reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

my właśnie wróciliśmy od chirurga po zmianie opatrunku.... rana na szczęście ładnie się goi i może w pon zdejmą już mu te plasterki... a teraz się zastanawiam co tu by dzisiaj porobić... normalnie jakaś nuda mnie opanowała

makota ja chyba też będę latać z niedopiętym płaszczykiem...bo mimo że mam kilka ciuchlandów pod nosem to nic tak nie ma fajnego...a szkoda mi kasy na nowy...
powodzenia u dentysty

jagódka jak to zabrzmiało "teściowa zaaprobowała":-):-):-) liczyłabyś się z jej zdaniem gdyby Ci powiedziała nie rób tego... albo przejęła gdyby skrytykowała????

graza mam tak samo moja "kinder niespodzianka" najbardziej szaleje po 22 wtedy ma takiego powera... spać nie daje... oby po porodzie zmieniła pory zabawy :-):-):-)

szmaragd powodzenia na wizycie

ewa dobrze że już w domciu... i super że z ciążą wszystko w porządku...

ja też pomogę..czekam na jakieś info z nr konta i kwotą

reklama
Elza nie:rofl2:. Ale to dość konserwatywna kobieta, więc myślałam, że albo nic nie powie - mimo wszystko ma trochę taktu, a ona powiedziała, że dobrze zrobiłam:szok:
Michalina IMO warkocz to głupi pomysł, bo będzie Ci przeszkadzał na łóżku porodowym, ja miałam wysokiego kucyka, teraz jakbym miała długie włosy - ale już nie mam:-D - to zrobiłabym tak samo wysoki kucyk zwinięty w ślimaczka, żeby nie mieć nic na karku i plecach

jagódka czyli zaszokowała Ci teściówka.. widzę że moja jest podobnego pokroju...

ja też do porodu miałam długie włosy i wiązałam je a potem okazało się że będzie cc więc musiałam rozpuścić..

Ewa z tego co wiem wystarczy miesiąc przepracowany. Potem 33dni zwolnienia i od 34 płaci Ci ZUS. Zweryfikuj to jeszcze, ale jak Ci się należy to trzeba skorzystać. Znam to jak każdy grosz się przydaje :confused:
Mam nadzieję, że wybaczcie, ale też nie dam rady się dołożyć, ciężko u nas odkąd nie pracuje normalnie...
U mnie też dzisiaj bezsennie, kolejny dzień doła, im bliżej tym więcej zmartwień i obaw. Ale nic, nie będę narzekać, za oknem słońce, może mnie pozytywnie naladuje

Cześć dziewczyny!

Ewa - super, że wróciłaś do domu :-) teraz kuruj się z tych dodatkowych przypadłości :tak:nie pomogę z l4, bo ja mam dg i mnie obowiązują 90 dniowe terminy, ale dziewczyny na pewno ci dobrze doradzą :tak: Ja na szczęście mogę normalnie pracować ;-)
Elaza - fajnie, że synkowi głowa się goi, przestraszył się chociaż łobuziak?:-D
Szmaragd - udanej wizyty :-)
Makota - trzymam kciuki za dentystę &&&& a ty trzymaj za mnie bo mnie strach pomału oblatuje, zęba ostatnio miałam wyrywanego wieki temu :baffled:
Emyly - bardzo dobrze to wymyśliłaś z tym kurierem :tak: też czekam na prv z danymi konta

hej,
Już po wizycie u ortopedy, przekłuł mi to i wycisnął.. bleee taka maź galaretkowa :baffled::baffled:
Mam opatrunek, w każdym razie ręka mnie teraz mocno boli po zabiegu. Dobrze że to lewa :-p

Jagódka fryzura super , gdybym nie miała kwadratowej twarzy to też bym się tak obcięła:)

Emily daj znać co i jak to się coś wymyśli, ja myślę że większość ma teraz sporo wydatków ale jak się rozłoży to po parę groszy wyjdzie i będzie dobrze.

Szmaragd spokojnej wizyty.

Makota współczuje dentysty:( ja mam 3 ósemki w dziąsłach już długi czas i we wrześniu dostałam zapalenie, szczękościsk i antybiotyk:(, a bałam się że już mogę być w ciąży i jak się podleczyło to zostawiłam temat, a teraz jak tylko zabolą to umieram ze strachu, żebym nie musiała nic z nimi robić:(

Elfit to dobrze, że chociaż się tak dało i oby była poprawa.

reklama
Do góry