reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Ooooo matko dobrnelam do konca,szok dawno tyle nie bylo. Maz sie wlasnie przebudzil i popukal sie w glowe ze czytam zamiast spac a ja lubie i niech spada:-)
Mi sie wydaje,ze jak ktos pisze o nowych umiejetnosciach swojego dziecka to nie po to zeby dolowac inne mamy tylko odruchowo dzieli sie tym co nowego ale fajt kazdy ma inne odczucia i trzeba to szanowac.
Lilla jeszcze raz zdrowka dla Was obu.
Katka zazdroszcze takich kapieli bo ja jak zawsze wejde to maz tlucze czy sie tam nie utopilam i wole wyjsc niz tego sluchac co 5 min.
Jagodka szkoda ,ze nie bedzie Cie na bb. Nie wiem o co tam poszlo i wole nie wiedziec. Dzieki za kazde mile slowo na forum i pomoc.....
Nic ide spac bo maz co vhwile oczami strzele co ja tam klepie.....

Dobry wieczór

Zdrówka dla wszystkich chorowitkow, małych i dużych:)

Katka ja też tak biegam czasami góra dół he he

U Oli w przedszkolu w tamtym roku wszy były na tapecie,a fuj,nie wyobrażam sobie w Oli włosach do pasa:-o
Aż mnie wsio swędzi....:-D

Dzionek miło spędzony,w południe pojechałam do mamy z dzieciakami i wróciliśmy wieczorkiem:-) ale się zrelaksowalam:-)

Co do wanny to relaksuje się raz na tydzień,a tak to szybki prysznic.dziś leżałam w wannie,maseczka na twarzy a obok gadająca Ola:-D i mówi ale brzydko wyglądasz B-)

Niedawno założyłam konto na fb żeby dołączyć do was,ale nie zdążyłam chyba...a szczerze to ciekawa jestem o co poszło....

Spokojnej nocki,żeby dzieciaczki dały wam pospac

Ale mam chrapiacy duet nad uchem. Młoda je. 19.30-0.30 To jest 5h jeśli dobrze liczę. Zawsze tak jest ze gdy już przysypiam na filmie to ona się budzi na jedzenie. Będę spać później :)

reklama
O ja pier. Ale się porobiło. Człowiek znika na moment a tu takie akcje. Nie ma mnie na fb i chyba dobrze. Może cos że mną nie tak ale nie zauważyłam tu żadnego wyścigu szczurów ani przechwalania się. Co więcej, uważam że atmosfera była spoko. No cóż. Chyba jednak coś ze mną nie tak.

Do góry