reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

bluzki fajne ta zielona i czerwona, sukienkę też patrzyłam, ale dla mnie za długa by była....
wzięłam taką: http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/37/09/11/90/3709119088
jagódka - ładne ubrania :tak:
pierwszy raz widzę 9fashion ;)

już wiem o co chciałam zapytać. ok 12 tc robi się usg, badanie krwi i jakieś badanie dodatkowe, które trzeba opłacić, bo nie jest refundowane (to badanie ma wykryć wady płodu) orientujecie się ile kosztuje?

tylko usg masz refundowane, pappa jest płatny, w zalezności od przychodni... ja mam akurat w pakiecie firmowym i się waham, czy zrobić... koleżance własnie wyszło, że jest prawdopodobieństwo wady serca ...

reklama
Tez ją oglądałam, ale nie było mojego rozmiaru, w S by mi biust nie wszedł;-) i odpuściłam, a tą najwyżej skrócę, żaden problem. A mi się najbardziej ta kwiecista chyba podoba, lubię takie wyraziste ciuchy, ma fajny dekolt:D

Makota robi się zwykłe usg, jeśli w nim coś wyjdzie nie tak, to dopiero wtedy robi się pappa.

Przyszedł mój nowy aparat! Ale cacko...:happy:

A jeszcze co do ubrań, moja koleżanka ma na sprzedaż sukienkę ciążową happymum w kolorze czarnym, na dziewczynę noszącą rozmiar S. Sukienka jest elegancka i wygodna. Tutaj link do aukcji http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-happymum-rozm-xs-i3782056601.html A tak wygląda na zdjęciu katalogowym http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles/pictures/offers/pic5/med_3991065.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
seorise- tak jak napisalas trafilas na jej gorszy dzien mnie w pierwszej ciazy tez tak traktowala troche z boku chyba musi lepiej poznac pacjentke, ja nie narzekam zwlaszcza ze jest dobrym poloznikiem i robi wiekszosc cesarek w szpitalu tak samo dzieki niej nie musialam siedziec godzinami na izbie zanim mnie przyjma na oddzial, ja juz sie przyzwyczailam ze jak ide na wizyte to sie nasiedze zazwyczaj jade kolo 7 i wtedy jestem pierwsza albo jedna z pierwszych i o 9 wchodze do gabinetu , a do kogo chcesz teraz isc ? masz juz kogos na oku ?

Dobrze ze moj teraz pracuje na popoludnia bo mogl rano zrobic obiad bo moje dziecko jadlo by tylko zupy i to z kluchami a mnie ten zapach odrzuca strasznie ze nawet musialam wyjsc z domu bo juz nie moglam wytrzymac :no:

gratuluje zakupow- fajne ciuszki

bluzki fajne ta zielona i czerwona, sukienkę też patrzyłam, ale dla mnie za długa by była....
wzięłam taką: http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/37/09/11/90/3709119088

tylko usg masz refundowane, pappa jest płatny, w zalezności od przychodni... ja mam akurat w pakiecie firmowym i się waham, czy zrobić... koleżance własnie wyszło, że jest prawdopodobieństwo wady serca ...

Tez ją oglądałam, ale nie było mojego rozmiaru, w S by mi biust nie wszedł;-) i odpuściłam, a tą najwyżej skrócę, żaden problem. A mi się najbardziej ta kwiecista chyba podoba, lubię takie wyraziste ciuchy, ma fajny dekolt:D

Makota robi się zwykłe usg, jeśli w nim coś wyjdzie nie tak, to dopiero wtedy robi się pappa.

Przyszedł mój nowy aparat! Ale cacko...:happy:

A jeszcze co do ubrań, moja koleżanka ma na sprzedaż sukienkę ciążową happymum w kolorze czarnym, na dziewczynę noszącą rozmiar S. Sukienka jest elegancka i wygodna. Tutaj link do aukcji Sukienka ciążowa Happymum rozm. XS (3782056601) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. A tak wygląda na zdjęciu katalogowym http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles/pictures/offers/pic5/med_3991065.jpg

dzięki dziewczyny. już wiem co i jak. wszystko opisane jest na tej stronie: http://www.genetyka.hg.pl/test_PAPPA.htm

mój lekarz zaleca to badanie swoim ciężarnym, ale ja nie wiem czy się zdecyduję :/

Cześć.
Byłam dziś na wizycie, wszystkie badania są dobre, toxo ujemne, co ciekawe mam dodatnie igg na cytomegalie co oznacza że już przechodziłam.
Usg w poniedziałek , nie mogę się doczekać :)
Sukienki fajne ale.szkoda mi kasy. Może później coś pomyślę.

witam
bylam dzisiaj z mala u lekarza znowu kaszle i ma katar,pluca czyste dostala syropek ,kropelki i spray do gardla ale niestety ostatnie badania krwi wykazaly ,ze ma alergie na mleko krowie ,do tej pory nie bylo objawow no chyba,tylko to ,ze lapie wszystkie wirusy zoladkowe w pon.idziemy na nastepna wizyte potwierdzic diagnoze:no:

witam
bylam dzisiaj z mala u lekarza znowu kaszle i ma katar,pluca czyste dostala syropek ,kropelki i spray do gardla ale niestety ostatnie badania krwi wykazaly ,ze ma alergie na mleko krowie ,do tej pory nie bylo objawow no chyba,tylko to ,ze lapie wszystkie wirusy zoladkowe w pon.idziemy na nastepna wizyte potwierdzic diagnoze:no:

Alergia często jest przyczyną częstych zachorowań u dzieci. Jak wyeliminujecie przyczynę to córcia będzie też rzadziej chorować

reklama
Witam dziewczyny .
Na wczorajszej wizycie wszystko w porządku dzidziuś macha nuszkami jakby juz chciał mnie kopać :)
Do tego doktor powiedział że raczej widzi "ogonek" :) więc będę miała synusia :)

Ogólnie problem z prezentami swiątecznymi dla mnie się zakonczyl ponieważ moj mąż postanowił mnie zostawić.
Przy życiu trzyma mnie fakt że mam dla kogo życ bo mam tego malutkiego czlowieka pod serduszkiem.
Święta raczej spędzimy samotnie .
Tyle na dzisiaj bo nie mam sily wiecej napisac .
Pozdrawiam :)

Do góry