reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith raczej to nie tylko moje odczucie bo mój też nie chce tego jeść[emoji14]wywale do kosza bo wolę ludzi nie truć ;)

Ja dziś nic nie robię. Leżę cały czas. Niech mnie wszyscy w dupe pocaluja

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Zana dziękuję, juz się zbieram bo mam mega ochotę!

Milagros może daj 'tesciowce' hihi w podzięce. Jak wam obojgu nie smakuje to nie ma co mrozic na wieczne pozostanie w takim stanie.

Ech coraz gorzej mi.. Ciekawe czy dostanę jutro jakaś wizyte u lekarza..

Dzień dobry :)
Ja dopiero teraz bo od rana(10) aktywny dzień ;) najpierw mój mnie zabrał ma pokaz traktorów :D a potem do Krakowa na to obiecane kfc bo wczoraj nie zdążył :p
Czuję, że mi tak nie dobrze w przełyku i poniżej,chyba naloze sobie porcję lodów ;)

Miałam coś której napisać ale nie pamiętam co :p
Arbuzy osobiście uwielbiam :)

Gaga wspomniałaś o tym arbuzie, i az mi ślinka cieknie tak samo jak na myśl o lodach, chyba mój zaraz odbędzie wizytę do sklepu :D

Dziewczyny rozlozylo mnie straszliwie.Kicham , prycham a zatkany nos mam ochote odciac . Mam do was pytanie , czy wy tez przy kichaniu macie taki krotki bol jakby cos was w pachwinach ciagnelo? Az sie boje kichac :p

Pojedzone.. Za to przed masakra naciagowo rzygajaca..

Ja arbuza juz dziś zaliczyłam, ho maz wczoraj w tureckim kupił takiego wielkiego. Jeszcze zostało. Dzieci na deser ciasto ze śliwkami.

Uwielbiam KFC ale najbardziej te małe hot skrzydła, inne mięso to juz nie to..

Mnie od dwóch dni doskwiera pitworna zgaga.. Nie w przełyku choć czuje a w klatce piersiowej. Jak przelykam to mnie rozrywa.. Polecam gaviscon w syropie, fantastyczny.

Linka co się dzieje??

Wiklinka zdarza się ale najgorzej było przy mocnym kaszlu. Schyl się przy kichaniu albo przychwyc brzucha, coś jak po cc.

reklama
Linka a humor czemu zly?

Wiklinka, ja tez tak mam przy kichaniu, i jak mi sie zbiera na kichanie to sie strasznie kule bron boze przy wyprostowanym ciele bo bardziej ciągnie :)

Do góry