reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Witam się po raz 2. Nadal z porodem daleko w lesie. W środę ma mieć dyżur mój gin w szpitalu, więc jeśli nic się nie wydarzy do tego czasu, to będziemy myśleć co dalej. Ktg wyszło w porządku, a z tym guzkiem to okazał się jakiś tłuszczak. Na razie nic z nim nie można zrobić, trzeba czekać na wyklucie się małej. Z tego wszystkiego rozbolała mnie głowa, idę się drzemnąć. :( Wieczorem postaram się poczytać co u Was.

reklama
Dzień dobry

Czytam regularnie ale coś w rytm pisania nie mogę wpaść :zawstydzona/y:
U nas wszystko ok. Wiktorek lubi spać, czasami coś go w brzuszku powierci, ale nie jest to bardzo dokuczliwe.
Zupełnie inne dziecko niż córka :tak:Potrafi leżeć cichutko i się rozglądać nawet 10 min, pierdnąć i zasnąć :-D
Mam nadzieję, że tak zostanie Zobacz załącznik 635053
Fajnie masz :)

Hejka. W nocy sie nie odzywalam bo telefon gdziesik cieplam. Dotego maly jak juz naceluja na cyca to ssie a ja zasypiam. Co do bolu brzuszka nie pomoge bo nie jestem dobrym przykladem. Maly bierze dicoflor, zelazo i wzmacniacz i to tez inaczej na niego dziala. Jak sie prezy to tylko ok 21. Nam chodzenie pomaga, ale u nas to albo baczki albo odbicie. Raz masazyk brzuszka i nozki do brzuszka pomogly i po 15 minutach maly zasnal n mnie..
Brakowało mi CIebie Gośka dzisiaj w nocy.

mój też czasem strasznie nóżkami wierzga, choc młodszy od Zoli to silny. wtedy nie odchylam mu nóg z tył, tylko kładę an bok i podsuwam... dwa razy już źle mu zapięłam pieluchę - skończyło się wypływem sików.
strasznie silne te nasze dzieciaki, musze spróbować na boku jak się odpycha. Dziekuje.
Macierzyństwo – Demotywatory.pl

Zapomniałam się pochwalić ze mój syn dość ze mnie bije i drapie to nabył ostatnio nowa umiejętność łapania za włosy i ciągniecie ile ma siły;p
a zlapal sie sam za wlosy i zaczal ciagnac i plakac bo bolalo jak moja Zola?

Dzień dobry...

Spałam do 12, bo rano odpaliłam wiatrak dopiero i w końcu mogłam się wyspać.
Ja tu spłynę.... ratunkuuuuuu.... ktoś tu pisał, że ma gorąc w domu? Ja miałam przed chwilą na termometrze: na zewnątrz 31, w domu 31 :wściekła/y:

Widziałam temat becikowego tu i tam. Myślałam właśnie co zrobić czy składać wniosek czy nie. Bo dostanę jeśli sama złożę, ale nie wiem czy jest to sens dla 1000 zł ryzykować czy ktoś sprawdzi kaj ojciec dziecka mieszka. Więc chyba odpuszczę, no ale z drugiej strony kasa by się przydała. I masz tu babo placek.... Mamy w tym kraju politykę prorodzinną, nie ma co ukryć :baffled:

Normalnie nie mam siły na nic w tym upale.... a co to będzie jak się mała urodzi....

Ale straszny mamy ten dwupakowy zastój :-p Czyżby dzieciaczki się też rozleniwiły i w upały nie chcą się męczyć? :-)

Jest kupa.. Mega kupa:szok: Potem mu się ulało, a jak już zmieniałam pieluchę, to się obsikał.. prawie w buzię:-p:baffled: On jest nieprzewidywalny;-) Jednak z dziewczynką lepiej, bo sika w jedną stronę:-D Dziś już robiłam unik, bo we mnie chciał siknąć.. Takim sposobem trzeci raz się przebieraliśmy. Teraz pocycowaliśmy i dostał czkawki, więc grzeje się na nogach taty;-)

Bellina - dzisiaj to ja nawet szczęśliwa jestem, że dziecko w brzuchu siedzi. Te upały są nie do wytrzymania a z dzieckiem przy cycku może być tylko gorzej.
Jutro wizyta... oby coś się działo! :-p Mała się słabiutko rusza ale jak ją potelepię to stópki przestawi albo dupkę wypchnie... pewnie to też przez ten upał. Oby.

A nie warto zmienić mieszkania? Taka temp. może być niebezpieczna wręcz. Zemdlejesz i nikt nawet nie skapnie się.
Co do becikowego - ja cykor straszny jestem jeżeli chodzi o takie sprawy :baffled: więc nie doradzę.

Teraz jak się posypiemy to pewnie wszystkie na raz... Do pełni nie czekamy już ;-)

Lilla - widać, Zola odkrywa swoje ciałko :sorry2:

Podoba mi się ta radość z kupy :-D

Belina - a jaka masz sytuacje? Ja mam meldunek w miejscu a, Adas w miejsu a, M w miejscu B, a mieszkamy w miejscu. C :p

Ja mam dzis kup w nadmiarze jezeli macie ochote. Jedna na druga, w kolorze musztardowym :-D

reklama
Do góry