reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Kum a miałam nadzieję że napiszesz coś bardziej pozytywnego :-( kurde czyli zdychania ciąg dalszy :-(

Bellina ja nie mogę dziś rodzić bo jestem wypluta na maxa. Narobiłam się i już siły nie mam, więc dzisiejszą noc oddam komuś innemu :-D proszę bardzo :-D
A na śląsk to gdzie? Katowice?

Ostatnia edycja:
reklama
Nareszcie można odetchnąć chłodniejszym powietrzem :-):-):-):-)
Ciekawe, która z dwupaków będzie pierwsza. Mi cos się wydaje, że Nasza córcia jest grzeczna i posłuszna i wyjdzie w terminie, 27:happy2::happy2::happy2::happy2:
Dzisiaj zaczęłyśmy 40 tydzień. Ale ten czas szybko zleciał :-):-):-):-):-)
Odliczanie czas zacząć: 39+1:-):-):-)

Co do chlodnego powietrza - mam otwarte okno i ciagle sie boje, ze mi malego zawieje... Mnie tam taki chlod odpowiada, ale nie wiem co on na to...

A komu się spieszy? Magdalenka? Ja od kiedy się dowiedziałam, że idę w środę na patologię to mi się spieszyc przestało i chętnie bym jeszcze pobyła w ciąży. A tak jak się nic nie ruszy to.w pt cewnik. Czy to boli?

Dziś mam cały dzień bóle jak na okres, ale skurczy zero.

Venus nie psuj się :)

A komu się spieszy? Magdalenka? Ja od kiedy się dowiedziałam, że idę w środę na patologię to mi się spieszyc przestało i chętnie bym jeszcze pobyła w ciąży. A tak jak się nic nie ruszy to.w pt cewnik. Czy to boli?

Dziś mam cały dzień bóle jak na okres, ale skurczy zero.

Venus nie psuj się :)

Czuć dyskomfort, szczególnie przy zakładaniu, ale boleć nie boli.

Venus a psujesz się od środka czy może pleśniejesz jak np. stara pomarańczka? :-p

Też dziś powiedziałam, że bym chyba nie urodziła, bo jak to po takim dniu umierania? ;-)
I tak, jak coś to Katowice.

Aga a ja jestem ciekawa czy wpierw Ty czy ja? :) bo ja niby termin na 29 (przez dłuższe cykle) a suwaczek liczy wg om na 27. Ja się jakoś przywiązałam do tego 27 ;p

Ale sobie nabiłam siniaka na nodze, albo już raczej guza, bo normalnie tylko trochę jest sine, jutro pewnie mi wyjdzie wielgachny krwiak :baffled: Ałaaaaa.....

I normalnie od 2 tygodni co telefon to pytanie: jeszcze nie urodziłaś? No nie kurde, jeszcze nie, może do grudnia się będę kulać!!! Grrrr :wściekła/y: a dalej... jak się czujesz? no dobrze, tylko upał dobija. A to dobrze, to możesz jeszcze pochodzić w ciąży... no mogę, mogę, a predator w tym momencie mi przez pępek wychodzi... ehhhh....

Dziewczyny psuje sie jak ryba-od glowy :p

Tez jestem ciekawa, ktora nastepna :) Jutro gin moze sie określi kiedy na porodowke... Ehh chyba zalapuje dodatkowego stresa!

A ja się kapnęłam że nie mam przewijaka, bo wychodzi na to że po Natalce wywaliłam. Robiłam porządki m.in.w pościeli dzieciaczków i natknęłam się na pokrowce.
To żadna tragedia bo jutro kupię ale myślałam że wszystko mam a tu mały zonk.

reklama
oblukam pozostałe wątki i spać idę bo moja kruszynka po karmieniu o 16 nie spała do ok 20, potem zasnęła na mnie i o 22 ją znowu nakarmiłam i do łóżeczka odłożyłam. skrzeczy coś, ale nie mam siły iść. powodzenia jutro na wizytach, Venus i może ktoś jeszcze ma :)

Do góry