Moze i nie moze dopoki nie zrobisz testu badz bety to jedna wielka niewiadomaAle czy według was może to oznaczać ciążę czy nie ?
reklama
Ciekawa no sorry ale juz jest na głównym taki temat do wróżenia. Nikt Ci tu nie pomoże, bo nie jesteśmy lekarzami. Idź na badania, powtórz test a nie pytaj ludzi bo skąd my mamy wiedzieć! Jak to takie ważne to dziwie się, że bety jeszcze nie robiłaś.
Zana! Ja z tych niejedzacych ale ta rybkę bym zjadła! Pycha! Z fasolka szparagowa lub buraczkiem.
Chodzi za mną placek ziemniaczany hihi.
Zana! Ja z tych niejedzacych ale ta rybkę bym zjadła! Pycha! Z fasolka szparagowa lub buraczkiem.
Chodzi za mną placek ziemniaczany hihi.
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Ciekawa, trudno powiedzieć.. Zrób test i będziesz wiedzieć. A jak wyjdzie negatywny to idź do lekarza żeby sprawdził dlaczego się spóźnia.
Ryba w sosie śmietanowym? U mnie masz już przerąbanePalula no zamiast vegety możesz sama doprawić ale ja tak zgłodniałam , że nie chcę mi się już kombinować zresztą młoda też głodna Mąż na rybkach już mi zdjęcia wysyłał co tam złowił, więc kolacja też będzie rybka w sosie śmietanowym z cebulką
Netta, ja i maz pieczemy z tej stronki, zawsze wychodzi i torty beżowe tez bo mąż Uwielbia!
www.mojewypieki.com
www.mojewypieki.com
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Ja dzisiaj tez mam faze na rybki. Zaraz sobie zjem jakies kanapeczki ze sledzikiem i ogorkiem
zielony groszek
Zaciekawiona BB
Nikt Ci nie odpowie na to pytanie. Dziewczyny, którym wyszły dwie kreski na teście często wciąż są niepewne ciąży aż do wizyty u gina, wiec na podstawie samych objawów (które mogą oznaczać tysiąc różnych rzeczy) nie stwierdzisz nic. Zrób test będziesz mieć jasność.Ale czy według was może to oznaczać ciążę czy nie ? Zapomnialam dodać że temperatura w pochwie 37.2
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Żana26
Zaangażowana w BB
Ciekawa już mi na nerwy działasz... My swoje , Ty swoje... albo jesteś bardzo młoda albo tępa... sorry za użycie takich słow, ale z tego co czytam wyciągam takie wnioski...
reklama
linka1985
Fanka BB :)
Ja na obiad zjadłam kilka pieczarek marynowanych , ugotowalam ziemniaki przyszykowalam roladki do pieczenia i zrobiłam sałatę zielona do tego ale smażeniem mój Kairze musiał się zająć bo mi nie pachnie . Za to bym zjadła lody kaktus u ciepłe ciastko z maca i coś mi się zdaje że wyjdę z psem na spacer i zjem w tajemnicy