my właśnie wróciliśmy od chirurga po zmianie opatrunku.... rana na szczęście ładnie się goi i może w pon zdejmą już mu te plasterki... a teraz się zastanawiam co tu by dzisiaj porobić... normalnie jakaś nuda mnie opanowała
makota ja chyba też będę latać z niedopiętym płaszczykiem...bo mimo że mam kilka ciuchlandów pod nosem to nic tak nie ma fajnego...a szkoda mi kasy na nowy...
powodzenia u dentysty
jagódka jak to zabrzmiało "teściowa zaaprobowała":-):-):-) liczyłabyś się z jej zdaniem gdyby Ci powiedziała nie rób tego... albo przejęła gdyby skrytykowała????
graza mam tak samo moja "kinder niespodzianka" najbardziej szaleje po 22 wtedy ma takiego powera... spać nie daje... oby po porodzie zmieniła pory zabawy :-):-):-)
szmaragd powodzenia na wizycie
ewa dobrze że już w domciu... i super że z ciążą wszystko w porządku...
ja też pomogę..czekam na jakieś info z nr konta i kwotą
makota ja chyba też będę latać z niedopiętym płaszczykiem...bo mimo że mam kilka ciuchlandów pod nosem to nic tak nie ma fajnego...a szkoda mi kasy na nowy...
powodzenia u dentysty
jagódka jak to zabrzmiało "teściowa zaaprobowała":-):-):-) liczyłabyś się z jej zdaniem gdyby Ci powiedziała nie rób tego... albo przejęła gdyby skrytykowała????
graza mam tak samo moja "kinder niespodzianka" najbardziej szaleje po 22 wtedy ma takiego powera... spać nie daje... oby po porodzie zmieniła pory zabawy :-):-):-)
szmaragd powodzenia na wizycie
ewa dobrze że już w domciu... i super że z ciążą wszystko w porządku...
ja też pomogę..czekam na jakieś info z nr konta i kwotą