reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Hej dziewczyny
Dzisiaj późno ale dzień przeleciał mi nie wiadomo kiedy :/

Małgorzatkar dobrze, że humor ci się poprawił. Dzieci takie są ciągle gdzieś się będą rozbijać, ale każda z nas przeżyła dzieciństwo z siniakami i rozcięciami :):)
Emyly jak się czujesz?? mam nadzieję ze już lepiej i nie było to nic groźnego.
Haust, Laleczka gratuluję skończonych remontów :):) Sama chętnie bym coś wyremontowała, ale niestety nie mam co .
Jagódka szkoda , że z tymi paczkami nie wyszło jakoś wcześniej bo napewno bym coś kupiła od ciebie :) A poza tym zapomniałam powiedzieć, że też jestem z LBN :) także szkoda:/

U mnie też dzisiaj pracowity dzień był. Głównie pranie i sprzątanie ale nie wiem czy przez moje ruchy powolne jakoś wyjątkowo długo mi się zeszło:/
Bóle w pachwinach looo matko też mi się zaczęły a tak się cieszyłam, ze mnie to omija hehe. No i dół ploeców jak poleże to wstać nie moge :/:/ A poza tym to moja Niunka wariuje dzisiaj strasznie :D:D Ale to przecież cudowne uczucie :D:D

Pozdrawiam :)

reklama
s.michalina, nie mam z tym problemu, nawet jak coś przywozi z polowania to już jest oczyszczone, oskórowane i wygląda jak ze sklepu, a przynajmniej jest zdrowe. Za to ja raczej nie potrafiłabym strzelić:sorry2:A o flakach i skórowaniu to nawet nie myślę :confused2:

Ja lubię remonty:-p
Jeszcze przed terminem "0" planujemy remont pokoju córki (od września do 1 klasy już :szok:)
Lekkie odświeżenie sypialni i koniecznie trzeba odmalować salon.

Jeszcze kilka postów i będzie 1000 stron

Ostatnia edycja:
my jutro tworzymy pismo z reklamacją spękań ścian (w czerwcu kończy się gwarancja na mieszkanie) i też czekamy na termin remontu, już farby wybieram, bo trochę chcę pozmieniać, a te co nie chcę, już ich nie ma w katalogu

Ojojoj ile sie działo gdy mnie nie było.

Mika, najwazniejsze ze nic ci sie nie stało! Mam nadzieje ze uszkodzenia auta nie sa zbyt rozległe?
Zelek zamiar mózgu? Cos o tym wiem... Dzis wracając do domu byłam tak rozkojarzona ze prawie nie zauważyłam znaku ustąp pierwszeństwa. Dobrze ze maz był na tyle trzeźwy (będąc mocno nietrzeźwym) i dał mi znac ze mam sie zatrzymać. Przy okazji przekonałam sie ze abs działa.

U mnie klimat przedremontowy. Zaczynamy w najbliższy wtorek lub tuż po świętach. Juz sie boje tego syfu ale z drugiej strony mam nadzieje ze raz dwa i bedzie po remoncie.

hej kochane :)
ja tez wzoraj szoping uprawiałam. Dzieciakom pokupowałam ciuszki wiosenne. Maluszkowi 3 pajacyki i 2 rampersy. Sobie nic bo w H&M kolejka do kasy była taka że stanęłam na chwilke z 3 parami spodni do mierzenia, brzuch powypinałam ale nikt się nie zlitował więc odpuściłam, naprawdę nie dałabym rady wystać.
Małgosia, rozumiem twój stres. Mój synek rozwalił w wieku 2,5lat tak wargę, że kres zalała pół dywanu, a ja stałam pół kroku od niego. No poprostu czasami nie da sie uchonić. Nie mówię już ile razy walnął głową i miał mega guziola. Tulę mocno! Na szczeście dzieci mają mocne głowy.

