reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

michalina podoba mi sie taka mufka na dwie ręce
Mufka do wózka,bardzo ciepła Pinkie Turkusowa (4839634371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale chyba kupie takie dwie pojedyncze, bo to bedzie praktyczniejsze na przyszły rok też do spacerówki...MUFKA rękawiczki z polarem DO WÓZKÓW SANEK ciepłe (4807273821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
masakrycznie mi ręce marzną.. a jak ręce zmarzną to całej mi zimno.

kurcze, nie ma mnie w grupie na fb i nie wiem co to za konflikty, mam nadzieję, że u nas tutaj tak owych nie będzie. i równiez przywiązałam się do tego forum, myslę często co tam się u was dzieje i ciekawa jestem rozwoju sytuacji ajk o czymś piszecie.

i przypomniało mi sie - Lilla mam nadzieję, że Zolci przejdzie katar i będzie mogła spac. chyba najgorzej jak dziecko sie tak źle czuje że nie może spac albo jeść.

mamo bobasa masz rację każdy w swoim tempie :)
choc to chyba domena obecnych czasów takie wyścigi.. mój tato np zaczął mówić jak miał ponad 3 lata.. nagle całymi zdaniami.. w tych czasach pewnie by go zdiagnozowali jako opóźniony w rozwoju a w sumie nie miał żadnych problemów.

reklama
No to teraz mnie zmartwiłyście i zaciekawiłyście jednocześnie. Co to musiało się wydarzyć,że mamy taki finał :szok: Szkoda.
Wszystkiego najlepszego Jagódka:tak:

Mamo B. piszemy o tym co nasze dzieci robią,ale chyba nie z chęci organizowania konkursu na najlepiej rozwinięte dziecko. Dla każdej z nas opieka nad dzieckiem to podstawowe zajecie teraz, więc siłą rzeczy jest to temat numer 1.
Pamiętam siebie z okresu kiedy córka była mała. Takie gadanie też mnie strasznie denerwowało, odczuwałam to jak wyścig. Teraz nabrałam dystansu. Bez względu na wszystko jestem strasznie dumna z moich dzieci.
Chociaż Adaś po tym jak wykonał po jednym obrocie w jedną i drugą stronę, zapomniał jak to się robi ;-)

NIC się nie wydarzyło. Napisałam, że nie będę już moderatorem i tyle. Że nie mam tyle czasu i chęci co kiedyś. Oczywiście 3/4 dziewczyn zrozumiało to zupełnie inaczej.

Ufff no to zakończył się koncert dla mojego pierworodnego :-) Puszczam mu piosenki ze swojego dzieciństwa na yt :-) Tak się zastanawiam jakie nasze dzieci będą śpiewać piosenki swoim dzieciom? :-) Czyżby nieśmiertelne Fasolki? :-D

Nawet nie wiecie ile razy modyfikowałam niektóre swoje posty :-D Pisałam coś i pisałam i w końcu orientowałam się, że nie ma nic o dzieciach :-D I kasowałam, bo o sukcesach dzieci, a ja chciałam np. o du..e maryni pisać :-D

Jeżuuuuu ale buźkami zawaliłam tego posta :rofl2::-D

Jagódka bo w Polsce jesteśmy i nasze czarnowidztwo dało o sobie znać. Ja, szczerze się przyznam, myślałam, że coś naprawdę poważnego się stało - serio (bo o czasie i chęciach tutaj nie napisałaś). Tfu, tfu - żeby nie zapeszyć :tak:

Ostatnia edycja:
Rety. Ale afera...

Wyscigu szczurow tutaj nie widzialam. Widzialam inne cuda, o ktorych nie warto mowic

Weszlam na mine w postaci kaszki, wody i mm i jak zwykle nie mialam racji :D

Elifit - pokazesz kartke na lodowke?

Mamo bobasa - rozumiem jak latwo zatracic sie w necie, ktory jest na wyciagniecie reki :/ niemniej, rozmawiac trzeba

Wszystkie wasze decyzje szanuje. Jak to sie mowi: nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma ;) jak sie sprawy poukladaja i emocje opadna forum odzyje

W empiku jest 25% na wszystko i tak myslalam o płycie dla Witka. Haust dzięki za przypomnienie o Fasolkach!:)

Michalina super są Wasze zabawy. Ale dalej nie do końca rozumiem jak używałas tej folii...

Aaa i tak w ogóle to się wstydz, bo Melka się kręci i pełza w tył a Witek ćwiczy głównie paszcze.:sly::p

Te skoki rozwojowe. Człowiek cierpliwie znosi, bo wierzy, że dzieć się nauczy czegoś super hiper, zawoła mamo, albo coś. A tu co? Po ostatnim skoku Wituś nauczył się, uwaga, pluć...

Dzięki za rady, będzie sweter nr 3 i jeansy, które dziś kupiłam a po sesji oddam. Ale ze mnie cwaniara:D:p

Takie w tamtym roku.

Załączniki

• 1417199781238.jpg
    1417199781238.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Dziewczyny o co chodzi z tym fb, czy Wy też tam macie założoną jakąś grupę Lipcówek 2014?

tak na fb tez jest grupa :D
Elifit te magnetyczne widziałam i chyba na nie się zdecyduje.

Haust całym sercem, ciałem i duszą popieram posty o du*ie Marynie:p:thumbup:
Mnie osobiście takich brakuje:p

Ja znalazłam takie:
FOTO MAGNES KARTKA NA BOŻE NARODZENIE ZE ZDJĘCIEM (4831396829) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Elifit takie kupujesz?

Haust pisz o zadku Maryny i innych zadkach też. Chętnie poczytam :)

Do góry