reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Undomiel - sto lat, spełnienia marzeń i dużo zdrówka! :-D
Ewa - Bioparox wycofali :( a szkoda, że to był miejscowy antybiotyk i naprawdę skuteczny. podczytywałam w necie i niby ludzie sprowadzali go z Czech... poszperaj dokładniej

mdli mnie :/

Ostatnia edycja:
Undomiel wszystkiego co najlepsze Ci życzę, dużo zdrówka i spokoju i Szczęśliwego rozwiązania :sly::)
Kurde wypiłam tą kawkę i oczy się kleją, jakaś totalna masakra :banghead: wyskoczyłam tylko na małe zakupy i do fotografa i chyba będę leżeć dalej:confused: odeśpię sobie za wszystkie czasy. Miałam dziś jechać do mamy, ale niepewnie się czuję, w dodatku pogoda się zepsuła jest paskudnie zimno, brr :confused:

Undomiel - spełnienia marzeń!

Ja poszukałam aternatywy komodowej dla Adasia i znalazłam w promocji, bardzo pojemną szafkę - mam podobną w salonie i jestem mega zadowolona. Dzwonię do męża zapytać czy pojedziemy dziś, bo to z wyprzedaży i pewnie mi sprzed nosa ktoś sprzątnie. A on do mnie, że przecież jest środa, a on jakieś głupie szkolenie od m-ca ma co środę.. f*ck! Znowu cały dzień sama z Klaudią.. Ciekawe ile jeszcze będzie się szkolić, bo już mnie szlag na to trafia, najpierw cały pierwszy kwartał wracał o 19, teraz znowu coś. I wszystko na mojej głowie..

Dziewczyny dużo zdrowia wam życzę mnie na szczęście nie męczy nic za bardzo.

Wczoraj był fatalny dzień chyba jakieś ciśnienie do bani bo czułam się jak słonica nogi mnie bolały i sił brakowało. Może przez tą zmianę pogody:(

Jagódka mój mały też od dwóch dni tak szaleje że masakra a dzisiaj w nocy to już mi tak wy naciągał wszystko w każdą stronę szczególnie koło pępka. Przedtem go czułam najbardziej jak leżałam a teraz siedzę w pociągu czy u mojego w pracy a on w jedną i w drugą i góra i dół:)

Ewa Ty faktycznie biedna jesteś w kółko coś Ci się przyplątuje:(

Ogarniam trochę dom, jakiś obiad trzeba zrobić ale przynajmniej pogoda nieciekawa to nie szkoda siedzieć w domu.

Mam teraz intensywny weekend w sobotę obronę, w niedzielę rocznicę ślubu, a w poniedziałek 75 urodziny dziadka, a jeszcze we wtorek wizytę;)

Ostatnia edycja:
Katka współczuję nocki mam nadzieję, że z każdą godziną będzie lepiej:)
Undomiel wszystkiego naj naj najlepszego :)
Biednym chorowitkom zdrówka życzę, widzę, że niestety coraz wiecej was :( Oby sie zaczęło poprawiać:)

U nas wyjątkowo super pogoda wiec napewno idę z M na spacerek, może jakieś lody ;d;D A pozatym nic ciekawego, byłam na badaniu tej glukozy ale tu jest całkiem inaczej bo nie mialam pobierania na czczo tylko po wypiciu i to energy drinka a nie glukozy więc dla mnie to niemiarodajne bedzie. Zobaczymy we wtorek wyniki i wizyta u położnej.

Pozdrawiam

I po to usg brzucha?:szok: U jakiegoś endo dziecięcego byliście?

po to, żeby sprawdzić jajniki i od razu nereczki. na szczęście jest wszystko ok, bo jak była malutka, miała torbiel na jajniku, wchłonęła się szybko i nowe się nie pojawiły. przynajmniej na prawym jajniku, bo lewy się zasłonił... wyniki tarczycy też ma w normie, idziemy w pon pokazać się z wynikami, może jeszcze coś wymyśli lekarka

u mnie pogoda beznadziejna, idę kolejną kawę zrobić, bo usnę...

reklama
A u mnie grad! Akurat autem jechałam podczas największego ataku.... Zimno!
Dzis na szkole rodzenia mielismy wizyte u jednodniowego noworodka i jego mamy. Cudowna maleńka dziewczynka! Ach, ja juz chce lipiec!
Undomiel, spełnienia marzen i bezbolesnego porodu :)
Elifit, a próbowałaś plukanie zatok (sinus rinse lub cos podobnego)?

Do góry