Dzień Dobry.
Na szczęście lekko stuknęłam, ale nie na tyle,żeby tylko zarysować. Jedna osłona lampy poszła i okolice tablicy rej pogięte.
Ale mąż pozwolił mi na zakupy pojechać;-)

A i remont też nas czeka. Malowanie całego mieszkania po wymianie okien i drzwi. Tylko nie ma kiedy.....

Arabelka..Mój H&M jest przyjazny ciężarnym. Najpierw w dziale dziecięcym wyprosili mnie z kolejki do kasy, więc później odstałam grzecznie w dłuugiej kolejce do przymierzalni.A jak już doszła moja kolej okazało się ,że jest kabina dla niepełnosprawnych i ciężarnych:tak:.
Więc się wkurzyłam,że nikt z obsługi mnie nie poinformował..I jak zobaczyłam kosmiczną kolejkę do kasy to podeszłam do kasjera i zapytałam czy mogę bez kolejki i od razu mnie przyjął. A co....:tak:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!

Arabelka, Mika - malo kto sie zlituje. Jak jestes ciezarna to nie chodz po sklepach... Najbardziej smiesza mnie kasy pierwszenstwa w supermarkecie. Ludzie sa tak znieczuleni, ze patrza tylko swoj koszyk. Szczerze wam powiem, ze jak nie bylam w ciazy to bez pytania przepuszalam ciezarne i ustepowalam miejsca...

Wczoraj nakladalam doslownie kilka sztuk ziemniakow w warzywniaku. Pudlo bylo na podlodze. Wyciagalam je powoli a za mna jakis koles w moim wieku kaszlal popedzajac mnie, wiec mowie do niego grzecznie, ze juz skonczylam, ale jak widac, jestem w ciazy i jest mi ciezko, a ten spojrzal na mnie jakby mial zelek zamast mozgu :p

Ja sie dzis czuje jakbym byla w ciazy... Jakos odruchowo w nocy polozylam sie na plecach i obudzil mnie okropny bol. Brzuch mi ciazyl... W ogole cala noc bylo mi jakos slabo, a jak wstalam zwymiotowalam. Nie wiem, czy aby ten antybiotyk mi nie szkodzi... Poza tym czuje poprawe, ale mam wrazenie, ze boli mnie tez ucho.

Malgorzatka - Ty na zapalenie ucha bralas antybiotyk czy dostalas jakies krople niedawno?

Milej niedzieli!

Hej :-)

arabelka- co do kolejek w sklepie to mnie niestety też jeszcze nikt nie przepuścił, na samym początku gdzieś w 2 m-cu byłam w superpharm i kolejka masakryczna, koleżanka siedziała na kasie i zaczęła krzyczeć na pół sklepu żeby mnie ludzie przepuścili bo jestem w ciąży, tak mi w tedy głupio się zrobiło, bo wcale po mnie jeszcze nie było widać :-D nawet jakaś kobitka zaczęła mnie przepraszać, że nie zauważyła:rofl2:

makota89- dobrze, że w końcu jakąś poprawę czujesz, ja dziś też rano wierciłam się w łóżku, nie mogłam się ułożyć, jakoś ciężko mi się oddychało na leżąco ;/

Ja dziś w kiepskim nastroju, wczoraj pokłóciłam się z M, oczywiście z jego ewidentnej winy, ale jak zwykle to on chodzi obrażony;/ poza tym nie mogłam zasnąć z tych nerwów i o 7 się obudziłam, także zapowiada się beznadziejny dzień :-(

reklama
Dzień dobry :)
Makota, mam nadzieję, że niedługo odpuszczą Ci te choróbska :wściekła/y::wściekła/y:

Dziś dzień spędzam sama :-p
A na szkoleniu, Karolę teść do kościoła zabiera i pewnie na jakieś lody.
Będę się kąpać godzinę, albo i dwie :tak::tak:A później szybki sklep i nastawię rosół.

Jak spędzacie Święta?

Łoł wskoczyłam w III trymestr :szok:
Bardzo szybko mi ta ciąża mija

Ostatnia edycja:
Do góry