reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dobry wieczór z wanny pełnej wody i piany :p a fe muszę nogi ogolić :-D

Tusiaczek - ty nic nie komentuj :p już cię pewnie nosi hehe

Się atmosfera lekko zagęściła ale myślę że lżej już jest :-)
Ja jeszcze kaszki nie podaję i długo jeszcze podawać nie będę. Bo wiadomo, mam najmłodsze dziecię i do tego karmię piersią. Ja jestem zwolenniczką kaszy manny ale to nie oznacza że innych nie dawałam.

Jeśli chodzi o kartki świąteczne, kalendarze z foto to ja się zebrać do tego nie umiem. Muszę wygospodarować trochę czasu by kalendarz zrobić bo to mi się bardzo podoba.

Kto pamięta te czasy gdy kartki na potęgę się wysyłało??? Ja!! Teraz w większości sms króluje.

Leżę w tej wannie i słyszę jak mąż lata po domu góra-dół se se se.
Bo na górze oliwii chyba ochota przeszła na spanie a na dole Natalka rozrabia. Aaa niech sobie pobiega :p

reklama
fajne te kartki, nie wiedziałam, że takie cuś jest.
Undomiel świetne z tym pluciem :-D, słuchaj zawsze to nowa umiejętność ;-), będzie jak znalazł jak nauczy się myć zęby i trzeba będzie pozbyć się nadmiaru pasty, a póki co pewnie uskuteczni to przy jedzeniu ;-)

Wlasnie, na forum brakuje postow o du*ie maryny! Nie mozna bylo tego lepiej ujac:D

Wejsc, posmiac sie, pozartowac, bez jakiejs gestej atmosfery. Pewnie, ze zawsze beda tematy o dzieciach, bo przeciez od tego jest forum, ale fajnie by bylo nawet o dziurze w rajstopach porozmawiac:D:D

Temat sie rozpoczal nie z tego ze piszemy co nasze maluchy potrafia, ciesze sie jak np ktoras napisze ze jej bobas tanczy juz na srodku pokoju:D kazda z nas jest dumna z nowych umiejetnosci dziecka, ale sa dwa rodzaje powiadomienia na bb: rozpierajaca duma z wlasnego dziecka i przechwalanie sie swoim dzieckiem. Nooo mam nadzieje, ze kumacie.

Aaalle tylko spokoj moze nas uratowac:D

Ostatnia edycja:
Katka ale ci dobrze x tą kąpielą aaa zazdraszczam.

Tusia to są z tamtego roku. Muszę spojrzeć do historii w allegro i ich znaleźć.

Ja też postuluje o posty o du.pie marynie. Bo mało że w domu rutyna to i na forum :eek:

Z rzeczy niedzieciowych to zrobiłam kolczyki gwiazdki i wykańczam branzo. Na prezenty. mam też już dla dzieci prezenty.

Ja też zazdroszczę kapieli, byłam glupia, że wybrałam do łazienki prysznic zamiast wanny.

Jutro idę do znajomych i się waham piec ciasto czy farbować włosy... :)

Włosy! A w oczekiwaniu piecz ciasto! Tylko uważaj żeby ci ciasto barwione nie wyszło ;):p

Mamo_bobasa skoro prosisz to jutro za dnia ok?

Tusiaczek jeszcze takie kalendarze były. Już szukam.

A powiem wam że usmialam się z Zuzy. Kąpała się w wannie i tak wywijała że se buzię pochlapała i nie wiedziała co się dzieje hehe zonka miało dziecko moje :p

reklama
Do góry