reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Undomiel nałóż farbę, zrób ciasto, spłucz farbę, wyjmij ciasto :D

Mój małż kupił mi paracetamol do ssania. całkiem przyjemny, lekko truskawkowy w smaku.

Moja sunia dzisiaj cały dzień spała u mnie w nogach. Nie chwaląc się - spałam w dzień trzy godziny razem z dziećmi :)

reklama
Hehe zrobilam włosy, a ciasto albo jutro rano, albo kupimy;)

Taka mi refleksja przyszla, że rok temu już część z nas słuchała serduszka na usg:) dużo kobiet w ciąży widzę i myślę sobie, że fajnie już mieć maluszka po tej stronie. Wreszcie obudził się mój instynkt macierzynski tak na pełnej mocy :):):)

Elifit pochwal się pochwal!!!

Dobrej nocy, żeby przegnala wszystkie choróbska!!!!

Undomil dobry wybór! Wygląd ponad wszystko! :-D na studiach się nabijaliśmy że jak się nie ma w głowie to chociaż trzeba wyglądać - gdy szliśmy na egzamin :-D

Zdrowie - coś czego nigdy nie jest kurde w nadmiarze...

Zjadłabym coś...

Katka ale czego mam nie komentować? Przecież nic nie mówię:p
A ja kartki wysyłam, bo właśnie lubię tą tradycję, mam takich kilku znajomych i świąt by nie było bez kartek na święta od nich.
A w tym roku będą kartki z Szymkiem i kalendarz też z Szymkiem dla dziadków:D

Lilla jak mnie najdzie o zadkach to będę pisać o zadkach, a kto mi zabroni? No chyba że Katka:p

Elifit kalendarze już mam wybrane, kompletuje zdjęcia. A takiego na lodówkę kalendarza nie chce. Wolę kartki. Spokojnie coś się znajdzie.

Katka to jest już nudny temat tu na forum, ale że Cię nie było to zapytam... Chcesz krokieta? :D:D

reklama
no
michalina podoba mi sie taka mufka na dwie ręce
Mufka do wózka,bardzo ciepła Pinkie Turkusowa (4839634371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale chyba kupie takie dwie pojedyncze, bo to bedzie praktyczniejsze na przyszły rok też do spacerówki...MUFKA rękawiczki z polarem DO WÓZKÓW SANEK ciepłe (4807273821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
masakrycznie mi ręce marzną.. a jak ręce zmarzną to całej mi zimno.

kurcze, nie ma mnie w grupie na fb i nie wiem co to za konflikty, mam nadzieję, że u nas tutaj tak owych nie będzie. i równiez przywiązałam się do tego forum, myslę często co tam się u was dzieje i ciekawa jestem rozwoju sytuacji ajk o czymś piszecie.

i przypomniało mi sie - Lilla mam nadzieję, że Zolci przejdzie katar i będzie mogła spac. chyba najgorzej jak dziecko sie tak źle czuje że nie może spac albo jeść.

mamo bobasa masz rację każdy w swoim tempie :)
choc to chyba domena obecnych czasów takie wyścigi.. mój tato np zaczął mówić jak miał ponad 3 lata.. nagle całymi zdaniami.. w tych czasach pewnie by go zdiagnozowali jako opóźniony w rozwoju a w sumie nie miał żadnych problemów.

Jak to się stało że nie widzialam tego postu? Nie wiem. A o tym m.in. była dyskusja. Dzięki ze pytasz. Zola dzisiaj już ładnie spała w dzień (tfu tfu aby nie zapeszyc nocy).

Pewnie zanim to napisałam to kolejne posty powstały :)

Katka fajnie bylo w kąpieli? ja to chyba w kwietniu się kapalam.

Ostatnia edycja:
Do góry