Znow nie było mnie ze dwa dni. Ten okres przedswiąteczny mnie wykończy,
Witam nowe mamusie i zdrówka dla wszystkich zakatarzonych biednych schorowanych
lusia7 a nie za szybko ta przyzierność mierzylo Ci? swaczek pokazywał 10 tydz o ile się nie myle?
makota89 ja mam wszystkie spodnie zapięte na przedostatni guzik
graza06 a jak się kupuje takie spodnie ciążowe, bo niektóre mają takie wielkkie te pasy, inne mniejsze. to patrzy się jakoś na wielkości brzuszka czy jak?
violkaa bardzo mi przykro, ściskam Cie mocno.
Tak przykro czytać takie posty. Ja odpadłam pierwsza na bb majówkach i po mnie szczęście w nieszczęsciu jeszcze tylko kilka dziewczyn a tu u nas w lipcowym juz tylu się nie udało.
Ja łykam dupka i mam jeszcze może na góra na dwa tyg. Nie wiem co robić, czy jakieś badanie zanim odstawie? recepte miałam zPolski więc jakby co to mi się skończy i już. Ale czy to bezpieczne? Do tych co brały kiedyś to przechodzi się na 1x dziennie i po kilku dniach nic czy od razu zero?
rybka1891 wszędzie piszą ze 13t6d to ostatni dzień badanie na przyzierność
A ja dziś się załamałam bo okazało się, że listonosz zgubił moje zaproszenie na usg i dziś dzwonię do szpitala i dowiedziałam się, że mam termin na 7 stycznia DOPIERO. A to będzie 14t1d albo i 2d nawet. I teraz nie wiem czy iść prywatnie (conajmniej 100euro nie moje) czy czekać.
Bo czy faktycznie te dwa dni różnicy już nie wykarze ewentualnej choroby gdyby dziecko ją miało i żyła bym nieświadomie, że dziecko jest zdrowe????? Ale jestem zła. Wszystko przez to, że miałam to usg (z racji poronienia) w 9t.
MaMaMu ja miałam mega silne 3 dni bóli w 9t ale widziałam serduszko więc się uspokoiłam, nie martw się, wszystko jest ok.
malgorzatkar te wady serca u maluszka koleżanki to takie operacyjne?
tynka123 przykro mi bardzo z powodu problemów z M. Ale to tak na serio? Mieliście problemy czy coś mu się nagle odwidziało? Jak nie chcesz nie odp.
dwa dni temu miałam christmas party i nie piłam alkohou i wszyscy pytali co i jak, a tam 4 szefów
Ściemniłam, że męża muszę w nocy odebrać to sie nasłuchałam, że co spacerkiem do domu nie może wrócić itp. że mi się bawić nie daje..
Ja mam bolące piersi, krzyż boli mocno, zwłaszcza już po kilku godz w pracy. Czasem jest ciężko. Póżnym wieczorem mdłości. Szczęscie w dzień już tego nie czuję. Ale zapachy tak mnie drażnią, że średnio 10 razy na dobę musze, że puszczę pawia. Wczoraj jak się M kąpał to jego żel tak na mnie działał, że nie mogłam wejść do łazienki ;/
Najlpesze z tego wszystkiego, że M kupił dziś giga wielką choinkę, jutro będziemy ubierać
)))