Podobne tematy
- kobietka22
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja chętnie do Was dołączę. Jeszcze ciąża nie jest potwierdzona przez lekarza ale beta HCG wskazuje na ciążę :-)
to bardzo wczesna ciąża, badanie ok 8dni po owulacji wynik 47. Jutro mam zbadać jaki przyrost
Witaj w Naszym gronie:-)Dzień dobry wszystkim przyszłym mamusiom
Chciałabym się do Was przyłączyć i wspierać/uspokajać skołatane nerwy czytając Was
Byłam u lekarza i lekarz potwierdził to na co czekałam od lipca: jest ciąża malutki przecinek na zdjęciu USG
Mamy już z przecinkiem kartę ciąży i teraz odpoczywamy.
Od dzisiaj mniej więcej zaczynają się u mnie lekkie nudności. Nie mam apetytu, na samą myśl o czymś do jedzenia zaczyna mnie 'zamulać'.
Poza tym najchętniej nie wychodziłabym z łóżka i co chwilę gdzieś przysypiam...
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona mamusiek lipcówek?
Witaj arabelka:-)I ja chętnie do Was dołączę. Jeszcze ciąża nie jest potwierdzona przez lekarza ale beta HCG wskazuje na ciążę :-)