MAKOTA Powiem ci ze nawet zadnej bizuterii fajnej nie mam jakos tak w trakcie przeprowadzki zrobilam porządki a teraz nic nie kupuje U mnie nie bylo kaszlu ale notorycznie splywająca wydzielina gesta do gardla i gardlo bolalo przez to i nawet odkrztusic tego nie moglam i wysmarkac... dzis mi katar przeszedl nos jeszcze troche zatkany ale moze przez to sie poprawi cos bo splynelo to dziadostwo zobaczymy za kilka dni czy znowu nie zacznie splywac bo ja tak mam z 2 tyg boli i splywa potem tydz spokoju i tak juz od stycznia...
A tak wogole to boli mnie brzuch juz od kilku dni tak jak by na okres... ale mysle ze to pewnie macica sie rozciąga bo ja od poczatku mialam takie bole tylko ze krotkotrwale a dzis to juz prawie caly dzien;/ Kiedy te dolegliwosci sie skonczą? Juz terAZ lepiej nie bedzie
A tak wogole to boli mnie brzuch juz od kilku dni tak jak by na okres... ale mysle ze to pewnie macica sie rozciąga bo ja od poczatku mialam takie bole tylko ze krotkotrwale a dzis to juz prawie caly dzien;/ Kiedy te dolegliwosci sie skonczą? Juz terAZ lepiej nie bedzie
Ostatnia edycja: