reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Hej dziewczyny
Dzisiaj późno ale dzień przeleciał mi nie wiadomo kiedy :/

Małgorzatkar dobrze, że humor ci się poprawił. Dzieci takie są ciągle gdzieś się będą rozbijać, ale każda z nas przeżyła dzieciństwo z siniakami i rozcięciami :):)
Emyly jak się czujesz?? mam nadzieję ze już lepiej i nie było to nic groźnego.
Haust, Laleczka gratuluję skończonych remontów :):) Sama chętnie bym coś wyremontowała, ale niestety nie mam co .
Jagódka szkoda , że z tymi paczkami nie wyszło jakoś wcześniej bo napewno bym coś kupiła od ciebie :) A poza tym zapomniałam powiedzieć, że też jestem z LBN :) także szkoda:/

U mnie też dzisiaj pracowity dzień był. Głównie pranie i sprzątanie ale nie wiem czy przez moje ruchy powolne jakoś wyjątkowo długo mi się zeszło:/
Bóle w pachwinach looo matko też mi się zaczęły a tak się cieszyłam, ze mnie to omija hehe. No i dół ploeców jak poleże to wstać nie moge :/:/ A poza tym to moja Niunka wariuje dzisiaj strasznie :D:D Ale to przecież cudowne uczucie :D:D

Pozdrawiam :)

reklama
s.michalina, nie mam z tym problemu, nawet jak coś przywozi z polowania to już jest oczyszczone, oskórowane i wygląda jak ze sklepu, a przynajmniej jest zdrowe. Za to ja raczej nie potrafiłabym strzelić:sorry2:A o flakach i skórowaniu to nawet nie myślę :confused2:

Ja lubię remonty:-p
Jeszcze przed terminem "0" planujemy remont pokoju córki (od września do 1 klasy już :szok:)
Lekkie odświeżenie sypialni i koniecznie trzeba odmalować salon.

Jeszcze kilka postów i będzie 1000 stron

Ostatnia edycja:
my jutro tworzymy pismo z reklamacją spękań ścian (w czerwcu kończy się gwarancja na mieszkanie) i też czekamy na termin remontu, już farby wybieram, bo trochę chcę pozmieniać, a te co nie chcę, już ich nie ma w katalogu

Ojojoj ile sie działo gdy mnie nie było.

Mika, najwazniejsze ze nic ci sie nie stało! Mam nadzieje ze uszkodzenia auta nie sa zbyt rozległe?
Zelek zamiar mózgu? Cos o tym wiem... Dzis wracając do domu byłam tak rozkojarzona ze prawie nie zauważyłam znaku ustąp pierwszeństwa. Dobrze ze maz był na tyle trzeźwy (będąc mocno nietrzeźwym) i dał mi znac ze mam sie zatrzymać. Przy okazji przekonałam sie ze abs działa.

U mnie klimat przedremontowy. Zaczynamy w najbliższy wtorek lub tuż po świętach. Juz sie boje tego syfu ale z drugiej strony mam nadzieje ze raz dwa i bedzie po remoncie.

hej kochane :)
ja tez wzoraj szoping uprawiałam. Dzieciakom pokupowałam ciuszki wiosenne. Maluszkowi 3 pajacyki i 2 rampersy. Sobie nic bo w H&M kolejka do kasy była taka że stanęłam na chwilke z 3 parami spodni do mierzenia, brzuch powypinałam ale nikt się nie zlitował więc odpuściłam, naprawdę nie dałabym rady wystać.
Małgosia, rozumiem twój stres. Mój synek rozwalił w wieku 2,5lat tak wargę, że kres zalała pół dywanu, a ja stałam pół kroku od niego. No poprostu czasami nie da sie uchonić. Nie mówię już ile razy walnął głową i miał mega guziola. Tulę mocno! Na szczeście dzieci mają mocne głowy.

Dzień Dobry.
Na szczęście lekko stuknęłam, ale nie na tyle,żeby tylko zarysować. Jedna osłona lampy poszła i okolice tablicy rej pogięte.
Ale mąż pozwolił mi na zakupy pojechać;-)

A i remont też nas czeka. Malowanie całego mieszkania po wymianie okien i drzwi. Tylko nie ma kiedy.....

Arabelka..Mój H&M jest przyjazny ciężarnym. Najpierw w dziale dziecięcym wyprosili mnie z kolejki do kasy, więc później odstałam grzecznie w dłuugiej kolejce do przymierzalni.A jak już doszła moja kolej okazało się ,że jest kabina dla niepełnosprawnych i ciężarnych:tak:.
Więc się wkurzyłam,że nikt z obsługi mnie nie poinformował..I jak zobaczyłam kosmiczną kolejkę do kasy to podeszłam do kasjera i zapytałam czy mogę bez kolejki i od razu mnie przyjął. A co....:tak:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!

Arabelka, Mika - malo kto sie zlituje. Jak jestes ciezarna to nie chodz po sklepach... Najbardziej smiesza mnie kasy pierwszenstwa w supermarkecie. Ludzie sa tak znieczuleni, ze patrza tylko swoj koszyk. Szczerze wam powiem, ze jak nie bylam w ciazy to bez pytania przepuszalam ciezarne i ustepowalam miejsca...

Wczoraj nakladalam doslownie kilka sztuk ziemniakow w warzywniaku. Pudlo bylo na podlodze. Wyciagalam je powoli a za mna jakis koles w moim wieku kaszlal popedzajac mnie, wiec mowie do niego grzecznie, ze juz skonczylam, ale jak widac, jestem w ciazy i jest mi ciezko, a ten spojrzal na mnie jakby mial zelek zamast mozgu :p

Ja sie dzis czuje jakbym byla w ciazy... Jakos odruchowo w nocy polozylam sie na plecach i obudzil mnie okropny bol. Brzuch mi ciazyl... W ogole cala noc bylo mi jakos slabo, a jak wstalam zwymiotowalam. Nie wiem, czy aby ten antybiotyk mi nie szkodzi... Poza tym czuje poprawe, ale mam wrazenie, ze boli mnie tez ucho.

Malgorzatka - Ty na zapalenie ucha bralas antybiotyk czy dostalas jakies krople niedawno?

Milej niedzieli!

Hej :-)

arabelka- co do kolejek w sklepie to mnie niestety też jeszcze nikt nie przepuścił, na samym początku gdzieś w 2 m-cu byłam w superpharm i kolejka masakryczna, koleżanka siedziała na kasie i zaczęła krzyczeć na pół sklepu żeby mnie ludzie przepuścili bo jestem w ciąży, tak mi w tedy głupio się zrobiło, bo wcale po mnie jeszcze nie było widać :-D nawet jakaś kobitka zaczęła mnie przepraszać, że nie zauważyła:rofl2:

makota89- dobrze, że w końcu jakąś poprawę czujesz, ja dziś też rano wierciłam się w łóżku, nie mogłam się ułożyć, jakoś ciężko mi się oddychało na leżąco ;/

Ja dziś w kiepskim nastroju, wczoraj pokłóciłam się z M, oczywiście z jego ewidentnej winy, ale jak zwykle to on chodzi obrażony;/ poza tym nie mogłam zasnąć z tych nerwów i o 7 się obudziłam, także zapowiada się beznadziejny dzień :-(

reklama
Dzień dobry :)
Makota, mam nadzieję, że niedługo odpuszczą Ci te choróbska :wściekła/y::wściekła/y:

Dziś dzień spędzam sama :-p
A na szkoleniu, Karolę teść do kościoła zabiera i pewnie na jakieś lody.
Będę się kąpać godzinę, albo i dwie :tak::tak:A później szybki sklep i nastawię rosół.

Jak spędzacie Święta?

Łoł wskoczyłam w III trymestr :szok:
Bardzo szybko mi ta ciąża mija

Ostatnia edycja:
Do góry