reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

hej!

witajcie nowe lipcowe mamy! :tak:

ale paskudna pogoda :-( za oknem szaro, buro i cały dzień pada. Wróciłam z pracy i nic innego nie robię tylko ziewam. Pieką mnie sutki, stanik mi je uraża, najgorzej jest po kąpieli, muszę bardzo uważać by nie dotknąć ich ręcznikiem bo auuuuuuuuuć :baffled: brzuch pobolewa ale niezbyt mocno więc no-spy nie biorę.

ps. czy są tu jakieś mamy z niedoczynnością tarczycy?

reklama
Cześć dziewczyny :-) widzę, że nie jestem osamotniona z tym "leniem" - ostatnio to nawet spać chodzę razem z małym i jakoś nie zauważam, żeby nocka była za długa (jeszcze) haha

To widzę, że z tym leniem nie jestem sama.
Ja dziś tak ziewam w pracy, że najchętniej wskoczyłabym do łóżeczka pod kocyk i zzzzzzz :)
Ale nie będzie mi to dane bo ostatnio mam tyle zajęć po pracy, że nawet po południu nie mam kiedy uciąć sobie drzemki :(
W takich chwilach najchętniej powiedziałabym już w pracy, że jestem w ciąży wzięła zwolnienie na kilka dni odespania i wróciła z powrotem.
Ale planuję przeczekać z tą informacją do końca miesiąca jeszcze gdzieś ;)

O kurka :-D Dzień dobry! Zastanawiałam się, kiedy ruszy podforum dla lipcówek i właśnie widzę, że już jest, a tu już tak wiele wpisów!
Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to termin wypada u mnie 9.07.2014 i jestem ogromnie zaskoczona, bo nie spodziewałam się ciąży teraz. Mieliśmy zacząć od nowego roku, a tu taka wpadka :szok:

Pozdrawiam:)

PS - Karola, chyba kojarzę Twój avatar z tym jajem, byłaś na staraczkach lipcowych?:) fajnie widzieć, że się udaje tym, którzy się bardzo starali.

Nikogo nie chcę straszyć, ale we wrześniu kiedy moja ciąża dobiegła końca ustały mi mdłości, bóle, piersi już nie bolały. Wtedy mój mąż mówił; ciesz się, że Cie to omija. Teraz wiem, że ciąża przestała się rozwijać, dlatego teraz się cieszę bardzo z każdego ukłucia i uczucia mdłościa :) Niech trwają :)

Miałam tak samo, tydzień bez bólu piersi i mdłości, energii nagle przybyło. Jeszcze mężowi powiedziałam, ze gdybym nie wiedziała o ciąży, to bym nie miała powodów, by podejrzewać, że jest. I po tym super tygodniu przyszedł wcale nie taki super dzień z wizytą u gina i USG, który wszystko wyjaśnił. Niech żyją mdłości!!

Ostatnia edycja:
Uff alem napchana wchlonelam patelke frytek z majonezem ehh teraz popoludniowa kawka bo usne chyba na siedzaco...juz nie moge sie doczekac az moj wroci i bedzie mial oko na malego:)
Prasowanie w rozsypce ale chyba je skoncze jakie wyjacie:)

reklama
malutka. przykro mi bardzo, ale mi to wygląda na ciążę biochemiczną. Doszło do zapłodnienia, beta poszła w górę ale przyszedł okres i wszystko się skończyło. Tak się dzieje często i przypuszczam, że wiele z nas już miało taką sytuację, ale że wtedy nie starałyśmy się o ciążę to nawet jej nie podejrzewałyśmy. Jest to coś naturalnego i napewno bardzo przykrego dla kogoś kto wyliczał każdy jeden dzień do testu. ściskam Cie mocno i jeśli jest jakiś maleńki cień nadzieji to trzymam mocno kciuki.

Co to ta ciaza bichemiczna ? cos wiecej moze ? a z innym testem chyba powinnam poczekac do jutro rana co ? czy moge zrobic normalnie po poludniu ?

Do góry