyt..
Zaraz poranne sprawdzanie.

Linka odkrylam, ze w tej plukance do zatok jest mieszanka dwóch substancji i to daje 7% na 1ml chyba. Zrobiłam z tego krople i inhalacje, juz jedna zaliczyłam. Działa Oki ale wszystko mi dalej w głowie siedzi..i puścić nie chce..

Ivi mi też herbata z rana pomaga ale z jedzeniem gorzej..

Emka to Ty takie golabeczki hihi. Ja się piswiecilam i zjadlam ze słoika..jak mowie, żadna rewelacja, nawet trochę drażniące ale jak bardzo się chce to można zjeść.

U mnie dzis placki ziemniaczane.

reklama
Ja również nie jestem za aborcja, ale nikt nie ma prawa nikogo zmuszać do niczego.

Gosia dobrze że wszystko ok :)

Aob co M robi? :)
Mój też mnie wiecznie irytuje.

Zrobiłam wczoraj te pulpety, ale moja teściowa kupiła albo jakieś dziwne mięso albo ja mam zepsuty smak. Podejrzewam że kupiła mielone z indyka bo mięso jest słodkie. :/ nie mogę tego jeść :/ bo aż mnie skręca

Lilith ten ból może być od zatwardzenia. Zdążyło mi się to. Za to dziś nawala mnie żołądek. Totalnie czuje się bez mocy.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry