kamilaa919
Fanka BB :)
Oby nie....Ja ta ciążę w ogóle jakoś łagodniej przechodzę niż synem. Mam nadzieję,że to nie zwiastuje nic niepokojącego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby nie....Ja ta ciążę w ogóle jakoś łagodniej przechodzę niż synem. Mam nadzieję,że to nie zwiastuje nic niepokojącego
Ja w poprzedniej ciąży brałam pastylki i spray do nosa *spam*.ja właśnie dziś obudziłam się z bólem gardła jak sobie radziłyście z tym w poprzednich ciążach?
Ja polecam wodę z soląja właśnie dziś obudziłam się z bólem gardła jak sobie radziłyście z tym w poprzednich ciążach?
Ja brałam pre na len ale czytałam ostatnio na panu tabletce że to . I teraz mam zamiar sobie zrobić kisiel lniany Link do: Kisiel lniany na ból gardła - doskonała, domowa receptura na #turbokisiel - Pan Tabletkaja właśnie dziś obudziłam się z bólem gardła jak sobie radziłyście z tym w poprzednich ciążach?
Ostatnio mi lekarz mowil, że inne leki są tez dozwolone, nie tylko paracetamol, ale wiadomo najlepiej się kierować swoim prowadzącymJa brałam pre na len ale czytałam ostatnio na panu tabletce że to . I teraz mam zamiar sobie zrobić kisiel lniany Link do: Kisiel lniany na ból gardła - doskonała, domowa receptura na #turbokisiel - Pan Tabletka
Nawilżaj też gardło, pij duuuużo wody.
U mnie od soboty gorączka (38,5-39,5) i tylko apapem mogę się ratować a pomaga na max 3 h.