reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ale czy według was może to oznaczać ciążę czy nie ?
Moze i nie moze :p dopoki nie zrobisz testu badz bety to jedna wielka niewiadoma ;)

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Ciekawa no sorry ale juz jest na głównym taki temat do wróżenia. Nikt Ci tu nie pomoże, bo nie jesteśmy lekarzami. Idź na badania, powtórz test a nie pytaj ludzi bo skąd my mamy wiedzieć! Jak to takie ważne to dziwie się, że bety jeszcze nie robiłaś.

Zana! Ja z tych niejedzacych ale ta rybkę bym zjadła! Pycha! Z fasolka szparagowa lub buraczkiem.
Chodzi za mną placek ziemniaczany hihi.

Palula no zamiast vegety możesz sama doprawić :) ale ja tak zgłodniałam , że nie chcę mi się już kombinować :) zresztą młoda też głodna :) Mąż na rybkach już mi zdjęcia wysyłał co tam złowił, więc kolacja też będzie :) rybka w sosie śmietanowym z cebulką :)
Ryba w sosie śmietanowym? U mnie masz już przerąbane :p

Ale czy według was może to oznaczać ciążę czy nie ? Zapomnialam dodać że temperatura w pochwie 37.2
Nikt Ci nie odpowie na to pytanie. Dziewczyny, którym wyszły dwie kreski na teście często wciąż są niepewne ciąży aż do wizyty u gina, wiec na podstawie samych objawów (które mogą oznaczać tysiąc różnych rzeczy) nie stwierdzisz nic. Zrób test będziesz mieć jasność.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Ciekawa już mi na nerwy działasz... My swoje , Ty swoje... albo jesteś bardzo młoda albo tępa... sorry za użycie takich słow, ale z tego co czytam wyciągam takie wnioski...

reklama
Ja na obiad zjadłam kilka pieczarek marynowanych , ugotowalam ziemniaki przyszykowalam roladki do pieczenia i zrobiłam sałatę zielona do tego ale smażeniem mój Kairze musiał się zająć bo mi nie pachnie . Za to bym zjadła lody kaktus u ciepłe ciastko z maca i coś mi się zdaje że wyjdę z psem na spacer i zjem w tajemnicy

Do góry