reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Chciałam wyrównać kolor - bo po tym ścięciu odrost z tyłu widać, nałożyłam jakąś farbę garniera na tył i boki na 10 minut i się super wtopiło, umyłam włosy, wysuszyłam i to wszystko zajęło mi 20 minut:-D razem z farbowaniem. Dżizas wcześniej samo mycie+ suszenie to była bita godzina - zdecydowanie wygodniej:happy2:

Elza
idziesz jutro do Victorii na te warsztaty?

emyly- ja tez jestem za Twoją wersją.Dołożę sie,daj znać jak będziesz miała koszt:)

Elifit- dobrze,że już po;-)

ja też włoski w pseudo koczek spinałam.
Ewa- super,że już jesteś.Mam nadzieję, ze zwolnienie okaże się płatne:)

Ostatnia edycja:
EI Moj dentysta na szczescie potraktowal mnie dzis bez bolu. Dentystka widziala nawet ze sie maluch ruszal. Pytala czy jestem zdenerwowana. Powiedzialam, ze nie, ale jak zobaczylam rachunek za dwie plomby udalo mi sie zdenerwowac :( osemki sa paskudne... Swoje musialabym wyrwac, bo nosilam aparat, wydalam kupe kasy na leczenie, a jak mi te osemki rusza moga mi sie zeby pokrzywic :/ --- plaszczyk kupuje od laski na tablica.pl. wydam 5 dych, ale moze uda mi sie go pozniej sprzedac. Nie dam rady chodzic z rozpietym, bo mi wiecznie cos podwiewa i wiecznie musze zapinac sie pod szyje, a swterek ukladac jak najnizej...

mnie też ciągle coś podwiewa i boję się o nerki, od Wigilii nie miałam ataku kolki, ale jak tylko mnie przewieje lekko, od razu wieczorem nerkę czuję... dlatego też szukam jakiejś kurtki/płaszczyka/czegokolwiek

emyly ja też czekam na prv

byłam na fitnesie, coraz ciężej się te ćwiczenia robi....

dajcie znac jak juz bedziecie wiedziec jaki koszt transportu tez sie dołoze :) mam tez sporo ubranek, podostawałam od znajomych wiec jakbys szmaragd była zainteresowana mogę sie podzielić, wszystkiego napewno nie wykorzystam sa w bardzo dobrym stanie ;)

Pisałyście że maluchy was budzą i spać nie dają:), mój idealnie między 3, a 4 w nocy każdego dnia zaczyna fikać , z jednej strony na drugą się przepychać, a jak śpię na boku to mnie kopie w bok już tak złośliwie:) i czkawkę też ma:)

angelika, moja ostatnio zaczyna od godziny 22-23 i sie gimnastykuje, zasypiam, ok 2 znowu cos sie wierci i pozniej juz rano jak sie obudze to cały czas wywija haha :) czkawke też odczuwam :) mój maż tez juz czuje jak przyłozy reke wczesniej miał z tym problem ;p

Pisałyście że maluchy was budzą i spać nie dają:), mój idealnie między 3, a 4 w nocy każdego dnia zaczyna fikać , z jednej strony na drugą się przepychać, a jak śpię na boku to mnie kopie w bok już tak złośliwie:) i czkawkę też ma:)

ja czkawki dawno nie czułam ;) ostatnio nie mogę spać na prawym boku. po dłuższym leżeniu zaczyna mnie boleć. coś felerna ta moja prawa strona :(

w końcu odpoczywam od dentysty. chciałam zabrać się za ubranka, ale nie wiem czy dziś jest sens, bo mnie wyprawa do dentysty trochę zmęczyła
Małgorzatka - po tym fitnesie czujesz się lepiej? pozytywnie Cię nastraja czy jesteś zlana potem i nie masz siły do życia?

poszłabym sobie na basen i pewnie pójdę, bo dobrze mi to zrobi na plecy, ale jakoś mam zahamowanie w kwestii brzucha... mój brzuch jest dla mnie intymny :p pomimo tego, że masa kobiet w ciąży chodzi na basen i ma równie intymne brzuchy... pewnie w przyszłym miesiącu się przełamię ;)

reklama
Tez bym chciała sie wybrac na basen ale jakos tez mnie brzuch ogranicza nie wiem czemu ;/ ostatnio tez mnie pobolewa ale lewa strona tak jakby w zebrach nie moge sie w zadnej pozycji ułozyc zeby tego nie czuć, tylko na plecach nie boli a nie lubie tak spac, od poniedziałku biore antybiotyk bo zaraził mnie mój wspaniały braciszek bo on i moja matka nie rozumieją ze nie mozna narazac kobiet w ciązy na infekcje, w dodatku jak zwrócilam mamie uwage to oczywiscie sie obraziła ze ja nie chce zeby brat(15lat) u mnie przebywał, szkoda słów... i ból gardla nie do zniesienia a teraz dodatkowo doszedl suchy kaszel... makota myslisz ze juz mozna zabrac sie za pranie i prasowanie ubranek, moja tesciowa uwaza ze powinnam to zrobic miesiac przed, no ale jak pisałyscie róznie to bywa i mozna nie zdążyc.

Do góry