W którym tygodniu lekarz Ci powiedział, że to dziewczynka?Emka to szybciutko Też bym chciala teraz na usg zobaczyc klejnoty a nie broszke drugi raz
reklama
Szybciutko Emka! Z tym, ze u mnie nawet jak maluch będzie pokazywał to nie powiedzą na szpitalnym. Pójdę na przełomie 14/15 na prywatny scan sprawdzić. Sprawdzają wtedy do upadłego, az pokaże. Nasz od razu się pokazał, mega siusiak haha w 16tc
Ciekawa, dalam ostrzeżenie i proszę juz tu nie pisać. To nie wątek do tego.
Te fryty i placki bym zjadła.. Kurcze..
Wiecie co jem..rolade lodowa..tyle już za mną lody chodziły smietankowe czy waniliowe.. Słodkie..szok..
Ciekawa, dalam ostrzeżenie i proszę juz tu nie pisać. To nie wątek do tego.
Te fryty i placki bym zjadła.. Kurcze..
Wiecie co jem..rolade lodowa..tyle już za mną lody chodziły smietankowe czy waniliowe.. Słodkie..szok..
Priinceseczka
Fanka BB :)
Czy Tylko ja nie potrafie czytac zdjec z usg i na zdjeciu Emki nie wiem gdzie szukac klejnotow? hahahs
Żana26
Zaangażowana w BB
Wydaje mi się, że pod koniec lipca, wiec okolo 16-18 tc
Priinceseczka
Lilith masz moze zdjecie?ja chcialabym szybko zobaczyc. Tymbardziej ze brat mojego tak naciska bo im lekarz w 12 tc powiedzial ze jest dziewczynka. Wedlug mojego szwagra nie opcji zeby w 12 tc nie bylo widac..tak mnie juz czasem.wkurza tym gadaniem ze nie zdajecie sobie sprawy
Żana26
Zaangażowana w BB
Lilith też dziś jadłam lody tylko ja algidę śmietankowo-czekoladową
ivi
uzależniona;) // I.2010
dziewczynkę dużo trudniej potwierdzić niż chłopca a określanie płci w 12tc odłożyłabym chętnie na półkę z wróżbami
Tymka gin stwierdziła w 14tc ale to PODEJRZENIE, a nie potwierdzenie
Ja na początku miałam ogromną nadizeje na chłopca.. a teraz coraz bardziej mi to obojętne - byle zdrowo rosło i zdrowo przyszło na świat to maleństwo
jestem dziś WRAK!! to sprzątanie szafy mnie załatwiło ledwo siedzę.. dzieciaki tv, a ja zamulam.. jeszcze 15 min i robię im kanapki na kolacje.. a potem spać.....
Tymka gin stwierdziła w 14tc ale to PODEJRZENIE, a nie potwierdzenie
Ja na początku miałam ogromną nadizeje na chłopca.. a teraz coraz bardziej mi to obojętne - byle zdrowo rosło i zdrowo przyszło na świat to maleństwo
jestem dziś WRAK!! to sprzątanie szafy mnie załatwiło ledwo siedzę.. dzieciaki tv, a ja zamulam.. jeszcze 15 min i robię im kanapki na kolacje.. a potem spać.....
marti0621
gaga -10 lat starszy. a znamy sie prawie cale (moje ) zycie,zabawnie wyszlo. byl dobrym kolega moich 3 starszych siostr a jest ze mna,moja pierwsza platoniczna wtedy milosc jak mialam 7 lat;pW końcu nadrobilam ale nie jestem pewna czy dobrze pamiętam co miałam napisać
Aguch Ty chyba pytalas czy z Małopolski jestem, tak jestem dokładnie spod Wadowic a do Krakowa czasem jeżdżę z moim na zakupy
Dominika super wiadomość,bardzo się cieszę
Marti Ciebie miałam chyba zapytać ile Twój jest starszy bo chyba pisałaś ze sporo
Mój nie zwraca uwagi czy chodzę do gina babki czy faceta dla niego lekarz to lekarz
A co do dbania o te miejsca to się zastanawiam jak to będzie za parę miesięcy
reklama