wiktoriasleczka
Fanka BB :)
hej dziewczyny, dziś czuję się dziwnie jestem taka słaba od rana i plecy na dole bolą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdjęcie jest u mnie rozmazane, ale jak ja miałam zły wynik cytologii to lekarz do mnie zadzwonił i kazał przyjść na wizytę i tam mi wszystko powiedział i omówił ze mną wynik.Czy ten wynik cytologii jest prawidłowy?
Ja też nic nie widzę na tym zdjęciuCzy ten wynik cytologii jest prawidłowy?
Też nie widzę, Ja z cytologia to ogólnie mam podpunkty z kwadracikami i tam odchaczaja co jest np. , jaka grupa i na końcu po jakim czasie do kontroli.Czy ten wynik cytologii jest prawidłowy?
Ja właśnie też. Często mam takie dni,że zapominam że jestem w ciąży. A czasem cały dzień mdli i sił brakujeTo ja z kolei dziś się nie czuję w ogóle jakbym była w ciąży, lekko to przerażające
No właśnie, dokładnie tak samo mam. Dziś bym mogła góry przenosić, a w czwartek myślałam że umrę i robiłam obiad na siedzącoJa właśnie też. Często mam takie dni,że zapominam że jestem w ciąży. A czasem cały dzień mdli i sił brakuje
Ja ta ciążę w ogóle jakoś łagodniej przechodzę niż synem. Mam nadzieję,że to nie zwiastuje nic niepokojącegoNo właśnie, dokładnie tak samo mam. Dziś bym mogła góry przenosić, a w czwartek myślałam że umrę i robiłam obiad na siedząco