reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Lusia, znam Twój strach doskonale. Podobno, plamienia (wykluczjąc krwiaki i problemy widoczne w usg) w pierwszym trymestrze moga się zdarzać, gdy łożysko (lub jego pierwotna wersja) coraz głębiej wrasta w macicę i wtedy mogą naruszyć się naczynia krwionośne. Nie martw sie - na pewno będzie wszystko dobrze!

reklama
Cześć dziewczyny. Produkujecie posty w zastraszajacym tempie- nie było mnie kilka dni i ledwo nadążam z czytaniem :-)

Minisia nic się nie martw- na pewno wszystko jest ok. Ja mam tak samo- jak tylko trochę lepiej sie czuję to zaczynam panikować czy na pewno wszystko w porządku z Maluszkiem. Mój mąż się ze mnie śmieje, że im gorzej sie czuję tym jestem szczęśliwsza i spokojniejsza. Możemy razem odliczać czas do 20go, bo ja też wtedy mam termin na usg

Faraway przy obliczaniu wieku ciąży bierzesz pod uwagę ilość i tygodni i dni. Usg genetyczne powinno sie odbyć między 11tc2d a 14tc1d

Rybka dziekuje tobie I innym mamusiom za slowa pocieszenia ..I jak piszesz odliczamy razem!:)

Lusia to sie strachu najadlas! Wazne ze wszystko ok..
ja chyba za duzo mysle bo az mnie glowa rozbolala ...dobranoc mamusie

dziewczyny jako że poruszałyśmy kwestię kto w czym chodzi i w czym jest wygodnie itp, itd, a ja przeszukiwałam internet to wklejam link ado sklepu internetowego ponieważ uważam że na wyprzedaży mają dobre ceny, choć nie wszystkie rozmiary.

Odzież ciążowa i moda ciążowa - sklep ciążowy Nivena

spokojnej nocki.

Czyżbym była pierwsza tego okropnego poranka.. Pogoda fatalna, otworzyłam oczy i od razu zaczęła mnie boleć głowa, pewnie ciśnienie słabiutkie. Teść rano zabrał mi dziecko do siebie, także do 11 mam luz i mogę sobie chorować w spokoju;-)
Lusia dobrze, że wszystko w porządku. Dziewczyny uważajcie na siebie z tymi zasłabnięciami

witam,
ja już odwiozłam dziecko do żłobka, wróciłam i jem śniadanie. niestety muszę na głodniaka ją wozić, bo inaczej mam rewolucje... wczoraj wieczorem znów brzuch mnie bolał, jakby mi ktoś wszystkie wnętrzności gumką związał.... męczyłam się okropnie, mam nadzieję, że to niedługo minie, bo ja dziękuję za takie święta

za godzinkę jadę do outletu, muszę Oli kupić jakąś spódniczkę, może bluzeczki, podrosła i wszystko za małe się zrobiło....

mi znowu mdlosci wrocily :((( od poniedzialku sie męcze... dzis mnie szarpalo rano nawet:( nie mam sil na nic nawet wstac z łóżka :(

Ewa współczuję. Oby jak najszybciej poszło już w cholerę. Przyszedł ten sinus rinse, przepłukałam sobie zatoki - świetne to jest, naprawdę polecam zakatarzonym. Dodałam zdjęcie Bąbla do opisu wizyty.:tak:

reklama
Witam sie i Ja ;-) Włłasnie wrocilam od internisty i niestety powiedział ze takie zawroty głowy, słabosci itd to co pisałam Wam wczoraj to sa uroki ciazy i moze sie tak dziac z powodu burzy hormonalnej.... wcale mnie nie pocieszył :-( bo to jest straszne i normalnie boje sie ze kiedys zemdleje:no: ale czytajac Wasze posty niektore z Was maja podobnie :tak:Czekam na wizyte 20.12 i zobaczymy co moja gin mi powie;-)
jagodka Gratuluje wizyty i zdjecia babla super :-D Życze chorujacym duużżżooo zdrówka :tak:

Do góry