reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Cześć Dziewczyny,

Też jestem za tym, żeby od razu do Emyly - ile nas jest składkowych, żeby koszty po równo podzielić? Ewa spokojnie, jak ktoś nie może to ja to rozumiem, myślę, że wszystkie to rozumiemy. Kopacz też jest wyłączona z takich działań;-)
Ewa cieszę się, że wróciłaś, łączę się w bólu grzybiczym:zawstydzona/y:
Tynka - fajnie, że jesteś - niezłą niespodziankę Ci bobas zrobił:tak:
Graża najaktywniejszy jest wtedy gdy leżę, więc wieczorem ja chce spać, a on brykać:tak: Często też rano mnie budzi:-)

Ja wstałam z katarem i bólem głowy:baffled: Pogoda taka sobie, bardzo wietrznie, lekkie przejaśnienia, ale chmury się przetaczają przez niebo. Niech już będzie ciepło, ja chcę na działkę w weekend.

reklama
Ewa Jagódka ma rację, nie przejmuj się. Złożą się dziewczyny, które aktualnie mają taką finansową możliwość:)

te czasy sa takie ciezkie :( ... mialam zamowic nawet ubranka dla maleej ale w tym miesiacu nie da sie... ale nie martwimy sie tym:) najwazniejsze ze sie kochamy i po porodzie bedzie lzej bo dostane macierzynskie... :)

Ewa - dobrze, ze juz w domku. Oszczedzaj sie. --- ja moge sie dorzucic. Jak bedzie info o kwocie prosze o numer konta na priv :)

nie pracuje niestety... przed ciaza dorabialam ile sie dalo na nauce jazdy ale w ciazy to juz nie bardzo sie da wykonywac ten zawód... i teraz poprostu jestem zatrudniona z dobrej woli taty, ktory to placi skladki...

no wlasnie jak to jest powiedzcie mi ... jestem zatrudniona od 3.02.2014 i teraz wzielam zwolnienie ze szpitala i nie wiem czy to dalej kontynuowac czy nie co robic?

reklama
Do góry