reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Ciekawa już mi na nerwy działasz... My swoje , Ty swoje... albo jesteś bardzo młoda albo tępa... sorry za użycie takich słow, ale z tego co czytam wyciągam takie wnioski...
Sobie uważaj na słówka to że się pytam nie musi oznaczać że jestem bardzo młoda albo tępa więc cwaniaro uważaj co i do kogo piszesz :) rada na przyszłość

Proszę o zmianę wątku, ten nie jest odpowiedni na takie pytania o ile w ogóle jakiś jest.
Daje ostrzeżenie.
Lilith.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Migduch przykro :-( trzymaj sie badz dzielna i mam nadzieje,ze niedlugo napiszesz, ze sie udalo.. odezwij sie czasem jak bedziesz miala ochote :-*

Kurde dziewczyny przez was ciagle glodna jestem!!!! :-D

Ciekawa zapraszamy na odpowiedni watek.. i prosze bez wyzwisk tutaj..

Migduch bardzo mi przykro.

Która z frytkami domowymi wyskoczyła :) aż mi ślinka pociekla.
Ciekawa zrób test i się dowiesz i tak jak pisały dziewczyny nikt tu nie jest lekarzem.

Aguch ja korzystam z Medicover , musisz sprawdzić jakie badanie masz w pakiecie , mija placówka jest współpracująca z Medicover placówka NFZ wiec jako tako różnicy nie ma:/

Migduch przykro mi trzymaj sie ;*

Lili mój syn pokazał juz klejnotu w 13tc
ImageUploadedByForum BabyBoom1459352652.851920.jpg

Ciekawa żadna z nas nie jest wróżka idz zrób betahcg do ginekologa będziesz wiedzieć .

Okej idę
Zjeść co prawda nie kukurydze ale juz wiem co jem
Jutro :) ale
Dzis mizerie miałam teraz Elce nalać pomidorówki !

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1459352652.851920.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1459352652.851920.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 361
reklama
Do góry