reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

michalina podoba mi sie taka mufka na dwie ręce
Mufka do wózka,bardzo ciepła Pinkie Turkusowa (4839634371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale chyba kupie takie dwie pojedyncze, bo to bedzie praktyczniejsze na przyszły rok też do spacerówki...MUFKA rękawiczki z polarem DO WÓZKÓW SANEK ciepłe (4807273821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
masakrycznie mi ręce marzną.. a jak ręce zmarzną to całej mi zimno.

kurcze, nie ma mnie w grupie na fb i nie wiem co to za konflikty, mam nadzieję, że u nas tutaj tak owych nie będzie. i równiez przywiązałam się do tego forum, myslę często co tam się u was dzieje i ciekawa jestem rozwoju sytuacji ajk o czymś piszecie.

i przypomniało mi sie - Lilla mam nadzieję, że Zolci przejdzie katar i będzie mogła spac. chyba najgorzej jak dziecko sie tak źle czuje że nie może spac albo jeść.

mamo bobasa masz rację każdy w swoim tempie :)
choc to chyba domena obecnych czasów takie wyścigi.. mój tato np zaczął mówić jak miał ponad 3 lata.. nagle całymi zdaniami.. w tych czasach pewnie by go zdiagnozowali jako opóźniony w rozwoju a w sumie nie miał żadnych problemów.

reklama
No to teraz mnie zmartwiłyście i zaciekawiłyście jednocześnie. Co to musiało się wydarzyć,że mamy taki finał :szok: Szkoda.
Wszystkiego najlepszego Jagódka:tak:

Mamo B. piszemy o tym co nasze dzieci robią,ale chyba nie z chęci organizowania konkursu na najlepiej rozwinięte dziecko. Dla każdej z nas opieka nad dzieckiem to podstawowe zajecie teraz, więc siłą rzeczy jest to temat numer 1.
Pamiętam siebie z okresu kiedy córka była mała. Takie gadanie też mnie strasznie denerwowało, odczuwałam to jak wyścig. Teraz nabrałam dystansu. Bez względu na wszystko jestem strasznie dumna z moich dzieci.
Chociaż Adaś po tym jak wykonał po jednym obrocie w jedną i drugą stronę, zapomniał jak to się robi ;-)

NIC się nie wydarzyło. Napisałam, że nie będę już moderatorem i tyle. Że nie mam tyle czasu i chęci co kiedyś. Oczywiście 3/4 dziewczyn zrozumiało to zupełnie inaczej.

Ufff no to zakończył się koncert dla mojego pierworodnego :-) Puszczam mu piosenki ze swojego dzieciństwa na yt :-) Tak się zastanawiam jakie nasze dzieci będą śpiewać piosenki swoim dzieciom? :-) Czyżby nieśmiertelne Fasolki? :-D

Nawet nie wiecie ile razy modyfikowałam niektóre swoje posty :-D Pisałam coś i pisałam i w końcu orientowałam się, że nie ma nic o dzieciach :-D I kasowałam, bo o sukcesach dzieci, a ja chciałam np. o du..e maryni pisać :-D

Jeżuuuuu ale buźkami zawaliłam tego posta :rofl2::-D

Jagódka bo w Polsce jesteśmy i nasze czarnowidztwo dało o sobie znać. Ja, szczerze się przyznam, myślałam, że coś naprawdę poważnego się stało - serio (bo o czasie i chęciach tutaj nie napisałaś). Tfu, tfu - żeby nie zapeszyć :tak:

Ostatnia edycja:
Rety. Ale afera...

Wyscigu szczurow tutaj nie widzialam. Widzialam inne cuda, o ktorych nie warto mowic

Weszlam na mine w postaci kaszki, wody i mm i jak zwykle nie mialam racji :D

Elifit - pokazesz kartke na lodowke?

Mamo bobasa - rozumiem jak latwo zatracic sie w necie, ktory jest na wyciagniecie reki :/ niemniej, rozmawiac trzeba

Wszystkie wasze decyzje szanuje. Jak to sie mowi: nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma ;) jak sie sprawy poukladaja i emocje opadna forum odzyje

W empiku jest 25% na wszystko i tak myslalam o płycie dla Witka. Haust dzięki za przypomnienie o Fasolkach!:)

Michalina super są Wasze zabawy. Ale dalej nie do końca rozumiem jak używałas tej folii...

Aaa i tak w ogóle to się wstydz, bo Melka się kręci i pełza w tył a Witek ćwiczy głównie paszcze.:sly::p

Te skoki rozwojowe. Człowiek cierpliwie znosi, bo wierzy, że dzieć się nauczy czegoś super hiper, zawoła mamo, albo coś. A tu co? Po ostatnim skoku Wituś nauczył się, uwaga, pluć...

Dzięki za rady, będzie sweter nr 3 i jeansy, które dziś kupiłam a po sesji oddam. Ale ze mnie cwaniara:D:p

Takie w tamtym roku.

Załączniki

• 1417199781238.jpg
    1417199781238.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Dziewczyny o co chodzi z tym fb, czy Wy też tam macie założoną jakąś grupę Lipcówek 2014?

tak na fb tez jest grupa :D
Elifit te magnetyczne widziałam i chyba na nie się zdecyduje.

Haust całym sercem, ciałem i duszą popieram posty o du*ie Marynie:p:thumbup:
Mnie osobiście takich brakuje:p

Ja znalazłam takie:
FOTO MAGNES KARTKA NA BOŻE NARODZENIE ZE ZDJĘCIEM (4831396829) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Elifit takie kupujesz?

Haust pisz o zadku Maryny i innych zadkach też. Chętnie poczytam :)

Do góry