reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Witam :)
U nas dziś szaro buro :( na szczęście mam dziś wizytę, lekarz ma spróbować cyknąć jakieś zdjęcia 3d ponieważ na ostatnim usg mało było buzię widać :dry:Jak będą foty na pewno się pochwalę.
Dziś zawitał do mnie kurier o 7:40 rano! :szok: Gdyby nie moja dzisiejsza poranna bezsenność to bym smacznie spała, budzik mam ustawiony na 8 :sorry2:
Miał Pan szczęście, że paczka była dzieciowa to mu wybaczyłam ;-);-)Pieluchy tetrowe, flanelowe, części do laktatora itp...

Też czekam na nr konta i kwotę :) zaraz się okaże, że każda będzie miała do zapłacenia 1,50 zł :-D

Hej. Nie doczytałam jeszcze do końca ale mam taką propozycje: zamówię kuriera, zapłacę, przedstawię rachunek ile sobie zażyczył i wtedy policzymy chętne osoby i podzielimy koszty. Szmaragd -czekam na adres do wysyłki.
Siedzę właśnie w przychodni i czekam godzinkę na pobranie po glukozie. Piękny dzionek szykuje się, pewnie odwiedzimy plac zabaw :)
Ewa - powinnaś dostać chorobowe. U mnie było tak, ze znalazłam pracę ale nie miałam pojęcia ze jestem w ciąży, nawet mi przez myśl taka ewentualność nie przeszła. Dostałam umowę i przepracowałam raptem 8 dni. Poszłam na zwolnienie tylko dlatego że nie była to kompletnie praca dla ciężarnej, tylko na nocki i po 12 godzin na stacji benzynowej
po tych 8 dniach bez problemy dostałam zasiłek

Ostatnia edycja:
Ewa u ciebie chyba jest 30 dni bo jesteś zatrudniona a nie prowadzisz firmy. 90 dni jest dla firm. Zadzwoń do ZUS. Dużo też zależy od umowy. Jak masz zlecenie to znowu inaczej jest.

A ja siedzę w przychodni i czekam na lekarza ortopede bo się oczywiście spóźnia :/

Ostatnia edycja:
ja również czekam na numer konta.

u nas dzisiaj piekne słońce :tak: wstałam z bólem głowy, ale na szczeście teraz lepiej, tfu, tfu

reklama
Ok dziewczyny to załatwiajcie sprawy przesyłki i podzielcie się nr rachunku.

Wczoraj fajnie było na tym bezpiecznym maluchu choć to w zasadzie były same reklamy. Ale fajne uczucie zzobaczyć tyle brzuszków na raz. Ale wróciłam tak zmęczona że nie wiem kiedy zasnelam i obudziłam się dopiero rano, film mi się urwał jak po dobrej imprezie.

Miałam dzisiaj iść na badania ale słabo się zorganizowałam i zamiast do laboratorium pojechałam prosto do pracy.

Ponawiam pytanie które najwyraźniej zaginęło gdzieś w tej ilości postów, o rodzaj fryzury do porodu.

Miłego dzionka :)

Do góry