reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Lilla ja też uwielbiam jak się Z do mnie tuli co ostatnio rzadko się zdarza na rękach bo świat tak ciekawy :p

Makota fajna schadzka. My w niedzielę jedziemy na kulki i do trzyletniej kuzynki Aru.

reklama
Witajcie,
odpaliam kompa! :D

Lilla te pomysły na obiady to z tej książki u malucha na talerzu?

Pisałyście o kolejnym dziecku - ja po śmierci chłopców nie chciałam wiecej dzieci - Oliwka trafiła nam się niespodziankowo ;) ciąże z nią znosiłam bardzo ciężko, ciągle się bałam, ciągle też myślałam że już nigdy więcej nie chce być w ciąży,a teraz jak już Oliwia jest, to coraz częściej myślę o tym by mieć kolejne dziecko. Tylko że u nas były problemy z zajściem w ciąże wiec nie wiem czy pofarci nam się po raz kolejny. W związku z tym ciągle stoję w dylemacie czy sprzedawać rzeczy po Liwii czy nie. Jak wy robicie?

My z mężem razem jesteśmy 9 lat, a po ślubie w czerwcu będzie już 5!

Katka dobrze że to nie rota! nacieszcie sie sobą w domu!

Undomiel - a cóż to za chustomacanka? powiedz co CI wpadło w oko :)

Haust - jak to krupnik z miętą? jakaś nowość dla mnie, a dobre? a dasz przepis? :D
Cieszę się z dobrego dnia niektórych z Was. u nas też dziś nie najgorzej - taka wiosenna pogoda była i aż przyjemnie się spacerowało :)

Lila - to samo czuje, nie wyobrażałam sobie ze można kochać aż tak mocno.
(przepraszam, ze znów wejdę na ciężki temat) Jak patrzyłam na mojego meleńkiego syna ( 470g) który leżał w inkubatorze to myślałam że moja miłość do niego jest już tak wielka że większej to się nie da. A jednak... Dziś równie mocno kocham ich i Oliwię, przy czym mam wrażenie ze ta moja miłośc do niej ciągle rośnie a ja mogę jej powtarzać że ją kocham po milion razy dziennie! :)

No i wrocilismy od pediatry.
Maly dodtal debridat,smecte i dicoflor. Jak po tyg nie bedzie poprawy to mamy recepte na bebilon pepti.
Z zalecen maly ma dostawac kaszke sinlac, z miesa tylko krolika moge probowac, gluten,zolto nie podawac do odwolania.
Maly ma wysypke na czole i to tez podejrzanie wyglada.
Ja nie wiem jak on ten bebilon jakby co wypije. Sam pediatra mowil,ze moze byc ciezko:no: A i zalecil bebilon jakby co 5 razy po 250 ml.

Kasiuchna nie sprzedawaj [emoji5]

Ja też tak mocno kocham moje dzieci, że aż każde słowa wydają mi się za małe aby to opisać. Córeczkę kocham i kochać będę do końca swoich dni. Nie sądziłam że kiedykolwiek pokocham kogoś równie mocno. A jednak [emoji5] Syn jest sensem mojego życia i całą swą miłość przelewam na niego. Kocham go tak bardzo bardzo mocno, że ach!
Nie ma chyba większej miłości na świecie niż miłość do własnego dziecka.

Kornelia to kciuki, za Bartusia żeby się jednak poprawiło & & &

Haust ja jutro robię żurek z białą kiełbasą made by babcia, więc zapraszam :)
Kasiuchna nie dziwię się, że się stresowałaś w ciąży po takich przeżyciach. Tak sobie myślę, że jak już się ma jedno zdrowe dziecko to jakoś łatwiej w drugiej ciąży.

A Ty nie jesteś z Poznania?

Jutro też jest spotkanie chustowe, ale nie wiem czy mi się chce iść. W sumie chciałam pomacac chusty z lnem i sprawdzić czy 3,2m mi styknie na plecak. A zakochałam się w smokach z pellicano :)

A jeszcze się pochwalę, że Witek od kiedy ma max dwie drzemki w dzień to chodzi spać juz o 21. I humor ma taki, że ciągle się śmieje, strasznie go cieszy to nie całkiem jeszcze udane raczkowanie.

Ostatnia edycja:
A to na ;D

Załączniki

• 1422652583082.jpg
    1422652583082.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Kasiuchna86 pomysły mieszane. Warzywa z głowy i patrze co jest w innych sloiczkach, a przepisy przeczytałam dwa i się kieruje ogólną zasadą: miksiwac warzywa, dodać kleik ryżowy jak za rzadkie, jakis tłuszcz i gotowe.
GiB staszny ten obrazek. Gdzie żyją takie baby?

Silne jesteście kobiety. Mnie się wydaje ze nie przeżyłabym utraty dziecka. dobrze ze macie teraz swoje serduszka blisko. Przytulam ciepło :*

Do góry