reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Keejti ja też już pranie prasowanie hihi balkon wysprzatalam i kawkę pije na balkonie i dalej prasuje w słoneczku i świeżym powietrzu :)

Pokoj maluchów musze wysprzatac i zastanawiam się skąd oni tyle śmieci biorą i kartek ze wiecznie taki syf ...

Oj linka u mnie balkon to zupełnie odrębny temat. Jest tam wszystko
A ja jak już w szafach sprzatam to oddzielam to co mogę wywieźć do mamy żeby mieć mniej na przeprowadzkę. A nasze to wogole chyba wszystko co mamy muszę uprasowac bo dawno tego nie robiłam.

A co do kartek porozrzucanych wszędzie to już mnie to irytuje przy jednym to wyobrażam sobie co masz ty. I planuje zakup tego
1463830002-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Wam wszystkim. Dzis nie mam siły nawet odnieść się do waszych wypowiedzi.
Od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze ale dziś już ledwo wytrzymuje. Ból jak na okres albo gorszy i nawet kroku nie moge zrobić bo rwie mnie niesamowicie. Bije sie z myślami czy wziąść nospe bo niby mozna a niby szkodliwa jest.

Tak ale magnez pije rozpyszczalny bo i mnie problem z połykaniem tabletek, nie lubię. Femibion połykam i sie zmuszam z ledwością. Pije kawe jedna dziennie z mlekiem, moze nie powinnam.

Jezu poradzcie coś na mojego męża ulubionej koszuli zrobiła się jakaś żółta plama od żelazka a spod żelazka czysty. Zabije mnie jak tego nie wyczyszcze ale nie mam pojęcia jak. Już próbowałam zaprac i nic nie ruszyło

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Keejti- mydło Dr Beckmann. U mnie ostatnio to sposób na wszystkie trudne plamy. Odplamiacz jest mniej skuteczny. Jak koszula jest biała to możesz sróbować delikatnego wybielacza.

Koalka- ja niestety też mam podobny problem. Ostatnio już regularnie brzuch mnie boli. Ja biorę nospę i kładę się chociaż na godzinę- zawsze pomaga.W poprzednich ciążach też ją brałam i nic złego się nie działo. Uważam, że lepiej zażyć, niż ryzykować przedwczesnymi skurczami.

Do góry