reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czarownica doczekasz się zobaczysz!
Ja też zaraz będę miała zły humor jak czegoś nie zjem? Tylko kto mi ugotuje??? Sama biedna w domu siedzę i takiego lenia mam, że nawet ziemniaków mi się obierać nie chce...

reklama
oj to zapraszam do mnie:)
ja chetnie pokrzatalabym sie po domku a nie siedziala w pracy - naprawde tak mi sie nie cche ze...... ale od 19 urlop
popoludniu siedziec w pracy to koszmar i 19.15 dopiero w domu w dodatku mam w srode egzam i strasznie nie chce mi sie uczyc oj jakiego ja mam lenia zazdroszcze tym wszytkim ktoze nie musza nic robic - i przez to mam zly humorek:(

a ja z chęcia poszłabym do pracy niz siedziala w domu, juz mam dosc nic nie robienia. Jeszcze długo posiedze w domu.....

ja chetnie posiedzialabym w domu odpoczela - ale na chorobowe nie chce isc skoro jest wszytko ok bo boje sie ze takim "oszukanym chorobowym" wywolam z jakas choreobe a nie chce!

u mnie wszytko byloby ok gdyby nie swiadomosc szkoly - czy jest ktos kto tak samo jak ja nie nawidzi szkoly????

jestem na urlopie wychowawczym i tez studiuje ale zaocznie wiec nie mam duzo nauki. Ucze sie tylko na egzaminy

ja tez studiuje zaocznie (na dziennych bym oszalala!) ale mi nawet na egzaminy sie uczyc nie chce !poprostu wszytko co zwiazane jest ze szkola odpycha mnie, jakies prace, nauka....a gdzie tu praca mgr ktora juz w polowie powinnam miec napisana a nie mam NIC!!! koszmar

ja teraz musze napisac prace zaliczeniową z praktyk ale brakuje mi jeszcze jednego zaswiadczenia z zaliczenia, a nie moge za bardzo isc na praktyki bo siedzę z Gabrysia i druga ciaza w drodze. Musze jakos to załatwic a mozliwosci zwolnienia z praktyk nie ma.

Witam nowe dziewczyny.
Przepraszam, że wcześniej Was nie dopisałam, ale zaraz to nadrobię. Przypuszczam, że do końca roku mało będę zaglądała na forum bo mam ogromnie dużo pracy i nie mam czasu, żeby poczytać. A jestem bardzo ciekawa co się u Was wszystkich dzieje.

Właśnie spojrzałam na listę Kwietniówek. Ale nas dużo!! Na chwilę obecną 39 mamusiek!! :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry