reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Witam :)
U nas dziś szaro buro :( na szczęście mam dziś wizytę, lekarz ma spróbować cyknąć jakieś zdjęcia 3d ponieważ na ostatnim usg mało było buzię widać :dry:Jak będą foty na pewno się pochwalę.
Dziś zawitał do mnie kurier o 7:40 rano! :szok: Gdyby nie moja dzisiejsza poranna bezsenność to bym smacznie spała, budzik mam ustawiony na 8 :sorry2:
Miał Pan szczęście, że paczka była dzieciowa to mu wybaczyłam ;-);-)Pieluchy tetrowe, flanelowe, części do laktatora itp...

Też czekam na nr konta i kwotę :) zaraz się okaże, że każda będzie miała do zapłacenia 1,50 zł :-D

Hej. Nie doczytałam jeszcze do końca ale mam taką propozycje: zamówię kuriera, zapłacę, przedstawię rachunek ile sobie zażyczył i wtedy policzymy chętne osoby i podzielimy koszty. Szmaragd -czekam na adres do wysyłki.
Siedzę właśnie w przychodni i czekam godzinkę na pobranie po glukozie. Piękny dzionek szykuje się, pewnie odwiedzimy plac zabaw :)
Ewa - powinnaś dostać chorobowe. U mnie było tak, ze znalazłam pracę ale nie miałam pojęcia ze jestem w ciąży, nawet mi przez myśl taka ewentualność nie przeszła. Dostałam umowę i przepracowałam raptem 8 dni. Poszłam na zwolnienie tylko dlatego że nie była to kompletnie praca dla ciężarnej, tylko na nocki i po 12 godzin na stacji benzynowej
po tych 8 dniach bez problemy dostałam zasiłek

Ostatnia edycja:
Ewa u ciebie chyba jest 30 dni bo jesteś zatrudniona a nie prowadzisz firmy. 90 dni jest dla firm. Zadzwoń do ZUS. Dużo też zależy od umowy. Jak masz zlecenie to znowu inaczej jest.

A ja siedzę w przychodni i czekam na lekarza ortopede bo się oczywiście spóźnia :/

Ostatnia edycja:
ja również czekam na numer konta.

u nas dzisiaj piekne słońce :tak: wstałam z bólem głowy, ale na szczeście teraz lepiej, tfu, tfu

reklama
Ok dziewczyny to załatwiajcie sprawy przesyłki i podzielcie się nr rachunku.

Wczoraj fajnie było na tym bezpiecznym maluchu choć to w zasadzie były same reklamy. Ale fajne uczucie zzobaczyć tyle brzuszków na raz. Ale wróciłam tak zmęczona że nie wiem kiedy zasnelam i obudziłam się dopiero rano, film mi się urwał jak po dobrej imprezie.

Miałam dzisiaj iść na badania ale słabo się zorganizowałam i zamiast do laboratorium pojechałam prosto do pracy.

Ponawiam pytanie które najwyraźniej zaginęło gdzieś w tej ilości postów, o rodzaj fryzury do porodu.

Miłego dzionka :)

Do góry