reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Witam dziewczyny:) Dziękuję za wsparcie i słowa otuchy co do obrony , udało się zamknąć ten rozdział:)

Weekend grillowy chociaż pogoda nie za bardzo sprzyjała ale się udało.

Niestety dzisiaj dostałam smutną wiadomość, że mojego męża dziadziu zmarł dzisiaj rano:( także czeka mnie nie miła podróż do Wrocławia:(

Pogoda ogólnie paskudna i człowiekowi się nosa z domu nie chce wystawić:(

Chorowitki zdrówka życzę:)

Ja wizytę mam jutro także też zobaczę czy malutki coś urósł. Pochwalcie się dziewczyny po wizytach jak maluchy już urosły.

reklama
wróciłam z lab, zjadłam śniadanie i się położyłam i dopiero oczy otworzyłam :szok: w ogóle nie chce mi się podnosić z łóżka i chyba na razie w nim zostanę:-)

makota89- ja też mam problem z pomysłami na obiad i często szukam inspiracji w internecie

s.michalina. jagódka - powodzenia na wizycie, ja wizytuje jutro, ale znów bez usg, muszę się uzbroić w cierpliwość i poczekać jeszcze do następnego razu
graza- myślę, że co do rozmiaru to ja na 50 mam 2 szt bodziaków, a tak to najmniejsze kupowałam na 56, w razie można dokupić jak będzie malutka, kupuje z długim i krótkim rękawem, kupiłam też kilka szt rampersów jak by było gorąco :tak:
angelika2014 - przykro mi :-(

Małgorzatka... mieszkam po drugiej stronie Wisły, ale czasem bywam w tamtej okolicy. Gdybyś mogła podpytać czy dostali już większość sandałków..;-) Bo planowałam w tym tyg podjechać ,miały już być....:-)

Angelika - ja rowniez gratuluje obrony :) trzymaj sie
Na obiad byl ryz i kurczak z warzywami w sosie slodkokwasnym. Tez niby szukam inspiracji w necie, ale mam wrazenie, ze ciagle gotuje to samo. Sprzatac to ja moge. Wszystko i zawsze. Prac prasowac - prosze bardzo, ale kucharka ze mnie kiepska...
Ja mam kupione ubranka w rozmiarze 56.
Widzialam temat sandalkow - nie znosze swoich stop to raz, nie wiem jak dam rade zapinac sandalki to dwa, sandalki, ktore mam sa na koturnie wiec w ciazy odpadaja. W tym roku kupie chyba jakies peep toe...

nie wiem dlaczego, ale jak pisze na telefonie czasami nie robia mi sie akapity :/

Ostatnia edycja:
Angelika, moje kondolencję. No i gratuluję obrony - nie mogło być inaczej
Zbieram się zaraz do lekarza, ciekawe czy w ogóle zrobi mi usg. Mam nadzieję:sorry: Fatalnie się dziś czuję, niedobrze mi i jakoś słabo, najchętniej to bym cały dzień w łóżku spędziła. Aaaa udało mi się wcisnąć do fryzjera na czwartek.

reklama
Angelika wyrazy współczucia :(, ale też gratuluję obrony :):)

Powodzenia wizytującym:):)

Ja zdecydowałam się na dodatkowe usg prywatnie nie jest to tania przyjemność (120 funtów:crazy:) no ale nie wytrzymam zeby tam nie zajrzeć biorąc pod uwagą, że ostatnie usg miałam 6 marca:/. Także planuję jakoś ostatni tydzien kwietnia to akurat bedzie 30 tydzień :) A strasznie mnie korci zobaczyć co słychać u mojej kruszyny :)

Do góry