reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
A ja się dziś obudziłam i tak mi nie dobrze 🙁. A tu trzeba pracować do tego syn w nocy giga Katar lekka gorączka 🤒 no super poniedziałek. A jak u Was?

ja właśnie dziś obudziłam się z bólem gardła 😩 jak sobie radziłyście z tym w poprzednich ciążach?
Ja brałam pre na len ale czytałam ostatnio na panu tabletce że to 💩. I teraz mam zamiar sobie zrobić kisiel lniany Link do: Kisiel lniany na ból gardła - doskonała, domowa receptura na #turbokisiel - Pan Tabletka

Nawilżaj też gardło, pij duuuużo wody.
U mnie od soboty gorączka (38,5-39,5) i tylko apapem mogę się ratować a pomaga na max 3 h.

Ja brałam pre na len ale czytałam ostatnio na panu tabletce że to 💩. I teraz mam zamiar sobie zrobić kisiel lniany Link do: Kisiel lniany na ból gardła - doskonała, domowa receptura na #turbokisiel - Pan Tabletka

Nawilżaj też gardło, pij duuuużo wody.
U mnie od soboty gorączka (38,5-39,5) i tylko apapem mogę się ratować a pomaga na max 3 h.
Ostatnio mi lekarz mowil, że inne leki są tez dozwolone, nie tylko paracetamol, ale wiadomo najlepiej się kierować swoim prowadzącym

reklama
Ja od kilku dni nie czuje mdłości i nie czuje się w ogóle ciążowo. Także już panikuje czy wszystko aby na pewno jest dobrze...
Wizytę mam dopiero 19.11.
A żeby nie było nudno to coś mnie rozkłada. Kicham, jestem słaba i leci mi z nosa. Dodatkowo syn tez z katarem. Wczoraj mi prawie nic nie zjadł. Nawet nie chciał mleka bo jeszcze przed spaniem kp.

Do góry