reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Kornela kościelny był :tak: we wrześniu 2013r. Dwuletni Aru się na nim bawił. A potem się stała Zuzia :) prezent od Boga heh :p

Podusia za 2 zł :D

Załączniki

• 1422619292726.jpg
    1422619292726.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 43
reklama
hej
dziękujemy za życzenia
byliśmy o lekarza. powiedział że nie widac objawów infekcji (gardło, nos, uszy) i mozliwe że to 3dniówka..więc byłby ciekawy zbieg okoliczności..... zobaczymy

pic nadal nie chce. trochę udało mi sie łyżeczką podać herbatki owocowej - niestety posłodzonej, ale już wolę dac cukier niz nic do picia...

a ibum bananowy bardzo smakuje :) no ale słodzik o smaku bananów.. wolałabym żeby to była glukoza czy cukier niż słodzik... ale ma być również odpowiednia dla cukrzyków..

katka ja nie jestem w stanie ogarnąć małego mieszkania... więc odpadam.. ale chętnie mogę zjeść ciasto - najpierw musimy wyzdrowieć, chyba że chcecie 3dniówkę. ja ciebie zaproszę na nowe mieszkanie, w tym naszym starym wstyd ludzi przyjmować :)

my razem 11 lat........... ale zleciało... a 6 lat po ślubie było w lecie

Katka super ze dobrze się skończyło.
Elifit super poduszka choć nie w moim stylu.
Bylam u przyjaciółki na herbacie. jej dwulatka jest mega zazdrosna o maluszki odkąd się jej siostra urodziła.
Teraz juz ponad godzinę spaceruje bo w sumie to pierwsza drzemka. Z pierwszej szczekający pies Zolke obudził. ładny dzisiaj dzień tylko mroźny.
Jutro idziemy na urodziny do znajomych. Roczek ich córeczki. ja ich w sumie raz w życiu widzialam, ale zostaliśmy zaproszeni chyba dlatego ze się z ich przyjaciółmi przyjaznimy.
glodna jestem. która wpadnie na tosty i kawę?

Katka dobrze, że już w domu.

My 10 lat razem i w czerwcu 5 rocznica ślubu.
Byłam na chustomacance, ech w głowie mi się kręci od tych kolorów :)

Hellol:)

Katka dobrze, że już ok wszystko i w sumie, że nie było nic poważnego. Co do sprzatania to ja wpadne do ciebie ale potem ty do mnie ok ?? U mnie też tornado w chałupie przeszło
Kum zdrówka życzę.
Kornela my z moim w tym roku w sierpniu 8 rocznica bycia razem i 3 po ślubie :) Ale ten czas leci:)
Lilla fajnie, że jakaś imprezka się szykuje:) Ja po wizycie tesciów mam dość odwiedzin imprez i spotkan. Przynajmniej na razie :)

Kolejne dziecko chciałabym mieć za jakieś dwa lata zeby maksymalnie 3 różnicy było ale nie wiem czy mój się zdecyduje. Zobaczymy jak będzie:)

Julka teraz drzema, mąż idzie do pracy więc mam dosłownie chwilkę zanim mój kluseczek wstanie. Tak jak pisałam syf mam w domu muszę się jakoś z tym ogarnąc:/ Ehh lecę do juli. Swoją drogą na mojego szkarba żadne metody na przedłużenie drzemek nie działają. Jedynie jak się położe obok.

Miłego dnia :)

Witam popołudniowo :)

Tata poszedł z dzieckiem na spacer to mam trochę czasu na ogarnięcie mieszkania. Zrobiłam porządek w ubrankach Małego i co ładniejsze rzeczy 62 i 68 schowałam do skrzyni i na dno szafy a resztę do wora i pójdzie dalej w obieg :)
Teraz muszę odkurzyć, z psem wyjść i obiad nastawić. Wieczorem odwiedza nas mama chrzestna od Wojtka więc wieczór wolny :) Dobrze trafiliśmy z naszą mamą chrzestną bo przyjeżdza chrześniaka odwiedzać minimum 2x w miesiacu bo go uwielbia :D
A my uwielbiamy ją bo wtedy mamy wolne :D Dzisiaj w ramach wolnego obejrzymy sobie mecz szczypiornistów :)

Z innej beczki: zaprosił nas ostatnio nasz bardzo bliski przyjaciel na urodziny - czterdzieste. Będzie solidna biba w restauracji, tańcami i jak pogoda pozwoli to z kuligiem ( bo to w górach). Mamy do Wisły jakieś 45 km więc odpada pojechać tam na chwilę, wrócić położyć Wojtasa do spania i znowu pojechać bawić się dalej. Brałyście kiedyś dzieci swoje na takie 'grube' imprezy? Nie wiem jak on się zachowa, czy będzie umiał zasnąć... zresztą nawet nie mam gdzie bo w spacerówce to takie lipne spanie. Boję się, ze się rozreguluje i nie będzie potem chciał w nocy spać.
Poza tym czy nie zaszkodzi mu głośna muzyka. Czy to w ogóle ma sens? Zostawić go w domu też nie mam zabardzo z kim eh

Widzę las rąk do pomocy :-D już posprzątane. Tylko firany muszę wyprać, wyprasować i siup na okna...

Kum trzymam za słowo ;-) jak.coś to się sama wproszę! :-D

Limonka ach trzeba było się wcześniej zgłosić , teraz sprzątaj.sama :p :-D

Elifit poduszka świetna i cena powala ;-)

My razem hmm... Lat 13 a po ślubie 3 ;-) stare małżeństwo :-)

Katko, całe szczęście że u Was ok. Przestraszyłaś mnie mocno.

Lilla, a ta zupa bez soli jest? Ja bym chyba nie dała takich warzyw jeszcze ale ja to panikara jestem.

reklama
Do góry