reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Cześć Dziewczyny,

Też jestem za tym, żeby od razu do Emyly - ile nas jest składkowych, żeby koszty po równo podzielić? Ewa spokojnie, jak ktoś nie może to ja to rozumiem, myślę, że wszystkie to rozumiemy. Kopacz też jest wyłączona z takich działań;-)
Ewa cieszę się, że wróciłaś, łączę się w bólu grzybiczym:zawstydzona/y:
Tynka - fajnie, że jesteś - niezłą niespodziankę Ci bobas zrobił:tak:
Graża najaktywniejszy jest wtedy gdy leżę, więc wieczorem ja chce spać, a on brykać:tak: Często też rano mnie budzi:-)

Ja wstałam z katarem i bólem głowy:baffled: Pogoda taka sobie, bardzo wietrznie, lekkie przejaśnienia, ale chmury się przetaczają przez niebo. Niech już będzie ciepło, ja chcę na działkę w weekend.

reklama
Ewa Jagódka ma rację, nie przejmuj się. Złożą się dziewczyny, które aktualnie mają taką finansową możliwość:)

te czasy sa takie ciezkie :( ... mialam zamowic nawet ubranka dla maleej ale w tym miesiacu nie da sie... ale nie martwimy sie tym:) najwazniejsze ze sie kochamy i po porodzie bedzie lzej bo dostane macierzynskie... :)

Ewa - dobrze, ze juz w domku. Oszczedzaj sie. --- ja moge sie dorzucic. Jak bedzie info o kwocie prosze o numer konta na priv :)

nie pracuje niestety... przed ciaza dorabialam ile sie dalo na nauce jazdy ale w ciazy to juz nie bardzo sie da wykonywac ten zawód... i teraz poprostu jestem zatrudniona z dobrej woli taty, ktory to placi skladki...

no wlasnie jak to jest powiedzcie mi ... jestem zatrudniona od 3.02.2014 i teraz wzielam zwolnienie ze szpitala i nie wiem czy to dalej kontynuowac czy nie co robic?

reklama
Do góry