reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Dziewczyny, chcialam sie tylko pochwalic, ze z lipcowych mam zrobilam sie czerwcowa :)

18 czerwca na swiat przyszly moje maluszki: Nikodem 3040 gram i 51 cm oraz Hania 2850 gram i 54 cm. Dzisiaj wrocilismy do domu.

A co do porodu to uwierzcie mi, ze porod naturalny jest o niebo lepszy niz cesarka. Przez jedno i drugie przechodzilam i mimo, iz od cesarki minal tydzien to jeszcze ledwo chodze.

Dziewczyny, chcialam sie tylko pochwalic, ze z lipcowych mam zrobilam sie czerwcowa :)

18 czerwca na swiat przyszly moje maluszki: Nikodem 3040 gram i 51 cm oraz Hania 2850 gram i 54 cm. Dzisiaj wrocilismy do domu.

A co do porodu to uwierzcie mi, ze porod naturalny jest o niebo lepszy niz cesarka. Przez jedno i drugie przechodzilam i mimo, iz od cesarki minal tydzien to jeszcze ledwo chodze.

Ogromne gratulacje! Dzieciaczki duże jak na bliźnięta no i ileż to szczęścia parkę mieć. Ojejjj cudownie ;-)

Darunia, cudownie ze masz juz dzieci po drugiej stronie brzuszka! Piekne wymiary i waga! Gratulacje ogromne! Wypoczywaj ile sie da. Trzymam kciuki zebys szybciutko doszła do siebie.

Darunia super duże dzieciaczki. Jesteście już w domku? Ja też trzymam kciuki żeby wszystko szybko się wygoiło. Jak laktacja?

Zdrzemnelam się i mi przeszła ta niestrawność. Nie do końca ale jest lepiej. Teraz placykujemy ;)

Ostatnia edycja:
Michalina chyba tylko jakieś ukryte opcje mogą się pojawić ;-)

Tusiczku super, że tak szybko poszło
Darunia, no bliźniaki pierwsza klasa.

To ja Ameryki nie odkryję, ale ja mam to samo... znajomi zostali na Śląsku, tutaj kilku znajomych z pracy, raczej na innym etapie. Sąsiadów mamy młodych, ale non stop rotacja dookoła, więc też nikogo nie znam. Mam nadzieję, że jak zacznę spacerować z wózkiem i na plac zabaw, to coś się zmieni. Za to mamy chyba w bloku jakiegoś nowego dzidziusia, bo coś mi gdzieś niekiedy cichutko płacze. No cóż... może dopadnę sąsiadkę.

reklama
Katka w sumie taka jedna babcia co upatrzyła sobie moje dziewczyny okazała się skarbem.. który ma kury, kozy, kaczki, króliki
i ostatnio.. małego jelonka (matka go porzuciła i karmią go flaszką) - także może i Tobie się trafi taka przyszywana
babcia, bo moje dziewczyny uwielbiają tam chodzić i głaskać i karmić zwierzaki :)

darunia piękne wagi i wymiary!!! DOBRA ROBOTA MAMUŚKO ! :D

Do góry