reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Violkaa, współczuję straty :(

Jagódka - cieszę się, że jesteś zadowolona z Sinus Rinse :)

Witam wszystkie nowe Mamusie :)

Rybka, Minisia - również mam wizytę 20-ego :)

U mnie od wczoraj większe niż zwykle bóle podbrzusza, co mnie trochę martwi.
Mdłości jednak nadal trwają, a wczoraj nawet po raz pierwszy faktycznie coś zwróciłam :no:
I strasznie mi się odbija - jak jakiemuś wielkiemu chłopu :baffled:
Ogólnie mam już trochę dość...

też mam zawroty głowy i czasami robi mi się słabo. wydaje mi się, że to normalne, bo miałam takie skłonności kiedy miesiączkowałam. gdybym miała jechać godzinę do pracy i siedzieć w dusznym pomieszczeniu 8 godzin to pewnie byłoby mi niedobrze, albo bym zasłabła :baffled:

moje mdłości ustąpiły i przestałam czuć się "jak w ciąży". nie wydaje mi się, aby coś miało być nie tak, ale za tydzień wizyta i odetchnę z ulgą, jeśli dowiem się, że wszystko jest ok. chyba przyzwyczaiłam się do tego stanu i wparłam do mózgu, że wszystko musi być dobrze.

obkupiłam się w ubrania ciążowe, bo jest zimno i spodnie, pod którymi mam leginsy lub rajstopy stały się zdecydowanie zbyt ciasne.

miałam do Was jakieś pytanie, ale zapomniałam :p

wszystkim Lipcóweczkom życzę dobrego samopoczucia!!

Jagódka widze ze jestes w 8 i 4 dni a na usg pokazalo ze ile ? bo moj mial 1,3 i bylo ze w 7 i 3 dni :)

MaMaMu ja ost tez mam jakies dziwne cmienie. Kilka dni sie czulam jak bym w ciazy nie byla a teraz znowu jakies bóle

Ostatnia edycja:
Jagódka widze ze jestes w 8 i 4 dni a na usg pokazalo ze ile ? bo moj mial 1,3 i bylo ze w 7 i 3 dni :)

MaMaMu ja ost tez mam jakies dziwne cmienie. Kilka dni sie czulam jak bym w ciazy nie byla a teraz znowu jakies bóle

7t4dc :tak:

Gosia i Bartek - wiem, jestem z tych, które zawsze czytają instrukcje obsługi:-p

wróciłam i nie mam ochoty na nic... ale obkupiłam Olę w spódnicę i trzy bluzki po 10zł w smyku i reserved :D

a wczoraj zamówiłam prenceskę ciążową z 9fasion przecenioną prawie o 100zł :) tylko nie jestem pewna rozmiaru, ale najwyżej odeślę.

reklama
jagódka - ładne ubrania :tak:
pierwszy raz widzę 9fashion ;)

już wiem o co chciałam zapytać. ok 12 tc robi się usg, badanie krwi i jakieś badanie dodatkowe, które trzeba opłacić, bo nie jest refundowane (to badanie ma wykryć wady płodu) orientujecie się ile kosztuje?

Do góry