reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Ciekawa już mi na nerwy działasz... My swoje , Ty swoje... albo jesteś bardzo młoda albo tępa... sorry za użycie takich słow, ale z tego co czytam wyciągam takie wnioski...
Sobie uważaj na słówka to że się pytam nie musi oznaczać że jestem bardzo młoda albo tępa więc cwaniaro uważaj co i do kogo piszesz :) rada na przyszłość

Proszę o zmianę wątku, ten nie jest odpowiedni na takie pytania o ile w ogóle jakiś jest.
Daje ostrzeżenie.
Lilith.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Migduch przykro :-( trzymaj sie badz dzielna i mam nadzieje,ze niedlugo napiszesz, ze sie udalo.. odezwij sie czasem jak bedziesz miala ochote :-*

Kurde dziewczyny przez was ciagle glodna jestem!!!! :-D

Ciekawa zapraszamy na odpowiedni watek.. i prosze bez wyzwisk tutaj..

Migduch bardzo mi przykro.

Która z frytkami domowymi wyskoczyła :) aż mi ślinka pociekla.
Ciekawa zrób test i się dowiesz i tak jak pisały dziewczyny nikt tu nie jest lekarzem.

Aguch ja korzystam z Medicover , musisz sprawdzić jakie badanie masz w pakiecie , mija placówka jest współpracująca z Medicover placówka NFZ wiec jako tako różnicy nie ma:/

Migduch przykro mi trzymaj sie ;*

Lili mój syn pokazał juz klejnotu w 13tc
ImageUploadedByForum BabyBoom1459352652.851920.jpg

Ciekawa żadna z nas nie jest wróżka idz zrób betahcg do ginekologa będziesz wiedzieć .

Okej idę
Zjeść co prawda nie kukurydze ale juz wiem co jem
Jutro :) ale
Dzis mizerie miałam teraz Elce nalać pomidorówki !

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1459352652.851920.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1459352652.851920.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 357
reklama
Do góry