reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Kartki lubię wysyłać i na każde święta wysyłam, fajna tradycja. :tak: Ale nigdy nie myślałam o kartkach "wizerunkowych". Hmm te święta się do tego idealnie nadają.

Jutro mam szkołę i egzamin. Właśnie skończyłam robić film na zaliczenie. A jeszcze notatki mam nie ruszone, dobrze, że wcześnie wstajemy :tak:

Undomiel - włosy!!! Ja planuję iść do fryzjera w mikołaja - taki mój prezent dla siebie :laugh2:

Katka - udanej kąpieli, niech mąż biega - to dla zdrowia ;-)

Hobbit mnie zanudził, do 2 części nawet nie podchodziłam.

Ktoś na forum tutaj polecał fotoksiążki za 19zł - zrobiłam, przyszła i muszę przyznać, że rewelacja!!! :laugh2:

Dobranoc

Aha i tak na marginesie, to fascynuje mnie o co chodziło z tym chodzikiem...:confused:

reklama
A ja mam takie spostrzeżenie małe...Ta "afera" na fb strasznie rozruszała forum. Czyż nie ?;-)

Katka, uśmiałam się do łez czytając o Twoim mężu biegającym po schodach . Aż mój własny się zainteresował, ale nie wiedzieć czemu nie podziela mojej radości?;-)

Makota, o co chodzi z miną kaszkową? Czy to też z fb?

Fotoksiążka fajna rzecz. Problem tylko taki,że wszystkie zdjęcia trzyma mąż a praktycznie nie mamy chwili,żeby razem usiąść nad tym. Szkoda, bo ostatnio w Empiku też promocja była.

Właśnie dostalismy maila,że w przedszkolu są chyba wszy:wściekła/y:
Czy będzie kiedyś spokój? Ospa, wszy , co jeszcze......?

Trudno spamiętać co komu odpisać.
Michalina znajomi kiedyś na bal przebierańców przebrali się za rodzine flinstonów, dzieciaki za dinozaury. Super wyglądali.

Kaszek nie dawałam córce, teraz tez nie będę. W i tak jest wagi ciężkiej [emoji55]
Tusiu jak przeczytałam o krokiecie to aż oplułam telefon.
Jejku jak ja nie lubię życzeń św SMS. Tragedia. Najlepiej jeszcze jak ktoś zapomni podpis zmienić.

Dobry wieczor! dawno i mnie nie bylo, problemy malzenskie mnie zatrzymaly, caly wolny czas poswiecalam na awantury z mezem - teraz sie do niego nie odzywam wiec bede miala wiecej czasu :-)

nie jestem w stanie nadgodnic wszystkiego ale widze ze cos tam sie zadzialo niefajnego, ktos jest w stanie mnie wprowadzic w temat? i jak dolaczyc do grupy na fb?

pisalyscie cos o kalendarzach za 19 zl - mozecie podrzucic namiar? bede wdzieczna.
musze wymyslic jakis prezent do max 20 zl dla siostry.taki fun wymyslila i kazdy losowal jedna osobe z naszej sporej rodzinki i musimy sobie kupic cos wyjatkowego ale wlasnie w takiej cenie - macie jakis pomysl?

Ahaha Doti w tamtym roku tak mialam z zyczeniami. Dostalam zyczenia z podpisem np zycza michal ewa kowalscy... A oni sie nazywaja np karol iwona nowakowie:D padlam!

Cos wyjatkowego za 20zl, hmm ciezko:/ ja w ogole nie mam glowy do prezentow:/

Temat toczyl sie o kaszkach:p ale mysle, ze juz jest lepiej:)
Dobranoc!

Ostatnia edycja:
reklama
Mika cieszę się że sprawiłam komuś radość :p ja się sama z biegającego męża w duchu śmiałam hehe
W naszym przedszkolu była jelitówka. Nas ominęła bo Nati chora w domu.

Lilla takich zwierzątek to nikomu nie życzę :p

Michalina film??? Co ty studiujesz? Hę?

Do góry