reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dołączam się i ja, chociaż dopiero za parę godzin idę do lekarza po 100% pewności, na razie test pokazał 2 kreseczki...
Gratuluję wszystkiim mamusiom i oby nasze kruszynki rosły zdrowe :)
A termin obliczony przeze mnie to 29 kwietnia

reklama
Droga a+t!
Podaj swoje imię to Cię dopiszę. Gratuluję i życzę miłego oglądania fasolki.

ja niestety nie bede kwietniowa mamusia bo dwa dni temu pare godzin poo zrobieniu testu dostalam wstretna @...gratuluje wszystkim przyszlym mamusia...pozdrawiam buzka pa pa

Mam na imie Agnieszka :)
Kropeczka na USG znaleziona, ale dopiero za 2 tygodnie bedzie prawdziwe USG, gdzie bedzie juz dokladniej widac malenstwo
Pozdrowienia

ja bedac w 4w7d mialam tez robione usg dopochwowe i mam juz pierwsze zdjecie - ale na razie widac tylko pęcherzyk ciążowy na nim :)
nastepne usg za jakies 2 tygodnie - wtedy bedzie juz widac cos wiecej :)

Witajcie nowe kwietnióweczki!!! ;D
Ja jestem tegoroczną kwietniówką. Poczytałam Wasz wątek i sentymenty we mnie wstąpiły... Jak ten czas szybko ucieka.
Zdrówka i jak najmniej dolegliwości życzę Wam. Dbajcie o swoje kruszynki.
Pozdrawiam.

Czesc Dziewczyny!

Ja tez spodziewam sie kwietniowego bobaska :) dokladnie wielkanocnego 16.04.
To moja pierwsz ciaza, wiec mam pelno pytan, watpliwosci i bardzo sie ciesze ze znalazlam Was i to forum :)

Pozdrawiam, 3majcie sie cieplo
ewcik

reklama
Ewcik widzę, ze mamy termin na ten sam dzień :) I dopiero dzieki tobie zobaczyłam, ze to akurat w Wielkanoc. Choc wiadomo, ze wiele moze sie jeszcze zmienic. To takze moja pierwsza ciąża :)
Pozdrawiam serdecznie,
Magdalena

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry