reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

dzień dobry!
może nie tak super dobry, bo pogoda straszna jest! Oby w święta lepiej było....
Wczoraj byliśmy w tym Krakowie i moi panowie oczywiście zaszaleli na zakupach, ja kupiłam sobie tylko marne balerinki....no ale odbiję sobie po porodzie, jak w końcu odzyskam moje kształty - już im zapowiedziałam, że wtedy jadę na zakupy SAMA i im NIC nie kupię ;-)
O cenach ubrań/butów dla dzieci to już nawet nie wspomnę :szok:. Chyba wczoraj za dużo pochodziłam, bo dzisiaj staram się leżeć, bo mnie brzuch pobolewa. Pachwiny póki co poszły w niepamięć. Dzisiaj zamierzam przygotować jakieś dekoracje wielkanocne i to tyle.

reklama
Dzwoniłam do fryzjera, wszystko zapchane, ale chłopak polecił mi zadzwonić po 14 jak będzie męski fryzjer - bo do niego chciałam właśnie iść:cool2: Wolę kogoś kto operuje głównie maszynką przy tej fryzurze - i porozmawiać z nim osobiście, to może gdzieś mnie wciśnie. Pomalować też będę musiała po obcięciu, bo na niektórych pasmach więcej mojego koloru niż farbowanego;-) ale to już pikuś i zrobię to sama.
Ka. wo wszystkiego najlepszego dla Ninki!
A zestawik wygląda tak: DSC_0892.jpg

Załączniki

• DSC_0892.jpg
    DSC_0892.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 59
Dzwoniłam do fryzjera, wszystko zapchane, ale chłopak polecił mi zadzwonić po 14 jak będzie męski fryzjer - bo do niego chciałam właśnie iść:cool2: Wolę kogoś kto operuje głównie maszynką przy tej fryzurze - i porozmawiać z nim osobiście, to może gdzieś mnie wciśnie. Pomalować też będę musiała po obcięciu, bo na niektórych pasmach więcej mojego koloru niż farbowanego;-) ale to już pikuś i zrobię to sama.
Ka. wo wszystkiego najlepszego dla Ninki!
A zestawik wygląda tak: Zobacz załącznik 619872

Ale super zestawik :D

Od soboty kazdy mi mowi ze taka okrągła się zrobilam na buzi...;/ juz mi sie zaczyna zbierać woda :( pod koniec ciąży będę wyglądać jak balon :((

Grrr, nie mat to jak napisac posta i przy wysyłaniu odłączyć kabel od internetu :/

Ka.wo - 100 lat dla Ninki

Makota - a może warzywa z jakimś sosikiem, do tego można dodać też kurczaka właśnie w gyrosie to będzie bardziej sycące albo jak dziewczyny piszą zupa-krem, u mnie na pierwszym miejscu brokułowa z grzankami i bazylią?? albo ryba po grecku chociaż dzisiaj nie piatek?

Sokoja - zawsze to baleriny do przodu :) My wybieramy sie do Krakowa 1 maja, ale już widzę jakie tłumy się tam bedą przewijać....

Buty dla dzieciaków no to można zbankrutować. Staram sie wybierać takie lepsze no ale co sezon conajmniej 200 zł ubywa z portfela. Teraz rozgladam sie za sandałami ale jeszcze nic nie wpadło mi w oko.
Myśle, ze jak dobrze rozejrzysz sie za kaloszami to do 30-40 zł spokojnie kupisz coś w miarę wyglądajacego

Kolejne pranie Jadźkowych ubrań, kolejne kartony, ehhh chyba przesadziłam z ilością
Przepis kalafiorowy zaraz wrzucam na jedzeniowy wątek

Hej :)

Poniedziałek zaczął się leniwie i chyba taki będzie cały:/ Mąż zaraz do pracy i zostaje sama a jak na razie wszystko porobione w domu. Muszę coś Wymyślić bo zwariuje może na spacer pójde bo nawet ładna pogoda :)

Współczuję tych doświadczeń z ludźmi w sklepach i autobusach:/ Chamstwo i tyle, ja też jakaś agresywna się zrobiłam i pewnie też bym nie przemilczała takiego zachowania

Jagódka super komplecik :) ja jestem na etapie robienia kocyka na szydełku zobaczymy co mi z tego wyjdzie :):)
Makota mam nadzieje ze w koncu puszczą cię wszystkie choroby i będziesz mogła cieszyć sie ciążą :)

U mnie pomijając lekkie dolegliwości bólowe jest nawet nieżle :):) Chociaż jestem strasznie ociężała już :)

A co do obiadów to tez nie raz mam problem co ugotować bo czasem taka pustka w głowie :/ I tez miewam tak że non stop kurczak albo makarona w róznych postaciach :/:/

Pozdrawiam

Ja dzisiaj na 16 mam wizytę. Pooglądam sobie jak mała rośnie. Brzuch mam z każdym dniem większy i mała ostatnio boleśnie zaczyna kopać.
Od czwartku mam urlopu tydzień to sobie odpocznę i jakimiś fajnymi rzeczami się zajmę. O sprzątaniu myśleć nie muszę na szczęście bo przy remoncie panuje taki chaos permanentnie, że szkoda by było moich sił.

Mika, ten sklep uwielbiam :) często tam Oli buty kupuję, bo lubię firme Emel a tam mają sporo modeli i panie doradzają dobrze. Dziś sir tam właśnie wybieram po kaloszki. :) a ty też z tych okolic?

Ka.wo najlepszego dla Ninki!

Witam poniedziałkowo :-) Chyba nie nadążę z tą pogodą - wczoraj piękne słońce, a dziś od rana deszcz leje :-( Oby na święta było ładnie :tak:

Wizytującym dziś - życzę powodzenia :-)

reklama
Cześć KOchane:)

wróciłam do pracy, muszę nadrobić Was wieczorem,jeśli dam radę bo dzisiaj mamy zajęcia w szkole rodzenia. Widzę że zakupy wyprawkowe w toku. W jakim rozmiarze kupujecie ubrania na maluszki, myślałam o 56 ale ostatnio koleżanka mnie uświadomiła że są mniejsze:( niestety nic jeszcze nie zamówiłam a czas biegnie nie ubłaganie. Więc jaki rozmiar kupić? to będzie lato więc więcej z krótkim rękawem?

Do góry