reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Witam dziewczyny:) Dziękuję za wsparcie i słowa otuchy co do obrony , udało się zamknąć ten rozdział:)

Weekend grillowy chociaż pogoda nie za bardzo sprzyjała ale się udało.

Niestety dzisiaj dostałam smutną wiadomość, że mojego męża dziadziu zmarł dzisiaj rano:( także czeka mnie nie miła podróż do Wrocławia:(

Pogoda ogólnie paskudna i człowiekowi się nosa z domu nie chce wystawić:(

Chorowitki zdrówka życzę:)

Ja wizytę mam jutro także też zobaczę czy malutki coś urósł. Pochwalcie się dziewczyny po wizytach jak maluchy już urosły.

reklama
wróciłam z lab, zjadłam śniadanie i się położyłam i dopiero oczy otworzyłam :szok: w ogóle nie chce mi się podnosić z łóżka i chyba na razie w nim zostanę:-)

makota89- ja też mam problem z pomysłami na obiad i często szukam inspiracji w internecie

s.michalina. jagódka - powodzenia na wizycie, ja wizytuje jutro, ale znów bez usg, muszę się uzbroić w cierpliwość i poczekać jeszcze do następnego razu
graza- myślę, że co do rozmiaru to ja na 50 mam 2 szt bodziaków, a tak to najmniejsze kupowałam na 56, w razie można dokupić jak będzie malutka, kupuje z długim i krótkim rękawem, kupiłam też kilka szt rampersów jak by było gorąco :tak:
angelika2014 - przykro mi :-(

Małgorzatka... mieszkam po drugiej stronie Wisły, ale czasem bywam w tamtej okolicy. Gdybyś mogła podpytać czy dostali już większość sandałków..;-) Bo planowałam w tym tyg podjechać ,miały już być....:-)

Angelika - ja rowniez gratuluje obrony :) trzymaj sie
Na obiad byl ryz i kurczak z warzywami w sosie slodkokwasnym. Tez niby szukam inspiracji w necie, ale mam wrazenie, ze ciagle gotuje to samo. Sprzatac to ja moge. Wszystko i zawsze. Prac prasowac - prosze bardzo, ale kucharka ze mnie kiepska...
Ja mam kupione ubranka w rozmiarze 56.
Widzialam temat sandalkow - nie znosze swoich stop to raz, nie wiem jak dam rade zapinac sandalki to dwa, sandalki, ktore mam sa na koturnie wiec w ciazy odpadaja. W tym roku kupie chyba jakies peep toe...

nie wiem dlaczego, ale jak pisze na telefonie czasami nie robia mi sie akapity :/

Ostatnia edycja:
Angelika, moje kondolencję. No i gratuluję obrony - nie mogło być inaczej
Zbieram się zaraz do lekarza, ciekawe czy w ogóle zrobi mi usg. Mam nadzieję:sorry: Fatalnie się dziś czuję, niedobrze mi i jakoś słabo, najchętniej to bym cały dzień w łóżku spędziła. Aaaa udało mi się wcisnąć do fryzjera na czwartek.

reklama
Angelika wyrazy współczucia :(, ale też gratuluję obrony :):)

Powodzenia wizytującym:):)

Ja zdecydowałam się na dodatkowe usg prywatnie nie jest to tania przyjemność (120 funtów:crazy:) no ale nie wytrzymam zeby tam nie zajrzeć biorąc pod uwagą, że ostatnie usg miałam 6 marca:/. Także planuję jakoś ostatni tydzien kwietnia to akurat bedzie 30 tydzień :) A strasznie mnie korci zobaczyć co słychać u mojej kruszyny :)

Do góry